- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
- Konu Sahibi colorfulballoons
-
Dun %46 oldu ama sevinemedik fenalaşıncakuzuumm cok kucuk daha yaayuzdesi kac acaba aslicigin
bizim hasancinar ile ayni imis cok gecmis olsun az once baktim sayfasina takibede aliyorum。 zolgesmanin turkiyeye gelmesi sart aileleri boyle zor kampanyalarla yipratmak nereye kadar umarim yetkililer artik sessiz kalmazDun %46 oldu ama sevinemedik fenalaşıncaLütfen siz de destek olup sosyal medyada paylasabilir misiniz? Bagis yaparsaniz daha da sevinirim
Tesekkurler insallah tüm bebekler için güzel gelismeler olurbizim hasancinar ile ayni imis cok gecmis olsun az once baktim sayfasina takibede aliyorum。 zolgesmanin turkiyeye gelmesi sart aileleri boyle zor kampanyalarla yipratmak nereye kadar umarim yetkililer artik sessiz kalmaz
Insallah sizlerin destekleriyle olacak, paylasim yapmaniz dua etmeniz bile cok degerli. Çok çok acı, kendimi o anne yerine koyamiyorum bile, evladimi oyle dusunmek dahi gozyaslarimi akitiyor.Ne kadar güzelsin sen Allahım tez zamanda gereken parayı toplatır inşallah..ne acı bir durum çocukların bu şekilde acı çekmeleri hatta ölmeleri..
Daha önce iki bebeğin kampanyasındaydım çok zorlu bir süreç ve yıpratıcı da..sizi çok iyi anlıyorum inşallah bu güzel bebekte kurtulacak duamdaInsallah sizlerin destekleriyle olacak, paylasim yapmaniz dua etmeniz bile cok degerli. Çok çok acı, kendimi o anne yerine koyamiyorum bile, evladimi oyle dusunmek dahi gozyaslarimi akitiyor.
evet bende gordum yuzdeleride ayni
Olsun hayirsever birileri büyük meblağlar göndersin insallah cabucak atlariz 50 den sonraevet bende gordum yuzdeleride aynibizim minik kusun yavas ilerliyor sanirim tip 2 diye her biten kampanyada okadar mutlu oluyoruz ki ins hepsi
Icim cok buruklandi o cok zor bir surec benimde evlatlarim var gozumun onune gelince cok kotu oldum minicik daha kuzum benim muhakkak yardimdi olacagizOlsun hayirsever birileri büyük meblağlar göndersin insallah cabucak atlariz 50 den sonra
Dun %46 oldu ama sevinemedik fenalaşıncaLütfen siz de destek olup sosyal medyada paylasabilir misiniz? Bagis yaparsaniz daha da sevinirim
Yakini mj oluyosunuz bu bebeginAslı bebek 9,5 aylık SMA tip 1 kas hastasi, Malatya'nin bir köyünde yaşıyor, kışın yol, ulaşım zorluğu, elektrik kesintileri gibi sorunlar oluyor. Dün gece fenalasti hastaneye kaldirildi, solunum zorluğu çekiyor nefes alamıyor, ateşi yüksek, hastalık ilerliyor, bu meleğin güzel yüzünü soldurmayalım, bizim de evlatlarımız var bizim de basimiza gelebilirdi Allah göstermesin, anne baba nöbetleşe uyuyor, gece gunduz başında bekliyor bebegin
Ekim ayında dogum gunu var, sizlerden ricam 1.yaş gunune kadar zolgensma ilacini aldiralim, gonlunuzden ne koparsa, coluk cocugunuzun sadakasi olarakasagida iban bilgileri yaziyor, bagis yapamayan paylasabilir, duyurabilir.
Instagram hesabi : Aslı Çiçek Yaşasın
Eki Görüntüle 3112906
Bazi sebeplerden dolayi evimi satisa cikardim suan musteri yok ama emin olun satisi yapılır yapilmaz bu bebegin tedavisi icin 10.000 tl vermek isterim umarim en kisa zamamda satilir evim ve benimde bir katkim olur bu güzel kızımaYakini mj oluyosunuz bu bebegin
Yakını değilim, keşfette gördüm kızıma cok benzettim Aslı bebeği, gördüğümden beri kendime görev edindim onu kurtarmayi, kendi evladimi kurtarmis gibi sevinecegim eger başarirsakYakini mj oluyosunuz bu bebegin
Ya gerçekten miBazi sebeplerden dolayi evimi satisa cikardim suan musteri yok ama emin olun satisi yapılır yapilmaz bu bebegin tedavisi icin 10.000 tl vermek isterim umarim en kisa zamamda satilir evim ve benimde bir katkim olur bu güzel kızıma
Bazi sebeplerden dolayi evimi satisa cikardim suan musteri yok ama emin olun satisi yapılır yapilmaz bu bebegin tedavisi icin 10.000 tl vermek isterim umarim en kisa zamamda satilir evim ve benimde bir katkim olur bu güzel kızıma
Rabbim insallah en kısa zamanda hayırlısıyla satmayi nasip etsin su evi gercekten bir an once biseyler yapmak istiyorum bu hastalik zamanla yarisiyor rabbime soyledim niyetimi insallah bu gunahsiz bebel hurmetine satilirda yavruma ilac olur yaYa gerçekten miinsallah hayirlisiyla satilir ve daha guzelini almak nasip olur irtibat halinde olalim mesaj bolumunden, boyle birsey gerceklesirse aile cok sevinir
Amin insallah dört gözle bekliyorum dua edecegim eviniz satilsin diyeRabbim insallah en kısa zamanda hayırlısıyla satmayi nasip etsin su evi gercekten bir an once biseyler yapmak istiyorum bu hastalik zamanla yarisiyor rabbime soyledim niyetimi insallah bu gunahsiz bebel hurmetine satilirda yavruma ilac olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?