- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- Konu Sahibi usuyenprenses
Aslında bunu buraya yazmamak için kendimle çok uğraştım ama bu olayı aileme ya da arkadaşlarımdan birisine anlatamam, utanç verici.Onun için de benim içinde.
Nişanlımla uzun süredir aramız çok iyiydi,eşyalarımızı aldık,düğün yerini tuttuk.
Düğün yeri istediğim yer olmadı gerçi istediğim yer bütçemizi baya aşıyordu
Eşyalar için de beyaz eşyalar mutfak ve yatak odası bize ait,oturma odası misafir odası erkek tarafına ait
yani çok bir şey istemedik ama onu da iptal ettiler sadece bir odayı alırız dediler ailemin haberi yoktu iptal ettiklerinden gene ses etmedim. 10 bilezik set alacaklardı ben de set yerine 3 bilezik daha alsınlar düğünden sonra ev alalım peşinat verip napıcam ben altını dedim set alamayız 10 bilezik başka yapmayız dediler
tamam dedik neyse. Onlarda gelenekmiş takılan altınlar alınırmış erkeğin üzerinden çünkü düğünlerde taktıkları takıları onlardan takacaklarmış gelecekteki takıları düşünüyorlar
ben böyle bir şey görmedim dedim bu ne böyle işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz dedim
ailem dedi boşver kızım siz mutlu olun.
Neyse nişanlımın annesi küçükken vefat etmiş üvey anne tetikliyor hep ona da kızamıyorum ben eksik her şeyi kendim yapıcam dedi
yapıyor ama istediklerim olmuyor ki. seviyorum diye ses etmiyorum
bilmiyorum belki ben pahalı şeyler istiyorum
bunları anlattım çünkü çok fedakarlık yaptım,bunu hak etmedim
ben 2 aydır fazla harcama yaparak maaşımı erken bitiriyorum Nişanlım ben sana para göndereyim dedi kabul etmedim.Allah var öyle sakınmaz dişlerim için 5000tl verdi,sonra da geri almadı
bana benden almıyorsan bari aşırı harcama yapma 150-200tl kenarda bulundur dedi
bu ay gene bitti maaşım telefon hattı paket yapamadım
bir yerleri aramam gerekti arayamadım,benden ara dedi.sabahları kalkamadı arayamadım,annenden neden aramadın dedi
ben ondan hattıma tl atmasını bekledim
en son dayanamadım dedim sen beni zor durumda bıraktın,30 tl çok mu gördün,sen beni aç da bırakırsın falan dedim.Ben sana ders vermek istedim,gereksiz harcama yapıyorsun anla istedim dedi
Böyle ders mi olur. Zaten doğum günümde kıyafet almış kafasına atacaktım
tamam o gün çiçek göndermiş, istediğim yere yemeğe de gittik ama kıyafet ne son anda düşünülmüş bir hediye
Parasında da değilim.Önemsememiş başkasına hediye alır gibi hediye almış.Pasta falan da almamış.
o günden beri çok sinirliyim.Bir de üstüne bu beni zor durumda bırakması canımı sıktı
pazar günü buluşmucam istemiyorum sen beni zor durumda bıraktın dedim.Hazır ol geliyorum almaya dedi
Neyse buluştuk, gönlümü aldı bir şekilde.yemek yiyelim dedi yok istemem senin paranla alacağın hiçbir şey istemiyorum dedim. Zorla yemeğe götürdü.Sinemaya gittik.sonra da bir şeyler içelim dedi gittik.
Eskiden sandalyemi çekerdin,arabamın kapısını açardın şimdi bunların hiçbirisini yapmıyorsun.
Sen şöylesin,böylesin sen beni zaten zor durumda da bıraktın falan dedim
Tamam biraz fazla üstüne gittim sonra bana bir şey dedi gerizekalı gibi sessizdi anlamadım
sen bana gerizekalı mı dedin dedim 10 kere sordum cevap vermedi
sonra kalktım otur dedi çantamı tuttu beraber kalkıcaz dedi tekrar kalktım kolumu tuttu
ben aldım ben bırakıcam otur dedi
o hesap öderken kalktım eve doğru gitttim,yolda yakaladı. sen benim kolumu sıktın bana şiddette uygularsın falan dedim arabaya bin dedi zorla eve bıraktı
o gün 53 mesaj 18 arama yapmış aç çok kötüyüm sinirden ağlıcam falan demiş açmadım
sonra o gerizekalı düşüncelerinle başbaşa kal demiş
2 gündür hiç konuşmadık serviste biraz çattı cevap vermedim
dün aradı gene özür dilemek yok ben uyuyamıyorum 3 gündür sen napıyosun ama sana güveniyordum o yüzden aramadım 2 gün hiç güvenmesem arardım sürekli dedi
ben de dedim ben başkasıyla konuştum
boş bir şeydi belki ama bunu hak etmedim
ne diyorsun sen ya dedi
evet dedim kaşar kaşar konuşma ibne mi oluyorum ben dedi
hayatımın en büyük şokunu yaşadım
bana ilk zamanlar sen beni aldatsan seni bırakmam diyordun o zaman sen de ibnesin dedim
o 1 sene önceki düşüncemdi
s.git o zaman dedi sen s.git dedim ilişki ne seviyelere geldi
ben hayatımda ilk defa bir kıza bu kelimeyi kullandım çok pişmanım beni delirttin beni çıldırttın dedi,beni bu hale sen getirdin dedi
daha sonra sinirle söyledim pişmanım özür dilerim yazmış
bu seviyeye geldiyse uzatmayalım yazmış umrumda değil ne yapıyorsan yap dedim
ama sen bana bu kelimeyi nasıl kullanırsın dedim
çok ağladım bu kelimeyi nasıl hak ederim diye,kardeşlerim bir şey oldu bana diye yanıma geldiler
hiç çaktırmadım canım ailem ama hayatımın şokunu yaşadım
sabah kahvaltılık almış almadım, öpüyor bir de beni sen kimi öpüyorsun kaşarı mı dedim
afedersiniz ama çok iğrenç bir kelime
ben şimdi napıcam,ben insanları tanıyamıyorum,bu kelimeyi ondan duyacağıma hiç inanmazdım
kimse hakkında kötü düşünmeyen, eleştirmeyen birisi bunu sevdiğine nasıl der
ben ne yaparsam yapayım seni mutlu edemicem diyor,neymiş ben zengin koca istiyormuşum
kendisi uydurmuş bir yerlerinden bi 25binlik kır düğünü mekanı istedim diye
sanki orası tutuldu gene de uygun yer tuttum sırf mutlu olalım diye,değmezmiş
şimdi ben napıcam araftayım
aşk çok büyük aptallık,keşke hiç aşık olmasaydım
aşık olduğum için çok pişmanım
(bu arada kız kardeşime nişanlısı 3 tel aldı 2sini kırdı birini sattı şimdi tekrar almış hem de üst model telefonlar tamam çocuğun durumu iyi ama o da ders verebilirdi yani ben mi çok değersizim anlamıyorum)
Nişanlımla uzun süredir aramız çok iyiydi,eşyalarımızı aldık,düğün yerini tuttuk.
Düğün yeri istediğim yer olmadı gerçi istediğim yer bütçemizi baya aşıyordu
Eşyalar için de beyaz eşyalar mutfak ve yatak odası bize ait,oturma odası misafir odası erkek tarafına ait
yani çok bir şey istemedik ama onu da iptal ettiler sadece bir odayı alırız dediler ailemin haberi yoktu iptal ettiklerinden gene ses etmedim. 10 bilezik set alacaklardı ben de set yerine 3 bilezik daha alsınlar düğünden sonra ev alalım peşinat verip napıcam ben altını dedim set alamayız 10 bilezik başka yapmayız dediler
tamam dedik neyse. Onlarda gelenekmiş takılan altınlar alınırmış erkeğin üzerinden çünkü düğünlerde taktıkları takıları onlardan takacaklarmış gelecekteki takıları düşünüyorlar
ben böyle bir şey görmedim dedim bu ne böyle işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz dedim
ailem dedi boşver kızım siz mutlu olun.
Neyse nişanlımın annesi küçükken vefat etmiş üvey anne tetikliyor hep ona da kızamıyorum ben eksik her şeyi kendim yapıcam dedi
yapıyor ama istediklerim olmuyor ki. seviyorum diye ses etmiyorum
bilmiyorum belki ben pahalı şeyler istiyorum
bunları anlattım çünkü çok fedakarlık yaptım,bunu hak etmedim
ben 2 aydır fazla harcama yaparak maaşımı erken bitiriyorum Nişanlım ben sana para göndereyim dedi kabul etmedim.Allah var öyle sakınmaz dişlerim için 5000tl verdi,sonra da geri almadı
bana benden almıyorsan bari aşırı harcama yapma 150-200tl kenarda bulundur dedi
bu ay gene bitti maaşım telefon hattı paket yapamadım
bir yerleri aramam gerekti arayamadım,benden ara dedi.sabahları kalkamadı arayamadım,annenden neden aramadın dedi
ben ondan hattıma tl atmasını bekledim
en son dayanamadım dedim sen beni zor durumda bıraktın,30 tl çok mu gördün,sen beni aç da bırakırsın falan dedim.Ben sana ders vermek istedim,gereksiz harcama yapıyorsun anla istedim dedi
Böyle ders mi olur. Zaten doğum günümde kıyafet almış kafasına atacaktım
tamam o gün çiçek göndermiş, istediğim yere yemeğe de gittik ama kıyafet ne son anda düşünülmüş bir hediye
Parasında da değilim.Önemsememiş başkasına hediye alır gibi hediye almış.Pasta falan da almamış.
o günden beri çok sinirliyim.Bir de üstüne bu beni zor durumda bırakması canımı sıktı
pazar günü buluşmucam istemiyorum sen beni zor durumda bıraktın dedim.Hazır ol geliyorum almaya dedi
Neyse buluştuk, gönlümü aldı bir şekilde.yemek yiyelim dedi yok istemem senin paranla alacağın hiçbir şey istemiyorum dedim. Zorla yemeğe götürdü.Sinemaya gittik.sonra da bir şeyler içelim dedi gittik.
Eskiden sandalyemi çekerdin,arabamın kapısını açardın şimdi bunların hiçbirisini yapmıyorsun.
Sen şöylesin,böylesin sen beni zaten zor durumda da bıraktın falan dedim
Tamam biraz fazla üstüne gittim sonra bana bir şey dedi gerizekalı gibi sessizdi anlamadım
sen bana gerizekalı mı dedin dedim 10 kere sordum cevap vermedi
sonra kalktım otur dedi çantamı tuttu beraber kalkıcaz dedi tekrar kalktım kolumu tuttu
ben aldım ben bırakıcam otur dedi
o hesap öderken kalktım eve doğru gitttim,yolda yakaladı. sen benim kolumu sıktın bana şiddette uygularsın falan dedim arabaya bin dedi zorla eve bıraktı
o gün 53 mesaj 18 arama yapmış aç çok kötüyüm sinirden ağlıcam falan demiş açmadım
sonra o gerizekalı düşüncelerinle başbaşa kal demiş
2 gündür hiç konuşmadık serviste biraz çattı cevap vermedim
dün aradı gene özür dilemek yok ben uyuyamıyorum 3 gündür sen napıyosun ama sana güveniyordum o yüzden aramadım 2 gün hiç güvenmesem arardım sürekli dedi
ben de dedim ben başkasıyla konuştum
boş bir şeydi belki ama bunu hak etmedim
ne diyorsun sen ya dedi
evet dedim kaşar kaşar konuşma ibne mi oluyorum ben dedi
hayatımın en büyük şokunu yaşadım
bana ilk zamanlar sen beni aldatsan seni bırakmam diyordun o zaman sen de ibnesin dedim
o 1 sene önceki düşüncemdi
s.git o zaman dedi sen s.git dedim ilişki ne seviyelere geldi
ben hayatımda ilk defa bir kıza bu kelimeyi kullandım çok pişmanım beni delirttin beni çıldırttın dedi,beni bu hale sen getirdin dedi
daha sonra sinirle söyledim pişmanım özür dilerim yazmış
bu seviyeye geldiyse uzatmayalım yazmış umrumda değil ne yapıyorsan yap dedim
ama sen bana bu kelimeyi nasıl kullanırsın dedim
çok ağladım bu kelimeyi nasıl hak ederim diye,kardeşlerim bir şey oldu bana diye yanıma geldiler
hiç çaktırmadım canım ailem ama hayatımın şokunu yaşadım
sabah kahvaltılık almış almadım, öpüyor bir de beni sen kimi öpüyorsun kaşarı mı dedim
afedersiniz ama çok iğrenç bir kelime
ben şimdi napıcam,ben insanları tanıyamıyorum,bu kelimeyi ondan duyacağıma hiç inanmazdım
kimse hakkında kötü düşünmeyen, eleştirmeyen birisi bunu sevdiğine nasıl der
ben ne yaparsam yapayım seni mutlu edemicem diyor,neymiş ben zengin koca istiyormuşum
kendisi uydurmuş bir yerlerinden bi 25binlik kır düğünü mekanı istedim diye
sanki orası tutuldu gene de uygun yer tuttum sırf mutlu olalım diye,değmezmiş
şimdi ben napıcam araftayım
aşk çok büyük aptallık,keşke hiç aşık olmasaydım
aşık olduğum için çok pişmanım
(bu arada kız kardeşime nişanlısı 3 tel aldı 2sini kırdı birini sattı şimdi tekrar almış hem de üst model telefonlar tamam çocuğun durumu iyi ama o da ders verebilirdi yani ben mi çok değersizim anlamıyorum)