Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslanların 2009 Yılı

balik53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
116
1
hihoyyytsorunlu ve gecikmeli senelerden sonra siz aslanlar artik rahat nefes alacaksiniz,2009 yili 2008 den daha iyi gececek,karier ve eslerinizle ile ilgili alanlarda cok guzel gelismeler olacak is , basariniz sizi guclu bir konuma getiriyor,
para evini barindiran saturn,gezegeni bu sene sizi zorlayacaga benziyor,riskli harcamalar yapmaktan kacinin,ortaginizla,veye esinizle,veya ailenizle sorunlar cikabilir parasal konularda daha akilci olmaniz ,paranizi sizler idare etmeniz gerekiyor yani kemerleri sikma zamani,is alaninda basarili bir donus yapiyorsunuz bu sene jupiter gezegeni sevgi evinde olacak evli aslanlar cok romantik bir sene gecirecekler,etrafindaki arkadaslar onlarin yerinde olmak istiyecek.kaydirigubbakcemile3

ahh keşekem balıkcım teşekürler emegine saglık çok güzel şeyler yazmışsın yine cnmhihoyyythihoyyyt

evli aslanlar cok romantik bir sene gecirecekler,etrafindaki arkadaslar onlarin yerinde olmak istiyecek.

2009' a evli olarak giricem umarımm güzell olur herşey :)

umarım dediğin gibi olur. evli bi aslan olarak romantiiiiik bi sene geçirmek süper olur. çünkü 2008 hiç iyi bi yıl değildi . kendi kendime hep diyodum 2009 benim yılım olacak diye. içime doğmuş demek

kemerleri sikma zamani,is alaninda basarili bir donus yapiyorsunuz bu sene
bu çok güzel,aslında bu sene aşkdan uzak duracaktım ama neyse bu sene aşk iyimiş iyi o zaman

aynen bende 2008'i hic sevmedim,
cok üzücü seyler yasadim..
2009 gelecegi icin seviniyorum aslinda...

bende 2008 zede tek benim sanıyodum :)))))) bütün aslanlarmışta benim haberim yokmuş inşallah 2009 süper geçer

Aslan 2009

Hayatınızın aşkı, ortağı veya danışmanı(avukat, ajans, sözcü, arkadaş, ortak, menajer v.b)bu yıl ortaya çıkabilir. Evlilikler, ortaklıklar ve iş birlikleri için en uygun yıllardan birisindesiniz. Bu yıl çevrenizdeki kişilerden destek görecek ve danışmanlık alacaksınız. Yabancılarla ilişkilerinizde aşırı iyimser haliniz zarar görmenize neden olabilir. Hukuki konularda şans sizden yana olacak.

gerçekten,ücretsiz izine ayrıldım.bu krizde.....kemer sıkacağım kesin.....ama yinede 2008 den daha güzel bi yıl olamaz çünki 7 yıldır beklediğim bebişimi bu yıl kucağıma aldım.daha güzelini düşünemiyorum.çok teşekkürler arkadaşım.....

2009 Da Aslanlar;

ASLAN (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Siz Aslanların ortaklıklar iş ve evlilik açısından uyumlu yılı. Çevrenizle ilşkilerinizi iyi kullanacak ve başarılı ortaklıkların temelini atacaksınız..Yabancı ülkeler ve iyi bir eş bu yıl önemli şanslarınızdan biri olacak.Sağlam ve güvenilir kişileri kendinize çekeceksiniz.. Önemli değişimler var. Toplumda rafine ve asil kişileri mıknatıs gibi çekeceksiniz. İyi bir evlilik ve ortaklık için son yılların en büyük fırsatını yakalayacaksınız.

bana 2008 dünya güzeli bir kız sahibi olma şansı verdi bende yeri büyük olucak o yüzden umarım gelecek yıllarımda kızım ve eşimle böyle güzel geçer.

ya arkadaslar ne bu boyle yazik ya 2008zin ne sucu gunahi var hepiniz yuklenmissiniz ustune nefret ettim sudur budur ahahahahahahahahahah ay gulmekten katildim hepinizde cok yasayin yahu saka bir yanada yillarin sucu ne olacak olan her yilda olabilir 10 yilda 5 yilda birde olabilir mesela nereden biliyorsunuzki 2009zun 2008 den daha cok facialarla gecmiyecegini himmmmm bilemessinizki bu yildiz falami size soyluyor artik soyle olacak boyle olacak diye arkadaslar sakin beni yanlis anlamayinda ben inanmiyorum ama burcum aslan tabiki fakat inanlara saygim sonsuz tabiki ama biraz sizlere takilmak saka yapmak eylenme istedim gercektende cok hosuma gitti ama hahaaahhahaha inanin cok guldum 2008de hici guzel bir gun yasamadiniz yazik yahu acidim simdi :)))))))))))))))))

ya valla billa pek parlak geçmedi 2008 benim için;jüpiter toprak grubu olan oğlak burcundaydı çünkü bu yılsa hava burcu olan kovaya geçiyor daha iyi olacak bence 2009

evet geçti hala yaşıyorum.Ama 2008 de işssiz kaldım paramı alamadım 2 yıllık sevgilimden ayrıldım....vb birsürü olay ben 2009 güzel olcak demiyorum umarım daha ii olur diyorum ve inanmak değil tememmi etmek bizimki umarım güzel geçer diye hahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…