Aslı bebeğin bağışlarınıza ihtiyacı var, durum acil.

Aslı'nın bugün oksijen seviyesi düştü, nefes alması her gün zorlaşıyor, minicik bedeni daha ne kadar savaşabilir lütfen hızlandıralım, sadece bağışlarımızla kurtarabiliriz bebeğimizi

Asli yine hastanede arkadaslar. Solunum sikintisi var. Her gecen gun aslidan birseyler alip goturuyor. Damar yolu bulamamislar delik desik etmisler yavrum aglamaktan helak olmus. Cuma gunu hurmetine sadakalarinizi bekliyor Asli.

Kuzum ya kıyamam nasılda zor imtihanları rabbim kolaylığını versin instagramda görüyorum o kadar zorlu savaşlar veriyolarki inşallah tez zamanda ilacına kavuşur hepsi takibe alıcam bu miniğimizide

Ya üç günlük dünya durumu iyi olan insanlar dostlar yardım etseler kuzumuz sağlığına kavuşur insallah kefenin cebi yok keşke durumum olsada bende destek olabilsem bir annenin gözü önünde yavrusu eriyip gidiyor ALLAHIM sen yardım et durumu iyi olan arkadaslar yardım etseniz ne büyük sevaba girmiş olursunuz anne baba 'nin sevincinde cok olur insanları mutlu etmiş hayırlı dualar almış olursunuz bi de bu alinacak ilac yurtdisindami satılıyor

SMS ile destek olduk eşimle, küçük bir miktar ama dualarımız da onunla, umarım daha çok katkı sağlayabiliriz. Haber olursa bize de yazın lütfen.

Bizler yok canımızla cebimizdeki son parayla yardim etmeye calisirken, cok zenginlerin umrunda bile olmamasi can sıkıyor. Yardim edemezseniz instagramdan takip edin,paylasin, yorum yapin begenin, kumbara dagitabilirsiniz veya...bunlara da ihtiyac var. Ilaci dubaide hastanede alacak 950 bin dolar kaldi toplanmazo gereken. Cok pahali malesef ve döviz de her gun artiyor 10 20 tl ile ne olacak demeyelim damlaya damlaya göl olur

Aslinin hesabina girip canli yayina katilim saglayip paylasirsaniz daha cok kisiye ulasiriz. Canli yayinda asliya cicek hediye edebilirsiniz, sembolik 1 20 tl yayinda kac cicek hediye edecekseniz yaziyorsunuz yorum kismina, not aliyorlar, dekontu da dm den atiyorsunuz. Bu sekildr canli yayinda bagis toplaniyor.

Asli cicek canli yayin mavi yaziya tiklarsaniz direk canli yayina girebilirsiniz

Arkadaşlar lütfen canli yayina gelin ve izleyin, bir anne diyor ki ben kizimin kiyafetine hangi toka daha cok yakisir diye dusunmek yerine asliya yetisebilecek miyim, ya geç kalirsak diye dusunuyorum 7 aydir diyor. Ölümle ayni cumlede kullanmak bile istemiyorum Aslıyı, bu ülkeye tecavuzcu,hirsiz hepsi sigdi, bir tek sma li bebekleri sigdiramadiniz diyor. Cok morali bozuk cunku para toplanmiyor, kimse bagis yapmiyor, asliya geç kalmayalim nolur

Bu hafta yüzdeliğimiz artmadı. Bağışlar durdu Aslının halini görün, yoruldu artık. Aglamaktan gözleri şişti, hastaneye sadece gitmesi 2,5 saat. Kolundan akan kanları görün, kendi cocugunuzn yerine koyun, damar bulmak icin delik desik etmisler, sadece bu bile utanmaya yeter, 10 tl 20 tl az demeyin gönderin de kurtulsun bu masum günahsiz melek.

Bagışlar durdu ailenin morali cok bozuk, %50 olduktan sonra yavasladi kampanya, lütfen umut olun Asliya

Ziraat Bankası İBAN Bilgileri

TR70 0001 0004 6457 6402 8950 04
Alıcı: Ahmet ÇİÇEK

Veya 6117 ÇİÇEK yaz sms gönder. (20₺)

Ne kadar acı bir annenin yavrusunu böyle görmesi rabbim sen yardım et şu zengin cimri insanlara vicdan merhamet duygusu nasip et ya rabbi insallah para toplanıp ilacın a sağlığına kavusursun minik melek

Arkadaşlar ata özdemir hayatını kaybetti melek oldu ata mikrosefali ve epilepsi hastasiydi ailesi paylasim yapmis bi cocugumuz daha melek oldu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…