• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla şık olamıyorum kombin öZürlüyüm galiba gerçekten desteğe ihtiyacım var.

AlerjikRinit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
1.191
998
83
39
Arkadaşlar Merhaba;

Allah başka dert vermesin gibi yorumlar yapmayın ne olur. Hayli üzüyor bu konu beni çünkü.

1.60 boylarında 62-63 kilolardayım.
Giyim tarzım ne açık ne kapalı. Şöyle; Çok dar, çok kısa şeyler giymiyorum. Şu ara kıyafetler ya tesettür yada çok açık ara boy bulmak çok zor.

Birini bulsam diğerini uyduramıyorum. Sürekli kot, basic tişört modundayım. Kendimden sıkıldım.

Biliyorum ki kk nın güzel hatunları bana bir akıl verir. Ben beceremiyorum malesef bu işi.

Arkadaşlar Merhaba;

Allah başka dert vermesin gibi yorumlar yapmayın ne olur. Hayli üzüyor bu konu beni çünkü.

Giyim tarzım ne açık ne kapalı. Şöyle; Çok dar, çok kısa şeyler giymiyorum. Şu ara kıyafetler ya tesettür yada çok açık ara boy bulmak çok zor.

Birini bulsam diğerini uyduramıyorum. Sürekli kot, basic tişört modundayım. Kendimden sıkıldım.

Biliyorum ki kk nın güzel hatunları bana bir akıl verir. Ben beceremiyorum malesef bu işi.
Tesettur urunde yokki ya ic gosteriyor ya boynu acik yada kisa😶 ben anlamadim bu moda nereye gidiyor, kimse zevkine gore bir sey bulamıyor

Tesettur urunde yokki ya ic gosteriyor ya boynu acik yada kisa😶 ben anlamadim bu moda nereye gidiyor, kimse zevkine gore bir sey bulamıyor
Yaa o kadar üzülüyorum ki.
Kaç tane mağazaya giriyorum. Bomboş çıkıyorım. Artık eşim yinemi bişey almadın diyor. Herşey ateşpahası zaten onu geçtim bişey bulmakta imkansız. Oğlan çocukları gibi kot tişörtle gezmekten çok sıkıldım.

Kendimi şuraya iliştireyim;
163'e 52 kiloyum, dar da giyinirim, bana da akıl verin 😅😅
Kesinlikle estetik zevk denen şey bende yok. Bu sene astroloji haritama baktırdım kocaaa haritada bir tane venus , ne bileyim boğa terazi falan yok. Şık eteğin altına Pazar terliği giyer çıkarım evden . Estetik zevkim sıfır kesinlikle. İsin kötüsu alisveri yapmayı da sevmiyorum , Trendyol gezerken bile ruhum sıkılıyor.
Sırf kombin yapmayayım diye tüm yaz tek parça elbise giydim, bir de hasır çantam var hediye, her şeye her renge uyuyor (ya da bana öyle geliyor)..onu takiyom

Arkadaşlar Merhaba;

Sorun sizde değil aynı şeyden muzdaripbim mağazalar da 2 seçenek var ya kapalı yada çok açık bu nasıl bir modaysa 😞

Etek üstüne crop giyebilirsiniz. Kalem etek tarzları ve kot etek🌼
Ben solopet ve tulum tarzları çok seviyorum tavsiye ederim hem çok kurtarıcı 🌼🌼
Birde elbise tabi bayılıyorum 🌼🌼
Boyum 1.55 kilom da 54 şuan 🌼

Arkadaşlar Merhaba;

Tesettür alıp kestirme kısaltma daraltma yapabilirsiniz

Kesinlikle estetik zevk denen şey bende yok. Bu sene astroloji haritama baktırdım kocaaa haritada bir tane venus , ne bileyim boğa terazi falan yok. Şık eteğin altına Pazar terliği giyer çıkarım evden . Estetik zevkim sıfır kesinlikle. İsin kötüsu alisveri yapmayı da sevmiyorum , Trendyol gezerken bile ruhum sıkılıyor.
Sırf kombin yapmayayım diye tüm yaz tek parça elbise giydim, bir de hasır çantam var hediye, her şeye her renge uyuyor (ya da bana öyle geliyor)..onu takiyom
Canımsın ya.
Birebir aynıyız.
Yorumunu iki kez okudum bu benmiyim diye. Tüm yazı tek parça elbise ve çantayla geçirdim.

Yaz günü bol paça fresh desenli pantolonlar üzerine basic tişörtler çok hoşuma gidiyor.

Kottan daha tarz durabilir.

Sırf kombin yapmayayım diye tüm yaz tek parça elbise giydim, bir de hasır çantam var hediye, her şeye her renge uyuyor

Ben de 2 yazdır aynı hasır terlikle geziyorum sen deyince farkettim 😅

Alışveriş yapmaktan nefret ediyorum arkadaşlarıma anneme söylüyorum link atın da alayım vallahi seçmek o kadar zor geliyor ki. Sağolsun onlarda atıyorlar 😅

Şimdi işe başlayacağım kıyafetime de çok dikkat etmem gereken bir kurum şimdiden darlanıyorum. 😬

Kiloda sınırdasın o yüzden belki beğenmiyor olabilirsin kıyafetleri. 60 kg a çıkınca benim de hiçbir şey yakışmıyor psikolojisi gelmişti..
O sırada hem diyete başlayıp hem giyim tarzımı biraz alt kombini bol olandan kullandım. Yani etek ve elbise kloş.. Pantolon dar kesimden uzak vs.gibi..

Arkadaşlar Merhaba;

Kapsül dolap olayını bir araştırın derim. Sevdiğiniz bir renk skalası seçip, ona göre alışveriş yapın. Uyguna birden çok parça almak yerine, biraz daha fiyatlı ama kaliteli duran şeyler alabilirsiniz. Daha az ama güzel duran, birbiriyle uyumlu kıyafetlere yönelin. Genellikle joker parçalar edinin. Mesela güzel bir siyah pantolonu birçok kıyafete uydurabilirsiniz. Kaliteli bir beyaz tişört de öyledir. Eğer bir yerde kombin patlasın diyorsanız, çanta/ayakkabı/takı bunun için ideal. Fikirlerim bu kadar 🤭

Yaa o kadar üzülüyorum ki.
Kaç tane mağazaya giriyorum. Bomboş çıkıyorım. Artık eşim yinemi bişey almadın diyor. Herşey ateşpahası zaten onu geçtim bişey bulmakta imkansız. Oğlan çocukları gibi kot tişörtle gezmekten çok sıkıldım.
Ya yemin ederim bizde esimle hep ayni diyalog içindeyiz, adam benimle bir yere gelmek istemiyor artik😞 bir gömlek begeniyorum 350tl ve asla hakki degil dumduz gömlek. Sonra sinirlenip çıkıyorum, 1 senedir kidir döngüye girdim

Etek üstüne crop giyebilirsiniz. Kalem etek tarzları ve kot etek🌼
Ben solopet ve tulum tarzları çok seviyorum tavsiye ederim hem çok kurtarıcı 🌼🌼
Birde elbise tabi bayılıyorum 🌼🌼
Boyum 1.55 kilom da 54 şuan 🌼
Slopet e bayılırım. Ama yaştan dolayı nasıl durur bilemedim. Yaş malum 35.
Göstermediğimi söylüyorlar ama kafamda canlandıramadım kendimi öyle.
Şu ikili takımlar var bilekboy bayılıyorum onlara ama bulamıyorum.

Neden kot?
Bir sürü şort etek, keten şort, midi elbiseler dolu her yer.
Hadi kot anladım, üzerine neden tshirt?
Çok şık bluzler mevcut, gömlekler öyle. hatta askılı sıfır düz atletimsi bir şeyi bile takıyla, fularla ya da üzerinine giydiğiniz örgü bir salaş tunikle bambaşka hale getiriyorsunuz.
Benim bu konuda kurtarıcım ince tül desenli bolero gibi ceketimsi şeylerdir ve uzun kimonolardır.
Kendileri gösterişli olduğundan, oldukça havalı görünmekle beraber hem gündüz hem gece kombinlerine uygunlar.

Kapsül dolap olayını bir araştırın derim. Sevdiğiniz bir renk skalası seçip, ona göre alışveriş yapın. Uyguna birden çok parça almak yerine, biraz daha fiyatlı ama kaliteli duran şeyler alabilirsiniz. Daha az ama güzel duran, birbiriyle uyumlu kıyafetlere yönelin. Genellikle joker parçalar edinin. Mesela güzel bir siyah pantolonu birçok kıyafete uydurabilirsiniz. Kaliteli bir beyaz tişört de öyledir. Eğer bir yerde kombin patlasın diyorsanız, çanta/ayakkabı/takı bunun için ideal. Fikirlerim bu kadar 🤭
Ya dolabımda olan ürünleri de kombinleyip giyemiyorum gerçekten beceriksizim.
Kapsül dolap olayını araştırıcam teşekkür ederim.

Back