Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Kadını

' ve egosu yasam kaynagi degil, yasama karsi kullandigi kalkanidir..isterse dunya onune sunulsun onemli degildir.. o cok bayildigini sandiginiz abartili davranislar ile aslan kadininin size karsi saygisini koruyamazsiniz ve aslan kadini saygisini yitirirse sevgisini koruyamaz.. '

'bu yuzden sevildigine inanmasi cok guctur. bu durum aslan kadinina deli gibi ilgi gosterilmesi, pohpohlanmasi gerektigi gibi son derece gerizekali bi kani olusturmustur insanlarin aklinda.. oysa aslan kadini gercek sevgiyle, "bu muhtesem kadin benim olmali" arasindaki farki ayirdebilir.. ve ikincisine asla prim vermez.'

bunlar benim için çok doğru.. her burç yorumunda da "aslan burcu hayatınıza giren bir lütuftur" tarzı cümleleri okudukça hoşuma gidiyor ahaha =)

slm bende aslan burcum ve çoğu özelliklerini galiba taşıyorum ama yükselenimi bilmiyorum

tam anlamiyla aslan bayaniyim..başka bir burçla da doğmak istemezdim...kizimda aslan olur inş...

Aslan burcu olmak kesinlikle ayrıcalıktır.
Ben tam bir aslanım burcumda yükselenimde ama cok memnunum ...........
Dünyaya bidaha gelsem gene aslan burcu olmayı isterdim
Cocuklarımında aslan olmasını isterim
güzel paylasımdı emeginize saglık.....

DEĞERİMİZ BİLİNMİYOR,
bir çok karşılaştırma yaptım bizden daha iyiniyetli,masum burçyokk

Tam bir aslan kadınıyım:1closedeyes:
Aslan burcu bence bi ayrıcalık ve biz özel insanlarız.

herkesi kendimiz gibi bildiğimiz için iyiyle kötüyü ayırt edemiyoruz
arkadaşlarımızdan kazık yiyoruz

Ya arkadaşlar evt aynen demek yerine kendinizle ilgili dürüstçe iyi ya da kötü özellikleri yazsanız zahmet edip ne güzel olurdu yazanlardan farklı tabi....

İyi huylarım genel anlatıların dışında sır saklarım boşboğaz değilim...Olgun davranırım basitlikten hoşlanmam..Sezgilerim çok güçlü insanların ne yapacağını bayağı önceden sezebilirim...Ve söylerim dediklerimi yaparlar...Oyuncu olma özelliği bana uymuyor çok doğalım asla rol yapamam...Kızdığımda zalimleşebilirim hiç acımam haklıysam tabii..Doğru değil ama bana yapılanlar ne olucak?Tatlıya çok düşkünüm...Bir ortama girdiğimde herkesin benimle ilgilenmesini istiyorum ne saçma di mi bi sürü sorun varken..Ama en takıntılı olduğum şey saygısızlık öyle formalite şeyler değil...Yani dinlenilmemek önemsenmemek bi kükrüyorum ama harbiden kükrüyorum ortalığı birbirine katıyorum herkesi rezil edip gidiyorumm..Ve o an çok ağır konuşuyorum...Kurnaz olamıyorum ee dolayısıyle bilemiyorum arka sokaklarda neler oluyor?Zorlama güzelim zorlama kendiliğnden olmalı gönül yaptığıyle müsemma..Bir Gülben Ergen klasiğiyle sözlerimi nokteliyorum...Mutlu kalın!

Son düzenleme:
DEĞERİMİZ BİLİNMİYOR,
bir çok karşılaştırma yaptım bizden daha iyiniyetli,masum burçyokk

kesinlikle katılıyorum bende bir aslan kadını olark ama çok iyi niyetliyiz yaa çok üzülüyoruz bu yüzden yani kendi adıma öyle oluyor genelde

Benımde kankam aslan... Aynı onu anlatmşlar bu kadar uyar. Bazılarını çözemedim ama ben kendimi bile tam çözemedimki daha olsun o kadar...

aslanların en sevdigim tarafı cok durust olmaları dışardan belki kibirli geliyoruz ama istedigimiz sadece pohpohlanmak..bende tam bi aslanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…