- 14 Ağustos 2018
- 19.696
- En iyi cevaplar
- 2
- 73.953
- 598
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Olağanüstü bir yorum.
Bu konuda iyi olduğunuz cümlelerinizden belli.
Kimono olayını bende sevdim.
Özellikle alt üst takım, içine beyaz bir askılı ile harika duruyor.
Ama ben bulamıyorum
Arkadaş öyle yazınca yasak olduğunu düşünüp yazmadımArkadaşlar marka adı yazmak yasak değil ki çok övüp gizli reklam yapmadiktan sonravalla alışverişle alakası olmayan biriyim,şu kisaltmalardan bir morhipoyu anladım kafa yoruyorum yarım saattir
Kaliteden kasıt hangi markalar mesela?Midi etek bol tişörtlerle içinize koyuo kombinleyebilirsiniz ya da uzun yazlık elbiseler sandaletler vs. Ve mutlaka kaliteli parçalar olmalı bir kere alın ve dolabınızda kalitesiz şeylere para vermeyin zaten giyemiyorsunuz ürünleri
Ya mesela uspa internet sitesinde bazen pantolonları inanılmaz düşüyor ben daha geçen 500 tl lik pantolonu tek beden kalmıştı 98 e aldım ve inanılmaz kaliteliydi. Gömlek ve tişörtleri pamuklu çok kaliteli.Kaliteden kasıt hangi markalar mesela?
İpekyol, network gibi mi?
Ben birinde gördüm pinterestten beğendiği modeli diktirmiş, cok güzeldi hazir modellerden farki yoktu. Her terzi olmaz zaten, sizin yasadiginiz gibi istenmeyen sonuçlar çıkabilirAma baya övülen biri olmalı bence. Ben bi kere salaş bile pantolon diktirdim üstelik elimde örnekle gittim aynısını olsun diye yine de totomdan girmedi sağolsunlar manken olarak bulunduruyorum kendisini evde
Ya mesela uspa internet sitesinde bazen pantolonları inanılmaz düşüyor ben daha geçen 500 tl lik pantolonu tek beden kalmıştı 98 e aldım ve inanılmaz kaliteliydi. Gömlek ve tişörtleri pamuklu çok kaliteli.
Bende uspa ve pierrecardin alıyorum genelde.Ya mesela uspa internet sitesinde bazen pantolonları inanılmaz düşüyor ben daha geçen 500 tl lik pantolonu tek beden kalmıştı 98 e aldım ve inanılmaz kaliteliydi. Gömlek ve tişörtleri pamuklu çok kaliteli.
Asla yapamıyorum onu.İşte bunu denk getirenlere hastayım
Turuncu gömleğimin içine beyaz askılı, altına siyah pantolon giyiyorum. Askilinin üstüne de mutlaka takı.Bugün L…….i mağazasında turuncu bir gömlek aldım mesela.
Nasıl kombinliyim beyaz pantolonla düşündüm.
Aynen bende çok aradım. Hem şık hem rahat,beyaz spor ayakkabıyla harika oluyr.Palazzo pantolon der geçerim. Kendimi hem şık hem rahat hissettiğim başka bir şey görmedim.
Aynen eskiden ofis giyimine uygun bluz ve gömlekler daha rahat bulunuyordu.Ben iş yerinde giymek için Gusto'nun shirli pantolonlarının indirimini kovalıyorum ama iş üst giyime gelince her yer crop!!! Ben tesettürlü değilim, ama göbeğimi herkese göstermek de istemiyorum. Önceden ne güzel şifon bluzlar olurdu yazlık, şimdi yer gök penye crop ya da oversize gömlek. hiçbir markada ofis giyimine uygun şık kıyafet bulamıyorum çok çok sinirim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?