Asla şık olamıyorum kombin öZürlüyüm galiba gerçekten desteğe ihtiyacım var.

Vücut elbiseyi taşımak için bir askı. Aynı kiloda olup, farklı vücut tipinde olan insanlar var. Kiminin yağ oranı fazla, kiminin kas.
Proporsiyon çok önemli. Belli ki vücudunuzu çok tanımıyorsunuz. Benim instagramda takip ettiğim fenomen bir kadın var. Kısa ve kilolu. Ama inanılmaz şık, havalı. Kum saati ameliyatı oldu. Beli ince, gögüsleri büyük. Ne giyse yakışıyor. Bir de makyaj çok güzel yapıyor.
Gerçi Türkiye’de de tekstil çok kötü. Avm. Gidiyorsun hem aynı markalar. Giyime ciddi mesai harcamak lazım güzel kombin yapabilmek için.

Eklentiler

• 7C08ABFD-744D-4311-B2FF-9D0125E145E0.jpeg
    44,1 KB · Görüntüleme: 83
Aynen vücudu tanımak çok önemli. Bazen hayranlıkla almak istediğimiz kıyafeti taşıyamıyoruz. Ben de sırt dekolteli boyundan bağlamalı elbise, tulumlara bayılıyorum ama göğsüm hiç olmadığı için sallanıyor üzerimde emanet gibi Yinede destekle falan idare ettim. Ama vücudu iyi analiz etmek gerekiyor :)

Bugün L…….i mağazasında turuncu bir gömlek aldım mesela.
Nasıl kombinliyim beyaz pantolonla düşündüm.
Turuncuya en çok yakışan renk bu bence. Beyaz çok çiğ kalabilir. Örnek gösteriyorum.
Ayrıca bu tarz hesapları takip edebilirsiniz fikir olur.

Eklentiler

• IMG_20220826_020042.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 86
Sorun sizde değil aynı şeyden muzdaripbim mağazalar da 2 seçenek var ya kapalı yada çok açık bu nasıl bir modaysa
Addax, Trendyol Happines İstanbul, Trend Alaçatı da açık kapalı arası tarzda onlara da bakabilirsiniz. Benim hayatım kıyafet bakmakla geçiyor istediğini sorabilirsin D

Kombine kafa patlatmak bana da yorucu geliyor açıkçası. 2 3 renk kot ( mavi gri siyah) üstü bluzlar tişörtler. 2 3 renk trenchkot 2 3 renk çanta ve ayakkabı. Bitti gitti. Bence. Dolapta resmi günler için bir tane de siyah ceket dursun yine kot üstü kombinlenir mis. Hiç bana göre değil her gün kıyafete kafa patlatmak. Bence bir gereklilik de değil.

Bursa’da koca Zara da kendime bişey bulamadım..çok absürt şeyler var parayı da geçtim çok beğensem alırım ama yok ya
Eşim e alışveriş istiyordun geldik dedi almak için almak istemiyorum ki..açıklık ve ya kapalılıkla alakası yok adam gibi işte bu diyeceğim bir kıyafet yok
Kombin olayına gelecek olursam bana kolay geliyor mesela antalya gibi yerdeysem şık bir terlik hasır çok büyük olmayan çanta beyaz yüzücü tarzı atlet altına da kısa şort güneş gözlüğü bitti gitti eğer biraz esiyorsa da kimono muhteşem

Son düzenleme:
Bugün L…….i mağazasında turuncu bir gömlek aldım mesela.
Nasıl kombinliyim beyaz pantolonla düşündüm.

Arkadaşlar marka adı yazmak yasak değil ki çok övüp gizli reklam yapmadiktan sonra valla alışverişle alakası olmayan biriyim,şu kisaltmalardan bir morhipoyu anladım kafa yoruyorum yarım saattir

A AlerjikRinit LC Waikiki demek istiyor olabilir. Başta yok değildir herhalde demiştim ancak başka bir şey bulamadım.

C ceycey0406 de Morhipo Vitrin den elbise almış.

Zihin jimnastiği yapmamız için gösterdikleri çabadan ötürü kendilerine teşekkür ederim.

Vücudunuzu tanımak çok önemli giyim de öncelikle hangi bölgenizi ön plana çıkarmak istediğinizi düşünün. Daha sonra size göre kapatmak istediğiniz bölgelerde daha koyu renkler tercih edin ve kapsül gardırop deneyin. Az kıyafet çok kombin. Ben oversize giymeyi çok severim zayıfken de giyiyordum şimdi kilo aldım bebekten sonra yine oversizr kurtarıcım. Crop çok giyerdim bu göbekle imkansız mesela ben sonbaharcıyım dolabım toprak renkleri ve beyazdan oluşur hiç siyah giymem tayt dışında.
Bir liste yapın hangi renkleri seviyorsunuz?
Vücudunuzda en beğendiğiniz yeriniz neresi?
Birde kapsül gardrop gerçekten hayat kurtarıyor.

Midi etek bol tişörtlerle içinize koyuo kombinleyebilirsiniz ya da uzun yazlık elbiseler sandaletler vs. Ve mutlaka kaliteli parçalar olmalı bir kere alın ve dolabınızda kalitesiz şeylere para vermeyin zaten giyemiyorsunuz ürünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…