• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla kilo veremiyorum

peripella5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
86
-14
1
Merhaba arkadaşlar ben pcos hastasıyım ve insülinim çok yüksek 24.9 çıktı tam sınırdayım. Diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum 10 aydır. başta kilo verdim 5 kilo kadar ama sonra yine aldım. Boyum 1.50 kilom 76 oldu. İnanılmaz zorluk yaşıyorum dizlerim ağrımaya başladı. Diyetisyenimle yolumu ayırdım sonuç alamadığım için bana ne önerirsiniz?
Not: stresli bir hayatım var şuan çalışmıyorum ama evde yoga yapıyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum dışarda. Su da günde 1.5 - 2 litreye yakın içiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben pcos hastasıyım ve insülinim çok yüksek 24.9 çıktı tam sınırdayım. Diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum 10 aydır. başta kilo verdim 5 kilo kadar ama sonra yine aldım. Boyum 1.50 kilom 76 oldu. İnanılmaz zorluk yaşıyorum dizlerim ağrımaya başladı. Diyetisyenimle yolumu ayırdım sonuç alamadığım için bana ne önerirsiniz?
Not: stresli bir hayatım var şuan çalışmıyorum ama evde yoga yapıyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum dışarda. Su da günde 1.5 - 2 litreye yakın içiyorum.
Endokrinoloji doktoruna hiç gittiniz mi ?

Benim de insulin direncim çıkmıştı ama ben 176 60 kilo bi kızdım çok kötü besleniyordum. Çok sıkı diyet yaptım insülin direncimi yendim matofin verdi ama kullanamadım doktor artık insulin takibi yapacağız şeker hastası olacaksın dedi. 4-5 ay sıfır kaçamakla düzeldi 2-3 senedir yok üstüne 4 kilo aldım. Kalori açığı ve spor yapacaksın bol protein. Elbet bir yerde verirsin. Benim babaannem bile 75 yaşından sonra diyetle 15 kilo verdi şeker ilacı bıraktı

Benim de üzerime yapisan bir 5 kg var onu bir türlü veremedim. İşin en kötü yanı çok istahliyim. 🤕

Back