Asla şık olamıyorum kombin öZürlüyüm galiba gerçekten desteğe ihtiyacım var.

Arkadaşlar marka adı yazmak yasak değil ki çok övüp gizli reklam yapmadiktan sonra valla alışverişle alakası olmayan biriyim,şu kisaltmalardan bir morhipoyu anladım kafa yoruyorum yarım saattir
Arkadaş öyle yazınca yasak olduğunu düşünüp yazmadım
Dikkat edicem.

Kaliteden kasıt hangi markalar mesela?
İpekyol, network gibi mi?

Ama baya övülen biri olmalı bence. Ben bi kere salaş bile pantolon diktirdim üstelik elimde örnekle gittim aynısını olsun diye yine de totomdan girmedi sağolsunlar manken olarak bulunduruyorum kendisini evde
Ben birinde gördüm pinterestten beğendiği modeli diktirmiş, cok güzeldi hazir modellerden farki yoktu. Her terzi olmaz zaten, sizin yasadiginiz gibi istenmeyen sonuçlar çıkabilir

Ya mesela uspa internet sitesinde bazen pantolonları inanılmaz düşüyor ben daha geçen 500 tl lik pantolonu tek beden kalmıştı 98 e aldım ve inanılmaz kaliteliydi. Gömlek ve tişörtleri pamuklu çok kaliteli.
Bende uspa ve pierrecardin alıyorum genelde.

Ben de ne çok açık ne çok kapalı giyinirim,zaten kilomdan dolayı crop falan hakgetireGenellikle de seçil,gusto ya da denizbutikten alışveriş yapıyorum bir bakın isterseniz.Ayakkabı alacaksam luvishoes a bakarım kesinlikle

Ben iş yerinde giymek için Gusto'nun shirli pantolonlarının indirimini kovalıyorum ama iş üst giyime gelince her yer crop!!! Ben tesettürlü değilim, ama göbeğimi herkese göstermek de istemiyorum. Önceden ne güzel şifon bluzlar olurdu yazlık, şimdi yer gök penye crop ya da oversize gömlek. hiçbir markada ofis giyimine uygun şık kıyafet bulamıyorum çok çok sinirim bozuluyor

Aynen eskiden ofis giyimine uygun bluz ve gömlekler daha rahat bulunuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…