Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri ASLIHASAN - 1 Nisan 2011'deki Kınam İçin Aldığım Kına Abiyem =)

günlükten de takip ediyorum seni , bende çok heyecanlanıyorum okurken bana ne oluyosa artık

çok beğendim herşeyi, çok yakışmış elbise. yüzüğünü merak ettim bu arada. çok hoş görünüyo
onun da fotosunu görebilir miyim?:78:

Son düzenleme:
çok güzel gelin olucaksın hem zerafet anlamında hem kalp canım benim çok mutlu olacağına eminim.hep gül böyle.hep aşkla bakın birbirinize

hele beeeen aslışımın günlük yazmasını bkliyorum

aa öylemi çok sağol canım ya :)) tamam bi ara senin için çekip ekleyeceğim

çok güzel gelin olucaksın hem zerafet anlamında hem kalp canım benim çok mutlu olacağına eminim.hep gül böyle.hep aşkla bakın birbirinize

teşekkür ederim bebeğim

hele beeeen aslışımın günlük yazmasını bkliyorum

heheheh yerim seni

saçlarını nasıl düşünüyorsuun... alttan topuz güzel olabilir bak.. bu arada sen sözlendiğinde topluydun çok zayıfladınnn

teşekkür ederim :81:

saçlarını nasıl düşünüyorsuun... alttan topuz güzel olabilir bak.. bu arada sen sözlendiğinde topluydun çok zayıfladınnn

evet çok zayıfladım mücadele ediyorum ama kilo alamıyorum
canım yandan düşünüyorum saçlarımı elbise tek askılı ya , askının olmadığı omzuma doğru :) yandanda tokamı taktırcam ohhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…