- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
- Konu Sahibi colorfulballoons
Dün gece sadece gönüllü arkadaşlarimizla canli yayinda 140 bin toplandi, burasi kocaman bir aile, keske Aslının sesini duysaniz, ona bagislarinizla yaşama şansı tanısanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki her operatorden Çiçek yazip 6117 ye gonderebilirsiniz. Her sms 20 tl. Simdiden allah razi olsunSMS ile yardım yapabiliyormuyuz ?
Gönderdim gelen otomatik cevap çok duygulu umarım iyileşir ☺köy kardeleni Aslı çiçeğimTabiki her operatorden Çiçek yazip 6117 ye gonderebilirsiniz. Her sms 20 tl. Simdiden allah razi olsun
Tesekkurler Aslımız Malatyanin bir köyünde yasiyor cunku kış zor geciyor, elektrikleri kesiliyor, yollari kapaniyor tedavisi aksıyor cihazlarla tedavi oldugu icin. O yuzden amacimiz kış bastırmadan ilacini almak siz de duyurabilirseniz vesile olabilirseniz cok sevinirim.Gönderdim gelen otomatik cevap çok duygulu umarım iyileşir ☺köy kardeleni Aslı çiçeğim
Allah razi olsun biriniz bin olsun insallahGönderdim umarım bir an önce sağlığına kavuşur meleğimiz.
Evet kampanya %50 de şuan, 2 ayda tamamlamamız gerekiyor toplanmasi gereken 950 bin dolar daha varKampanya hâlâ devam ediyor değil mi
Cok tesekkurler Allah razi olsun insallah aminGönderdim, umarım bir an önce sağlığına kavuşur miniğim...
Aminn siz den de Allah razı olsun.Yakin bir zamanda bir yakinimizi kaybettik sma dan.Cok etkilendim.Umarim aslı ve onun gibi tüm bebekler sağlığına kavuşur.Allah razi olsun biriniz bin olsun insallah
Başınız sağolsun, para yüzünden bu bebekleri kaybetmek çaresizce... çok acı. Insallah tüm hastalar şifa bulsunAminn siz den de Allah razı olsun.Yakin bir zamanda bir yakinimizi kaybettik sma dan.Cok etkilendim.Umarim aslı ve onun gibi tüm bebekler sağlığına kavuşur.