Asl Enver...

bncede güsel en asından estetikli diill çok doal bi kıss saçlarını kestirmiş ama uzunn saçç dahaa çok yakısıoodu bi de biras sayıflasa çok dha güsel olcak yüz şekli çok güzelll beğeniommm bu kızıı:1rolleyes:a.s

cok sempatik bi yüzü var,aynı zamanda güzel de.seviyorum ben aslı enveri :)

Bence çok doğal bir güzellik ama gerçeği pek ukala nedense, gülüşü çok içten gibi fotolarında ama...şaşırdım doğrusu.
Ama güzel giyimi de. kendi de.

Güzel , güzelde giyiniyor beğeniyorum..
84 lüymüş ben 30 yaşında filan sanıyordum
Yaşından büyük gösteriyor..

arkadaşlar bu kızın aslında öyle ahım şahım bir kilo problemi yok basenleri saymazsak ..

size kilo gelmesinin nedeninide şöyle açıkliyim bu hatunun yüzü tombiş ve büyük..

ve ne kadar incelirse incelsin şu toplu suratı yüzünden ince görünmicektir malesef..
kendimdede aynı sorun var.. bedenim inceliyor ama yüzüm büyük geliyor bana 1 kilo dahi alsam direkt yanaklarıma gidiyor o yüzden sürekli sen kilo mu aldın yada sen kilomu verdin muhabbetlerine maruz kalıyorum..

mesela lerzan mutlu da aynı şekilde..
vücudu ne kadar ince zayıf bir kadın yani ama yüzü büyük..

ve erkek olarakta pazar süprizini sunan bir çocuk var aynı problem ondada var gövdesi küçücük yüzü ekranı kaplıyor

çok kötü bir durum bu :sinifsinif:

işte bu yüzden basenlerini saymazsak kilolu bir hatun değil bence..

çok tatlı ya bence kilosu da yakışıyorrr
barbievenken aynı sorun bende var kilo alayım hemen yüzüme yansıyor
napalım herkes 4 4 lük olmuyorzemuszemus

Son düzenleme:
Çok güzel bir kız,şimdiki saçları da daha çok yakıştı bence.Kavak Yellerindeki Aslıdan daha çok beğeniyorum Mineyi,Aslının gözleri hariç ahım şahım bi güzelliği yok bence

Cok güzel bır kız gercegı dahada güzel ...
Hem Aslıyı hem pelin karaahanı gormus bırı olarak kesınlıkle Aslı dıyorum ;)

çok tatlı ya bence kilosu da yakışıyorrr
barbievenken aynı sorun bende var kilo alayım hemen yüzüme yansıyor
napalım herkes 4 4 lük olmuyorzemuszemus

ya sorma keşke basenim olsaydı ama yüzüme yansımasaydı kilom resimlerde falan kilolu çıkmazdım vesikalıklarda falan napcas işte bunada şükür :ecrin_bebek:

aslı enver de aynı sorundan muzdarip işte dikkat edin bu bölümde bence :icecream:

Benimde vesikalığıma bakan daha iri kilolu sanıo. canlı canlı görünce şaşıp kalıo delikafadulden Ama bence bölesi daha ii fizik herzaman 10 numara yanaklarımda çökük deil lülülülülülü Baby face olmak güzel sırnaşık şey

Hiç kilo problemi yok gayet güzel nesi kilolu yaa balık etli bi kız ben çok beğeniyorum tipini yüzünüde aslında öle çok aşırı güzel değil ama güzel kız...

bncede güsel en asından estetikli diill çok doal bi kıss saçlarını kestirmiş ama uzunn saçç dahaa çok yakısıoodu bi de biras sayıflasa çok dha güsel olcak yüz şekli çok güzelll beğeniommm bu kızıı:1rolleyes:a.s

Öncelikle düzgün türkçe yazmaya davet edelim sizi..
Sonrada yoruma...
Güsel değil güzel...
asından değil azından...
diil yerine değil...
doal değil doğal...
kıs yerine kız...
yakısıodu değil yakışıyordu!
biras değil biraz...
sayıflasa yerine zayıflasa!
Yuttuğun harflerde cabası....
Ne zevk alıyorsunuz böyle yazmaktan anlamıyorum yani ne kadar itici ve iğrenç göründüğünün farkına varamadınız hala yani!Türkçeyi katletmeyin kampanyası başlatmak lazım ....

Öncelikle düzgün türkçe yazmaya davet edelim sizi..
Sonrada yoruma...
Güsel değil güzel...
asından değil azından...
diil yerine değil...
doal değil doğal...
kıs yerine kız...
yakısıodu değil yakışıyordu!
biras değil biraz...
sayıflasa yerine zayıflasa!
Yuttuğun harflerde cabası....
Ne zevk alıyorsunuz böyle yazmaktan anlamıyorum yani ne kadar itici ve iğrenç göründüğünün farkına varamadınız hala yani!Türkçeyi katletmeyin kampanyası başlatmak lazım ....

alkisalkisalkis

harfiyen katılıyorum yorumunuza..

Canlandırdığı karakter yününden midir nedir bu kız çok itici geliyo bana..

Back