Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Hassas Yönleri ve Korunma Yöntemleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.016
30.372
60
Çok çalışıp iyi dinlenemeyen yapıdan dolayı omurga, omurilik, kalp ya da göğüs bölgesi ile ilgili sağlıksal problemler yaşarlar. Ayrıca sağ gözde ve sinirliyken de mide ile ilgili sıkıntıları vardır. Korunmak için enerjileri dengeli kullanmalı ve dinlenmeyi iyi bilmeliler

bnm askimda aslan en ufacik bi olayda hemen midesi tutuyo birazda naz tabi orasi ayri :))

elifcim ay sorma küçük şeylerde bile nasıl midem agrıyor bide baş agrısı igrenççç migrene dönüşüyor lanet.

bak hiç bilmiyordum CADIARZU sorim var mı sağ gözde onun allah allah tatlicadiarzu

hımmmm evet doğru maalesef((benim küçük oğlum aslan(12 yaşına girdi)bebekken bile sinirlenince öğürürdü ve yemekde yediyse çıkarırdı(ne çektim bu veletten 6 ay önce dr'umuz (astımı var üni.de takip ediliyor) mideden film istedi tam 1,5 saat masada yattı bu film için sonuç:bacak kadar çocukta reflü çıktı(((halada üzülse,sinirlense midesine vuruyor oğlanın((ooofff offfff

benim aşkımda aslan göz ve mide sorunu var aynen tutuyo valla şaşırdım
ve çok sinirlii

Rahatsızlıkları banada uyuyor enerjimiz çok yüksek bizim napalım:Roflol: durtduğumuz yerde duramıyoruz gerçekten böyle bütün herşeyide uyuyor bana :)) hele mide rahatsızlığı hat safhada ama burcumu seviyorumŞeniz

bendede var mide,göz problemi ayrıca sırt agrılarımda oluyo,gerçi ben çekap yaptırsam nerem saglam çıkcak çok merak ediyorum:)))))))))

midem çok ağrır,allah korusun gözle ilgili bir sorun çıkmadı şimdiye dek

çok dogruuuuuuuuuu

En çok kalbim etkileniyor her şeyden ..Bir hastalığı yok ama ağrıyor..Derin insanlarız dışardan duvar gibi görünsekte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…