- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
- 53
- Konu Sahibi ince bilek
-
aynen ama orta direğe aşık atıyor. Düşünmüş olabilir.hadi ben new york a gitsem hava atarımda, onun atması garip olmuşzaten istediği zaman gidebilecek bi insan
ay nesine imrenelim, tam da akşama yapacaktım, karnıbahar, patlıcan, patates kızartması, sarımsaklı dö la yoğurt eşliğinde, çağırayımda karnını güzelce doyursunaynen ama orta direğe aşık atıyor. Düşünmüş olabilir.
Bence insanlar pohpohlanmaktan hoşlanır, bazıları kendi yaşadıkları hayata imrenilmesinden...
Yoksa 1 dilim kızartma koymasının mantığı ne?
New York kısmınaay nesine imrenelim, tam da akşama yapacaktım, karnıbahar, patlıcan, patates kızartması, sarımsaklı dö la yoğurt eşliğinde, çağırayımda karnını güzelce doyursun
New York kısmına
BDV de olsaydın "kıskanma kadını sen gidemiyorsun diye" gibi bir çıkış alırdın şimdiona da imrenmem, new yorka gidip aç acına gezemem
BDV de olsaydın "kıskanma kadını sen gidemiyorsun diye" gibi bir çıkış alırdın şimdi
Hatunnn.. kızartma dediğin böyle olur ..pöhh tabağındakiler kızartmaymışş..(ALINTIDIR..)m.medyafaresi.com/haber/asli-aydintasbasin-paylasimi-twitterda-alay-konusu-oldu/762475
Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, New York'ta yediği ve müthiş keyif aldığı patlıcan kızartması ve biber kızartmasının fotoğrafını paylaştı. Twitter'da Aydıntaşbaş'a yorum yağdı.
Aslı Aydıntaşbaş, gittiği New York'ta yediği bir yemeği Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Aydıntaşbaş'ın paylaşımı Türkiye'de herkesin bildiği ve masalarından eksik etmediği patlıcan ve biber kızartmasından ibaretti. Aslı Aydıntaşbaş patlıcan ve biber kızartması fotoğrafını, New York lezzeti olarak takipçileriyle paylaştı. Yorum olarak da; ''New York. Çok basit bir tat: Patlıcan ve kızarmış biber. Ama inanılmaz lezzetli. İstanbul'a döndüğümde yapacağım.'' diye yazdı.
Aslı Aydıntaşbaş'ın Türk mutfağının vazgeçilmezi olan patlıcan ve biber kızrtmasını ABD lezzeti olarak paylaşmasına Twitter'da yorum yağdı.
İşte o tweet'lerden bazıları...
Hatunnn.. kızartma dediğin böyle olur ..pöhh tabağındakiler kızartmaymışş..
Allahım sana geliyorumYuvarlak bir tepsinin tabanina pideleri yerleştiriyoruz üstüne Patlıcan patates biber kabak bunları kizartip tepsiye alıyoruz aralarına tavuk veya et varsa kusbasi dograyip kavurup koyuyoruz üstüne de hazirladigimiz domatesli sosu döküp afiyetle yiyoruz öyle tabağa iki biber yanına ot bi tane patlıcan ketcap koymakla olmuyo ben eşimin önüne koysam dalga geciyom sanar pehhhpatlıcan kabak patatesin üstüne sarımsaklı yogurtta çok gozel oliyyy
harikaHatunnn.. kızartma dediğin böyle olur ..pöhh tabağındakiler kızartmaymışş..(ALINTIDIR..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?