Aslan Aylin Butiği.

Aslan Aylin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
27
0
44
Fiyatı siz belirleyin orjinal marka ürünler olup artık makyaj yapmadığımdan kullanmadığım için satılmaktadır.

Lancome olan da sürmek için fondöten değil, özellikle yazın kullanılan güzel bir ürün.

3'lü olanlar yüzdebazı kusurları kapatıp yüzde gölge yapmak için alacak olan arkadaş nasıl kullanıldığını zaten biliyordur :)

Clinique toz pudra "transparency neutral" çok az kullandım nedeyse tamamı dolu...

Clinique göz farı

Flormar toz pembe göz farı

Lancome far fırçası

Dior marka gloss

YVES ROCHER göz makyaj temizleyici

Neutrogena makyaj temizleyici

Nivea hassas temizleme kremi

Orijinal Argan Yağı
Fishbone M beden keten mevsimlik mont

Divarese Şık ayakkabı

İçli dışlı takım S beden

Siyah şık çanta hiç kullanılmadı

Next marka bluz

İmitasyon İnci Kolye ve bileklik

Doğal taşlardan kolye ve 2 adet bilekliği (Taşların adını hatırlayamadım akik olabilir)

Anahtarlığa takılabilir kartlık

CR2032 pil tanesi 2.5 TL (BASKÜL Ve benzeri aletler için)

Deri Kemer arkası ayarlanabilir lastikli

Eklentiler

• 20150325_193406.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 164
  • 20150326_100335.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 174
  • 20150325_180507.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 139
  • 20150325_193406.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 174
  • 20150325_193453.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleme:
Yok maalesef canım olanları kullanıyorum :)
.argan yağı var orjinal Fas'dan geldi hiç açılmamış ister misin? DAha önce geleni yüzüme sürdüm ben baya iyi geldi fakat bu gelenin kokusu daha ağır o yüzden kullanamadım. Yanlış anlaşılmasın 2 şişe var, birini yarıya kadar kullandım.

canım argan yağı bende var ,aradığım iyi bir nemlendirici... tşkler canım

Sendeki de kötü mü kokuyor canım? Bundan öncekinin kokusu da ağırdı ancak bunun kokusu iyice ağır.

kokusu kötü ancak çok iyi nemlendiriyor cildimi, hatta ben bunu gece yatmadan önce temiz cildime masaj yaparak sürüyorum... ben memnunum

bütün ürünlerinizi bir sayfaya toplasanızda baksak..tek tek konu açmak yasak zaten.. pudranın rengi nedir? ve fiyatı?

pudranın rengi "transparency neutral" ayrı başlıklar şeklinde açılmaması gerektiğini bilmiyordum
Fiyatı siz önerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…