Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızımmmmmmm bu dudak fotonu erkek dergisine kapak yaparlarsa şaşmam hahahha:))) nosunu da hatırla bi zahmet.. pazar günü çantana koy olurmu hayatımm belki birisinin acilen maybeline parlatıcıya ihtiyacı olabilir hahahah:)))
haaaaa nie bunu yapıyorumm yorum yapmayanları affetme hepsine küs bi tek ben kalimmm arkadaşın olarak hahahha:)) sende beni luzumsuz işler müdürü olarak yanında işe al hahahha:)))
buyrunbenim senin ismin ne cnm.. nickini yazacam die anam aglio :) bence cok dikkat ceken bir ruj deil. tam sinirda. ne cok ne az. istersen tam yüz gösteriim.. sanirim seninki biraz daha koyusu.
kıss o dudaklar ne öyle... bence 18+'da olmalı.. önce model falan sandım... ne diyim valla süpperrrr..
hehehe bak kısa da olsa bi yorum şeettim. sempatiksalakcinni .. bu arada ordan bile yetişip resim ekleyebiliyorsun yaaa tebrik ediyorum seni... alkisalkisalkis