Sevgili arkadaşlar merhaba, ben daha önce kimseye karşı bir şey hissedemediğimden artık ilişki istediğimden bahsettiğim bir konu açmıştım. İnsanın ne istediğine dikkat etmesi gerekiyor gerçekten. Bizim okula bu yıl geçen biriyle tanıştım. Başlarda sadece komik ve sempatik biri olarak geliyordu fakat zamanla onu tanıdıkça duygularım değişmeye ondan hoşlanmaya başladım. Artık aklımdan çıkmaz hale geldi. Sorun şu ki ona karşı hislerim ilerledikçe iletişim kurmakta zorlanıyorum. O da zaten bir gün çok samimi bir gün soğuk davranıyor ama genel olarak soğuk bir tavrı var zaten. Ben belki biraz mesajlaşmak beraber bir şeyler yapmak vs. İstiyorum ama o daha kendi halında aslında kimseyle çok takılmayan biri. Daha yakın olmak durumu gözlemlemek istiyorum fakat bu konuda gerçekten tavsiye alabileceğim kimse yok aynı sınıfta olduğumuz için kimseye anlatmak istemiyorum. Ayrıca bir iki haftadır cidden hastaydı ve tek başına olduğunsan ben ona çay falan getirdim içmesi için. Defalarca kez teşekkür etti şaşırdı falan. Bide ben örgü örmeyi çok severim onun için bir atkı ördüm ama vermek vermemek arasındayım. Versem bile nasıl olur bilmiyorum. Duyulmasını da pek istemiyorum. Size nasıl adımlar atmalıyım. Büyüklerimden abla tavsiyesi yaşıtlarımdan dost tavsiyesi istiyorum çünkü bu konuda danışacağım kimsem yok. Şimdiden teşekkür ederim tavsiyeleriniz için benim için önemli.