- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 998
- 83
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Tesettur urunde yokki ya ic gosteriyor ya boynu acik yada kisaArkadaşlar Merhaba;
Allah başka dert vermesin gibi yorumlar yapmayın ne olur. Hayli üzüyor bu konu beni çünkü.
1.60 boylarında 62-63 kilolardayım.
Giyim tarzım ne açık ne kapalı. Şöyle; Çok dar, çok kısa şeyler giymiyorum. Şu ara kıyafetler ya tesettür yada çok açık ara boy bulmak çok zor.
Birini bulsam diğerini uyduramıyorum. Sürekli kot, basic tişört modundayım. Kendimden sıkıldım.
Biliyorum ki kk nın güzel hatunları bana bir akıl verir. Ben beceremiyorum malesef bu işi.
Yaa o kadar üzülüyorum ki.Tesettur urunde yokki ya ic gosteriyor ya boynu acik yada kisaben anlamadim bu moda nereye gidiyor, kimse zevkine gore bir sey bulamıyor
Bakmaz mıyım. Ya mini yada askılıElbise modellerine baktınız mi? Yazlık çok güzel elbiseler var, rengarenk, çiçekli bocekli, efil efil birde.
Sorun sizde değil aynı şeyden muzdaripbim mağazalar da 2 seçenek var ya kapalı yada çok açık bu nasıl bir modaysaArkadaşlar Merhaba;
Allah başka dert vermesin gibi yorumlar yapmayın ne olur. Hayli üzüyor bu konu beni çünkü.
Giyim tarzım ne açık ne kapalı. Şöyle; Çok dar, çok kısa şeyler giymiyorum. Şu ara kıyafetler ya tesettür yada çok açık ara boy bulmak çok zor.
Birini bulsam diğerini uyduramıyorum. Sürekli kot, basic tişört modundayım. Kendimden sıkıldım.
Biliyorum ki kk nın güzel hatunları bana bir akıl verir. Ben beceremiyorum malesef bu işi.
Evet tesettür ürünlerin çoğu da polyester. Yazın da hiç rahat olmuyor.Tesettur urunde yokki ya ic gosteriyor ya boynu acik yada kisaben anlamadim bu moda nereye gidiyor, kimse zevkine gore bir sey bulamıyor
Tesettür alıp kestirme kısaltma daraltma yapabilirsinizArkadaşlar Merhaba;
Canımsın ya.Kendimi şuraya iliştireyim;
163'e 52 kiloyum, dar da giyinirim, bana da akıl verin
Kesinlikle estetik zevk denen şey bende yok. Bu sene astroloji haritama baktırdım kocaaa haritada bir tane venus , ne bileyim boğa terazi falan yok. Şık eteğin altına Pazar terliği giyer çıkarım evden . Estetik zevkim sıfır kesinlikle. İsin kötüsu alisveri yapmayı da sevmiyorum , Trendyol gezerken bile ruhum sıkılıyor.
Sırf kombin yapmayayım diye tüm yaz tek parça elbise giydim, bir de hasır çantam var hediye, her şeye her renge uyuyor (ya da bana öyle geliyor)..onu takiyom
Kendimi şuraya iliştireyim;
163'e 52 kiloyum, dar da giyinirim, bana da akıl verin
Kesinlikle estetik zevk denen şey bende yok. Bu sene astroloji haritama baktırdım kocaaa haritada bir tane venus , ne bileyim boğa terazi falan yok. Şık eteğin altına Pazar terliği giyer çıkarım evden . Estetik zevkim sıfır kesinlikle. İsin kötüsu alisveri yapmayı da sevmiyorum , Trendyol gezerken bile ruhum sıkılıyor.
Sırf kombin yapmayayım diye tüm yaz tek parça elbise giydim, bir de hasır çantam var hediye, her şeye her renge uyuyor
Gerçekten ağlıycam artık.Sorun sizde değil aynı şeyden muzdaripbim mağazalar da 2 seçenek var ya kapalı yada çok açık bu nasıl bir modaysa
Arkadaşlar Merhaba;
Ya yemin ederim bizde esimle hep ayni diyalog içindeyiz, adam benimle bir yere gelmek istemiyor artikYaa o kadar üzülüyorum ki.
Kaç tane mağazaya giriyorum. Bomboş çıkıyorım. Artık eşim yinemi bişey almadın diyor. Herşey ateşpahası zaten onu geçtim bişey bulmakta imkansız. Oğlan çocukları gibi kot tişörtle gezmekten çok sıkıldım.
Slopet e bayılırım. Ama yaştan dolayı nasıl durur bilemedim. Yaş malum 35.Etek üstüne crop giyebilirsiniz. Kalem etek tarzları ve kot etek
Ben solopet ve tulum tarzları çok seviyorum tavsiye ederim hem çok kurtarıcı
Birde elbise tabi bayılıyorum
Boyum 1.55 kilom da 54 şuan
Ya dolabımda olan ürünleri de kombinleyip giyemiyorum gerçekten beceriksizim.Kapsül dolap olayını bir araştırın derim. Sevdiğiniz bir renk skalası seçip, ona göre alışveriş yapın. Uyguna birden çok parça almak yerine, biraz daha fiyatlı ama kaliteli duran şeyler alabilirsiniz. Daha az ama güzel duran, birbiriyle uyumlu kıyafetlere yönelin. Genellikle joker parçalar edinin. Mesela güzel bir siyah pantolonu birçok kıyafete uydurabilirsiniz. Kaliteli bir beyaz tişört de öyledir. Eğer bir yerde kombin patlasın diyorsanız, çanta/ayakkabı/takı bunun için ideal. Fikirlerim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?