Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Erkekleri Çapkın mıdır ?

benim eşim aslan burcu ama çapkın değildir hiç ama gözleri oynar bazen o zaman da oyuyorum onu:KK16:

benim oglumda aslan burcu ve asiri capkin sipa
bayiliyo kizlara
bi kiz gorsun gozlerini suze suze bakar, capkin capkin yandan yandan guler kizin dikkatini cekesiye kadar ugrasir ..
buyuyunce yandim ben .. bu sipayla cok isim var cok... :KK52::KK52::KK52:

Aslan erkekleri çapkın değildir ya sadece beğenilmeyi severler
Ama eşlerinden de çok çekinirler

eveeeeeetttt çok çapkındırlar kendileri.. herkese mavi boncuk dağıtmaya bayılırlar... kızları peşlerinden koşturmak en büyük zevkleri... Tecrübeyle Sabit. :KK45:

aslan erkekleri eşlerine çok sadıktır ben 11 yıldır aslan erkeğiyle evliyim tam bir ev adamıdırlar ama patronluğu severler ipler onun elinde olmalıdır dikkat et

benim sevdiğmde aslan burcu.çapkın değil ama dediğim dedik ve inat biri bende akrep burcu olunca catışmalar oluyor doğal olarak:)

Benim eşim akrep ve çok iyi anlaşıyoruz..Tanıdığım aslan erkeklerini göz önünde bulundurursam öyle görünüyorlar ama değiller..İşleri her şeyden önce geliyor! Çevrelerinde hayranları olsun diye afra tafra yapıyorlar..Kesinlikle çok sevdiklerinde sadıklar..Çürükler her burçta olabileyor..

bende aslan burcuyum erkek arkadaşımda aslan burcu ama hiç çapkınlğını duymadım öyle etrafıda süzmez en azından ben varken :)

X