• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla yapmam dedikleriniz?

Hiçbir şey için ASLA demem,dünyanın bin türlü hali var öyle büyük laflar ederse insanın başına verir ALLAH...

başına vermek azcık 'belanı bulursun' gibi oldu ama ne bileyim 'asla saçımı siyaha boyatmam' ın başa verilicek Allah'lık bi durum olduğunu düşünmüyorum.

bu arada evet,asla saçımı siyaha boyatmam :78:

Hicbirsey icin asla demem,buyuk konusupta bumerang gibi geri gelip beni vurmayagacagi ne malum???? Tecrubeyle sabittir!

başına vermek azcık 'belanı bulursun' gibi oldu ama ne bileyim 'asla saçımı siyaha boyatmam' ın başa verilicek Allah'lık bi durum olduğunu düşünmüyorum.

bu arada evet,asla saçımı siyaha boyatmam :78:

Bir durum için 'ASLA' kelimesini kullanmak büyük konuşmak gibi olur genelde,yani asla şunu bunu yapmam gibi,ben de o

nun için diyorum ki böyle bişeyi kesin bir dille asla diyerek söylersek büyük söylemiş oluruz,ve bilinen bir olaydır insan

büyük söyledi mi ALLAH aynısını yaşatır insana...ha tabi inanan için böyle,inanmayan için değişebillir bu

durum...herkesin kendi özel fikridir...
:))

neye asla dediysem ne oluyor bilmiyorum ama muhakkak yapıyorum veya eskisi kadar katı bakmıyorum... o nedenle içimden defalarcaa asla desem de dillendirmem, korkuyorum :d

Back
X