- 20 Ocak 2010
- 45.957
- 163.292
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Benim o yüzden sporlarım hep bez ve hava alan oluyor canımBibi bu sicakta nasil spor giyiyorsun, benim ayaklarim cibildakken bile alev atiyor
Birde pahalıya geliyor kumaşını sen alıyorsun o ayrı ücret kendisi dikime dünyanın ücretini alıyor Zara fiyatına dandik bir kıyafet elde ediyorsunYa abim diktirmişti benim takım elbise.
O geldi şimdi aklıma. Son derece kötüydü
sıkıysa bir de kötü dikmişsin deBirde pahalıya geliyor kumaşını sen alıyorsun o ayrı ücret kendisi dikime dünyanın ücretini alıyor Zara fiyatına dandik bir kıyafet elde ediyorsun
Ayağımda 3 ayrı terliğin güneş izi varYazin terlik giymekten ayagimda amele yanigi oluyor
Kötü diyemedim ama size getirdiğim cuk oturuyor sizin diktiğiniz girmiyor dedim valla biz aynısını dikdik dedi kadın zorladı giydirdi bana asdfghsıkıysa bir de kötü dikmişsin de
Ya benim bacaklarım kalın.Palazzo pantolon der geçerim. Kendimi hem şık hem rahat hissettiğim başka bir şey görmedim.
Oh neyseki yalniz degilmisimAyağımda 3 ayrı terliğin güneş izi var
Aynen vücudu tanımak çok önemli. Bazen hayranlıkla almak istediğimiz kıyafeti taşıyamıyoruz. Ben de sırt dekolteli boyundan bağlamalı elbise, tulumlara bayılıyorum ama göğsüm hiç olmadığı için sallanıyor üzerimde emanet gibiVücut elbiseyi taşımak için bir askı. Aynı kiloda olup, farklı vücut tipinde olan insanlar var. Kiminin yağ oranı fazla, kiminin kas.
Proporsiyon çok önemli. Belli ki vücudunuzu çok tanımıyorsunuz. Benim instagramda takip ettiğim fenomen bir kadın var. Kısa ve kilolu. Ama inanılmaz şık, havalı. Kum saati ameliyatı oldu. Beli ince, gögüsleri büyük. Ne giyse yakışıyor. Bir de makyaj çok güzel yapıyor.
Gerçi Türkiye’de de tekstil çok kötü. Avm. Gidiyorsun hem aynı markalar.Giyime ciddi mesai harcamak lazım güzel kombin yapabilmek için.
Kalin bacağı daha iyi kamufle eder bence. Skinny jean daha çok ortaya çıkarır.Ya benim bacaklarım kalın.
Ama biri daha önerdi mutlaka bakacağım.
Turuncuya en çok yakışan renk bu bence. Beyaz çok çiğ kalabilir. Örnek gösteriyorum.Bugün L…….i mağazasında turuncu bir gömlek aldım mesela.
Nasıl kombinliyim beyaz pantolonla düşündüm.
Addax, Trendyol Happines İstanbul, Trend Alaçatı da açık kapalı arası tarzda onlara da bakabilirsiniz. Benim hayatım kıyafet bakmakla geçiyor istediğini sorabilirsinSorun sizde değil aynı şeyden muzdaripbim mağazalar da 2 seçenek var ya kapalı yada çok açık bu nasıl bir modaysa
Yokk maalesefGerçekten ağlıycam artık.
Bugün tüm gün avm gezdim. Yine bişey bulamadım
Bugün L…….i mağazasında turuncu bir gömlek aldım mesela.
Bugün L…….i mağazasında turuncu bir gömlek aldım mesela.
Arkadaşlar marka adı yazmak yasak değil ki çok övüp gizli reklam yapmadiktan sonravalla alışverişle alakası olmayan biriyim,şu kisaltmalardan bir morhipoyu anladım kafa yoruyorum yarım saattir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?