• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla şık olamıyorum kombin öZürlüyüm galiba gerçekten desteğe ihtiyacım var.

Slopet e bayılırım. Ama yaştan dolayı nasıl durur bilemedim. Yaş malum 35.
Göstermediğimi söylüyorlar ama kafamda canlandıramadım kendimi öyle.
Şu ikili takımlar var bilekboy bayılıyorum onlara ama bulamıyorum.
Yasin bir önemi yok bence yakışmasi lazım öyle düşünüyorum 😍
Crop dar oluyor üste evet ama altına bol bir etek tercih edilebilir ben genelde öyle giyorum. 🌼 Bir tavsiye daha vermek istedim 😍

1.82'ye 74'..
Çocukluğumdan beri erkek beklediği halde kız çocuğu olan babamın etksisi olsa gerek hep rahat kıyafetlere yoneldim bende.
Babam hangi mağazaya gitse bir gomlek kendisine alıyorsa bir tane de bana alırdı.
Böyle böyle alistirdi beni.
Zaten erkek gömleği vs bana tam oluyor.
Manşetlerini de katliyorum,fatih terim gibi dolaşıyorum🤣🤣

Ya yemin ederim bizde esimle hep ayni diyalog içindeyiz, adam benimle bir yere gelmek istemiyor artik😞 bir gömlek begeniyorum 350tl ve asla hakki degil dumduz gömlek. Sonra sinirlenip çıkıyorum, 1 senedir kidir döngüye girdim
Aynen aynen.
Etrafıma bakıyorum şıkır şıkır millet anladım sorun bende dedim ve burda aldım soluğu.

Neden kot?
Bir sürü şort etek, keten şort, midi elbiseler dolu her yer.
Hadi kot anladım, üzerine neden tshirt?
Çok şık bluzler mevcut, gömlekler öyle. hatta askılı sıfır düz atletimsi bir şeyi bile takıyla, fularla ya da üzerinine giydiğiniz örgü bir salaş tunikle bambaşka hale getiriyorsunuz.
Benim bu konuda kurtarıcım ince tül desenli bolero gibi ceketimsi şeylerdir ve uzun kimonolardır.
Kendileri gösterişli olduğundan, oldukça havalı görünmekle beraber hem gündüz hem gece kombinlerine uygunlar.
Olağanüstü bir yorum.
Bu konuda iyi olduğunuz cümlelerinizden belli.
Kimono olayını bende sevdim.
Özellikle alt üst takım, içine beyaz bir askılı ile harika duruyor.
Ama ben bulamıyorum 😩

Butiklerde genelde güzel kombinler var.Ben belli baslı mağazalar dısında butiklerden tercih ediyorum.
Salaş bir efil efil pantolon üzerine dar bir atlet, üzerine gömlek, ya da pileli etek üzerine tsort takılar vs.Bir bütün oldugunda hos duruyor elbette.Hesaplardan kombin sayfalarindan da bakip fikir edinebilirsiniz zevkinize göre ama.

Bu kadar bol seçeneğin arasında birşeyler bulup uyduramamak da büyük başarı yalnız 😂

Yok demeyin hiç, var çooook seçenek var. Çeşit çeşit, renk renk, model model var.

Butiklerde genelde güzel kombinler var.Ben belli baslı mağazalar dısında butiklerden tercih ediyorum.
Salaş bir efil efil pantolon üzerine dar bir atlet, üzerine gömlek, ya da pileli etek üzerine tsort takılar vs.Bir bütün oldugunda hos duruyor elbette.Hesaplardan kombin sayfalarindan da bakip fikir edinebilirsiniz zevkinize göre ama.
İnternette buluyorum,
Deneyip alayım diye mağazaya gidiyorum yok 😩butik fikrini sevdim, teşekkürler ☺️

Bu kadar bol seçeneğin arasında birşeyler bulup uyduramamak da büyük başarı yalnız 😂

Yok demeyin hiç, var çooook seçenek var. Çeşit çeşit, renk renk, model model var.
Mütevazi söylemişsiniz.
Büyük beceriksizlik 😂😂😂
Kendimin farkındayım. O yüzden akıl almak istedim.

Valla izmir deyim yaza önerim yok kış gele kadar kışa şort tayt askılı modundayız tişört bile nadir giyerim altınada spor ayakkabı sırt çantam tamamım 🤣 başka türlü bu sıcak çekilmiyor
Bibi bu sicakta nasil spor giyiyorsun, benim ayaklarim cibildakken bile alev atiyor🥲

Yasin bir önemi yok bence yakışmasi lazım öyle düşünüyorum 😍
Crop dar oluyor üste evet ama altına bol bir etek tercih edilebilir ben genelde öyle giyorum. 🌼 Bir tavsiye daha vermek istedim 😍
İkili takımları beğeniyorum son zamanlarda içinede cropla.
Tavsiyelerinizi dinleyeceğim teşekkürler 🙏

Mütevazi söylemişsiniz.
Büyük beceriksizlik 😂😂😂
Kendimin farkındayım. O yüzden akıl almak istedim.
Palazzo pantolonlar benim bu aralar favorim. Renk renk aldım. Üstüne crop altına spor ayakkabıyla da oluyor, gömlek ve topukluyla da. Her yola gelen model. Tavsiye ederim, bir bakın.

1.82'ye 74'..
Çocukluğumdan beri erkek beklediği halde kız çocuğu olan babamın etksisi olsa gerek hep rahat kıyafetlere yoneldim bende.
Babam hangi mağazaya gitse bir gomlek kendisine alıyorsa bir tane de bana alırdı.
Böyle böyle alistirdi beni.
Zaten erkek gömleği vs bana tam oluyor.
Manşetlerini de katliyorum,fatih terim gibi dolaşıyorum🤣🤣
Çok şekersiniz.
Bende erkek çocuğu gibiyim ama değişmenin zamanı geldi benim için.

Arkadaşlar Merhaba;

Allah başka dert vermesin gibi yorumlar yapmayın ne olur. Hayli üzüyor bu konu beni çünkü.

1.60 boylarında 62-63 kilolardayım.
Giyim tarzım ne açık ne kapalı. Şöyle; Çok dar, çok kısa şeyler giymiyorum. Şu ara kıyafetler ya tesettür yada çok açık ara boy bulmak çok zor.

Birini bulsam diğerini uyduramıyorum. Sürekli kot, basic tişört modundayım. Kendimden sıkıldım.

Biliyorum ki kk nın güzel hatunları bana bir akıl verir. Ben beceremiyorum malesef bu işi.
Pinterest uygulamasını indir göz gezdir beğendiklerini kaydet benzerlerini bulursun trendyoldan

Arkadaşlar Merhaba;

Allah başka dert vermesin gibi yorumlar yapmayın ne olur. Hayli üzüyor bu konu beni çünkü.

1.60 boylarında 62-63 kilolardayım.
Giyim tarzım ne açık ne kapalı. Şöyle; Çok dar, çok kısa şeyler giymiyorum. Şu ara kıyafetler ya tesettür yada çok açık ara boy bulmak çok zor.

Birini bulsam diğerini uyduramıyorum. Sürekli kot, basic tişört modundayım. Kendimden sıkıldım.

Biliyorum ki kk nın güzel hatunları bana bir akıl verir. Ben beceremiyorum malesef bu işi.
Canım sorun sende değil. Geçen gün alışverişe çıktım parasında da değilim karşıma çıksa bişey alsam diyorum. Tüm markaları gezdim akla gelecek tüm markaları ya tamamen açılacaksın ya tamamen kapacaksın olmuş herşey. Üste güzel birşey buluyorsun alta yok alta buluyorsun üste yok. Ewe geldim kıyafetlerime baktım çok değil 2 3 sene önce ne güzel şeyler varmış. Bende artık elbiseye kaymaya başladım öyle yap eğer elbise giymeyi seviyorsan spor ayakkabıylada gidiyor hafif klasikle de babetle de. bir başladın mı devamı gelir zaten alışırsın yakıştırmaya ☺️☺️

Arkadaşlar konu şıklık rüküşlük olunca bir anımı anlatmak istedim.

Birlikte çalıştığımız bir arkadaş vardı. Matematik öğretmeni kendisi. Ama hayatımda onun kadar giyinemeyen bir insanla karşılaşmadım. Her zaman uyumsuz giyinirdi ama günlerden birgün bütün rakiplerini açık ara önde bırakacak bir kombinle geldi.

Kombini tarif ediyorum;

Yazlık, bej renk zemin üzerinde ince bordo çiçekleri olan , kat kat bir şifon etek.

Üstüne saks mavisi, buz mavisi, bebe mavisi, indigo mavisi vb mavinin bütün tonlarından oluşan kareli bir gömlek. Bu gömlek eteğin içine sokulmamış öylece üstüne bırakılmış.

Üstüne şifon patlıcan moru şal.

Nar çiçeği ince bir mont.

Siyah kol çantası

Kagverengi ayakkabı.

Hiç unutamadığım manzaralardan biridir. O sebeple rüküş oldum diye korkmayın. Siz daha rüküş görmemişsiniz 🤣

Back