Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan İle İkizler Uyumu

ben aslanım eşim ikizler onu tanıyana kadar ikizler burçlu insanlara bi tuhaf bakardım dengesizliklerine ama kulağına kurşun 5. senemiz bitiyo hala ilk günki çılgınlıklarımız devam edio iyi giden monotonlaşmıyan bi evliliğimiz var

ben aslan burcuyumm hayatıma bi ikizler erkeği girdi 3 senelik bi ilişkim oldu cokk cektımmm ikizlerdennn hep sabrettim degısır dıye ama degısen hıc bısey olmadı cok dengesız ve sureklı karar degıstıren bı yapısı vardı sonra bidaha ikizler burcumu aman amannnn dedim ve suan hayatımda biri var o da ikizler burcu kaderim ıkızler burcundan yana sanırım : ) gün geliooo cok deliriorummmm kararsızlıgı ve dengesızlıgı yuzunden ama vazgecemıorum da nolcak bole bılmıorumm

ikizler burcu çok zeki akıllı kendini genellikle el hareketleriyle ifade eden çok çabuk parlayıp çok çabuk sönen özellikle pazarlama türü şeylerde zekiliğiyle konuşkanlılığıyla kendini fark ettirecek ama bunun yanı sıra iki karekterliliği olduğu için düşüncelerinde tutarsızlık sergileyebilecek bazen şakacı bazen aşırı ciddi bir şekilde görebileceğimiz titiz çalışkan ama bazen tembelliğede yatkın olan bir burç olarak beynimdeben genelde ikizlerle anlaşırım halam ikilzer babam ikizler ama değişken hareketleri terazininde olduğu gibi aslanı çileden çıkarıyor çünkü biz aslanlar daha kararlı ve net fikirlere sahibiz o yüzden sorunlar olabilir ilişkilerde ama kararlılığımızı gösterince sorun kalmaz ikizler zeki olduğu için bizi anlar diye tahmin ediyorum...kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

Benim eşim de ikizler burcu. Maşallah diyim harika bir uyumumuz var. Zaten çok sevdiğim arkadaşlarım hep ikizler olmuştur şimdiye kadar. Bence aslanın en iyi anlaştığı burçlar ikizler ve boğa.. olumunekankayizsmile

arkadaşlar aslanlar ikizleri nasıl idare edicek çünkü çok kararsızlar ne yapmalıyım.nasıl davranmalıyım.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

arkadaşlar aslanlar ikizleri nasıl idare edicek çünkü çok kararsızlar ne yapmalıyım.nasıl davranmalıyım.bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Kararsız oldukları doğru her an fikir değiştirebilirler ben aslanım eşim ikizler idare konusuna gelince olduğun gibi davran bence ikizler erkeği doğallıktan hoşlanıyor çünkü

gerçekten onu anlamakta güçlük çekiyorum vede ileride belki hiç yok yere çekip gider diye düşünüyorum ama dediğin gibi hep doğal davranıyorum ve çok açık sözlü olarak konuşuyorum sonumuz ne olur bilemiyorum zor biri çok düşünüyor bi konu hakkında ....

Ben aslan burcuyum. En yakin arkadaslarimdan biri ikizler. gayet iyi anlasiyoruz =]

ikizler burcuyla fazla kafa yormayacaksın geçen yıllardan ben bunu anladım.uğraştıkça kendini yıpratıyorsun başka bişey olmuyor.içlerinde çok iyi sevecenler ama romantiklik beklemeyin ham maddesinde odun biraz fazla kullanılmış sempatiksalakcinni
ama hayatta onlarla güzel:lepi:

X