Askta kultur catismasi

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Ne yapicagimi inaninki bilmiyorum sevgilimle 2 bucuk yil once tanistik sevdim onu ama cocuktum daha suan tanissak sevgili olurmuydum bilmiyorum

Onunlayken mutlu degilim bisiklet kiralayip surelim diyorum cocuk musun diyor eglence anlayisimiz cok farkli suan oylesine calistigi bi isi var ve lise mezunu kesinlikle kucumsemek amacli demuyorum ama bu yuzden surekli catisiyoruz yasayan bilir bunu

Ama ondan kopamiyorum gece uyurken gozumden yas dokuluyor hep Allahim bizi ayni seylerden hoslanir anlasir yap diye ama yok mesela kiyafet bakiyoruz beni lan gel diye cagiriyor ya boyle bi okuzluk olabilirmi
Lutfen ayrilin filan yazmayin ben kurtarmak istiyorum bu iliskiyi

Sizinki sadece kültür çatışması değil karakter çatışması da..
Aşk mantığa da uymalı biraz..
Öylesin çalıştığı bir işi olan adamla devam etmeyi düşünmemeliydiniz..

Son düzenleme:
Madem ayrılmak istemiyorsun neyini seviyorsan sevmeye devam et o zaman. Demek ki sevilecek birseyi var

Son düzenleme:
Ayrılma, elindekiyle yetinmeyi öğren, sevgiline göre davran, o nelerden hoşlanıyorsa onları yapın.

Sen biraz da kendini anlat

Sen ne okudun ne iş yapıyorsun

Boş Zaman'ında ne yaparsın

Örneğin bu Ada'ma ille de pembe tişörtü olsun diye bir tişört hediye eder misin

Geçen vardı ben şöyle davransın istiyorum diye bir konu

Sen onu değiştirmek için müdahale ediyor musun

Aynı şeylerden hoşlanalım diye dua olmaz

Karşındakini değiştirmeye kalkma olduğu gibi kabul et kabul edemiyorsan da yolunu değiştir

Lan kelimesi benim için recep ivedikle özdeşleşmiştir
Profil bu
recebide sevenler az değil hani:)))

Ne yapicagimi inaninki bilmiyorum sevgilimle 2 bucuk yil once tanistik sevdim onu ama cocuktum daha suan tanissak sevgili olurmuydum bilmiyorum

Onunlayken mutlu degilim bisiklet kiralayip surelim diyorum cocuk musun diyor eglence anlayisimiz cok farkli suan oylesine calistigi bi isi var ve lise mezunu kesinlikle kucumsemek amacli demuyorum ama bu yuzden surekli catisiyoruz yasayan bilir bunu

Ama ondan kopamiyorum gece uyurken gozumden yas dokuluyor hep Allahim bizi ayni seylerden hoslanir anlasir yap diye ama yok mesela kiyafet bakiyoruz beni lan gel diye cagiriyor ya boyle bi okuzluk olabilirmi

Ayrıl yazılmayacaksa, burada kimse bir adamı yeniden yaratmanın formülünü bilmiyor, çünkü yok öyle bir dünya. Alışkanlık olmuş sizinki, bunu bırakamadığınız için ayrılmadan adamı değiştirmeyi istiyorsunuz. Ancak adamlar evlendiklerinde içlerindeki öküzü daha da bir özgür bırakıyor. Bugün "lan gel" diye çağıran, evlenince "la yöörü" diye ayağıyla iter o potansiyelde bi adamla birliktesiniz. hayatımın canını okuyayım diyorsanız; ayrılmayın devam edin.

ayrılmak istemiyorsan sen değiş ona benze o zaman..

Back