- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off be canımm çok güzel çıkmışın ...bişi sorcam kızma emme olurmu....çok merak ettim de burun içi için hani tüycükleri için bişilermi yapıyosun yani alıyormusun çok pürüssüz çıkmış...
(anam sorduğum şeye bak,kızın burnunu inceliyorum yuh banakaydirigubbakcemile3)
[
off be canımm çok güzel çıkmışın ...bişi sorcam kızma emme olurmu....çok merak ettim de burun içi için hani tüycükleri için bişilermi yapıyosun yani alıyormusun çok pürüssüz çıkmış...
Lancome Hypnose Drama dene canim.
Hayatimda denedigim en muhtesem rimel,asla vazgecmem:kedi:
Biraz tuzlu ama degiyor gercekten.
Douglasta bi dene hemen almak istemiyorsan kendi fikrin olusur
canisi resimli anlatim yapmak isterdim ama firsat bulamiyorum.hm bide su gelin makyajini nasil yaptin bi aciklarmisin tatlim :kedi:
sempatiksalakcinniteem artıstlığını zaten bılıyokk heryerde bellı etmene gerek yokk:))))))) maşalah bebemmm
canim almiyorum.. tüysüzüm yani :))
olsun kiz nolcakk .. surda kiz kizayiz :)) isteigini sorabilenn .))bayanssulusmile
aklinialirimsmileBurun da burun haniii aklinialirimsmile
photoscape kullaniyorum tatlimcanim hangi foto programini kullandigini ögrenebilir miyim? güzel resimler cikmis ortaya
ay askitoooooooooo bide özenseydin yani
özenmemis hali buysa özendigin hali nasil olur acabaaaa boshayallersmile
cok tskler canim benimopuyorumnanaktan