iştir. bisiklet sürmekten filan hoşlanma.Onunlayken mutlu degilim
Sakami?Ayrılma, elindekiyle yetinmeyi öğren, sevgiline göre davran, o nelerden hoşlanıyorsa onları yapın.
Ne yapicagimi inaninki bilmiyorum sevgilimle 2 bucuk yil once tanistik sevdim onu ama cocuktum daha suan tanissak sevgili olurmuydum bilmiyorum
Onunlayken mutlu degilim bisiklet kiralayip surelim diyorum cocuk musun diyor eglence anlayisimiz cok farkli suan oylesine calistigi bi isi var ve lise mezunu kesinlikle kucumsemek amacli demuyorum ama bu yuzden surekli catisiyoruz yasayan bilir bunu
Ama ondan kopamiyorum gece uyurken gozumden yas dokuluyor hep Allahim bizi ayni seylerden hoslanir anlasir yap diye ama yok mesela kiyafet bakiyoruz beni lan gel diye cagiriyor ya boyle bi okuzluk olabilirmi
Lutfen ayrilin filan yazmayin ben kurtarmak istiyorum bu iliskiyi
Sanirim ben olgunlastim iyice oda tam tersi iyice odunluga gidiyorDegismez.Hem zaten sen onu ilk sevdiğinde de böyledir karekteri.Simdi neden rahatsız oluyorsun
Ne yapicagimi inaninki bilmiyorum sevgilimle 2 bucuk yil once tanistik sevdim onu ama cocuktum daha suan tanissak sevgili olurmuydum bilmiyorum
Onunlayken mutlu degilim bisiklet kiralayip surelim diyorum cocuk musun diyor eglence anlayisimiz cok farkli suan oylesine calistigi bi isi var ve lise mezunu kesinlikle kucumsemek amacli demuyorum ama bu yuzden surekli catisiyoruz yasayan bilir bunu
Ama ondan kopamiyorum gece uyurken gozumden yas dokuluyor hep Allahim bizi ayni seylerden hoslanir anlasir yap diye ama yok mesela kiyafet bakiyoruz beni lan gel diye cagiriyor ya boyle bi okuzluk olabilirmi
Lutfen ayrilin filan yazmayin ben kurtarmak istiyorum bu iliskiyi
Beraberd3 gezmek istemiyorla alakasi yokki tam tersiBu adam ben çalışırken sen gezecek misin diyen adam, ee beraber de gezmek istemiyormuş.
Peki ayrıl demeyelim, evde oturursunuz.
O ne yapmak istiyor peki senin sevmediğin, eğlence anlayışımız farklı demişsin ya, o nelerden hoşlanıyor?Beraberd3 gezmek istemiyorla alakasi yokki tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?