• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkın ömrü 3 yıl degilmiş...

tekduzehayat

YEPYENİ BİR HAYAT!!!!!
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
3.901
5
158
38
Bursa
İlk tanıştıgımızda "inanmam ben aşka "demiştim.gözlerinin içine baka baka hemde..
oysa bugun tam 4.yıl ben hersabah sana aşık uyanıyorum.
ayrlık girsede aramıza kalplerimiz hala birbirinde ve birgün bu dünyada olmasada "orda" kavuşmanın umudu bir başka..
sana teşekkür ediyorum sevgilim sevdigim..
Bana bu hissi yaşattıgın aşkın varlıgını ögrettıgın için
İnsanlara yeniden güvenmemi sağladığın için
AŞKA inanadırdıgın için
ve galba en büyük teşekkür
"Ayrılıklarda sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili" bunu bana öğretip yaşamamı sağladıgın için
TEŞEKKÜRLER SEVGİLİM,SEVDİGİM....
Hani kelebege sorsalar okadarcık ömür için değermi yaşamaya diye nasıl evt derse
işte bende öyle upuzun ömrün kısacık yanında senın olmana razıyım..
Yenıden dünyaya gelsem yine seni severim
4 yıldır seviyorum seni ama bir farkla her gecen gün dahada fazla seviyorum seni..
teşekkurler hersey ıcın...

galba dogru adama dogru zamnda aşık olmak bıtırmıyo askı.
ınsanlar bırbırıne agır sozler soylemzse kırgınlıklar olmuyo saygı oluyo bence aşk ondan bitmiyor.
yani İKİ TARAFTA istiyorsa aşk hiiç bitmez...:nazar::nazar:

bir ömür çok çok mutlu olun inş.

bende sevdiğim adamla 7 yıldır birlikteyim.
son 3,5 yılı evliyiz.hala sabahları ondan önce uyanırsam seyrederim onu. ve şükrederim tekrar tekrar.
o da aynı şekilde üstüme düşer, küçük bir kız çocuğunu seviyormuş gibi sevgiyle yaklaşır, incitmekten korkar, gönlümü alır tatlı sözleriyle.
ve ister söylesin ister söylemesin gözleriyle seni seviyorum der bana her gün.
sevda karşılıklı ise çok başka yaşanıyor. :69:

Son düzenleme:

son 3,5 yılı evliyiz.hala sabahları ondan önce uyanırsam seyrederim onu. ve şükrederim tekrar tekrar.
o da aynı şekilde üstüme düşer, küçük bir kız çocuğunu seviyormuş gibi sevgiyle yaklaşır, incitmekten korkar, gönlümü alır tatlı sözleriyle.

:nazar::nazar:mutluluğunuz daim olsun canım ömür boyu .........burada böyle güzel örnekleri görünce okadar mutlu oluyorumki :71:sevmek sevilmek güzel şey be!:69:

neguzellllll:nazar::nazar:
inş sizin gıbı oluruz.okadar cok hayal ettıkkı bazenendıseye kapılıyorm dıyorum herkes severek evleniyo ama ayrılıkalr bosanmalar buluyo ınsanları
korkuyorum.. aska ıanancımın sarsılmaından..
suan kendımızden cok askımızı koruyup kolluyoruz.sankı agır bır kelıme soylenırse donusu olmayan bır kalp kırıklıgı olacak..
büyü bozulacak..
ben onunla menmlı gunlerın anlamını daha ıı kavradım..
butun yıl tartısıp kalbımı kıranbı adam dogum gunu yıl donumumu sevgılıler gunumu kutlasa ne olucak.bırgunluk mutluluk ama sevdıgım adam yılın hergunu bana kendımı özel hıssettırıyosa bu ozel gunler cok anlamlı oluyor..
bzıım ııcnde dua edın sıızın gıbı olalım:nazar:

araya ailesi bile girince hala seni sevip istiyor ve en önemlisi seni onlara ezdirmeden sana sahip çıkabiliyorsa işte o gerçekten seni seviyordur canım Allah gönlüne göre versin....

Arada istisnalar olabiliyormus demek :1: Şaka bi yana dogru insanı bulabilmissin önemli olan bu herkes bu kadar sanslı olmayabılıyor tabi inşallah herkes senin gibi dogru kişiyi bulur canım mutlulugunuz daim olsun :69:

cok kiskandim nazar değmesin...

araya ailesi bile girince hala seni sevip istiyor ve en önemlisi seni onlara ezdirmeden sana sahip çıkabiliyorsa işte o gerçekten seni seviyordur canım Allah gönlüne göre versin....

Arada istisnalar olabiliyormus demek :1: Şaka bi yana dogru insanı bulabilmissin önemli olan bu herkes bu kadar sanslı olmayabılıyor tabi inşallah herkes senin gibi dogru kişiyi bulur canım mutlulugunuz daim olsun :69:

bunları yazdıgımda bız ayrıydık..halada oyle..
ama ayrı ıken bıle bana bunları yasatan ask ıcın tsk ettım ben
ve hala aynı dualardayım.bırgun bısekılde kavusuruz ıns..
Ben bunları yazdıgm gun yıne yıl donumumzuu unutmadı veyolladı cıcegını..
ben hala sevıldıgım ıcın sevıyorum belkı..
aramıza ayrılıkalrda gırse aşk hala aynı belkı eskısındende cok..
Rabbım bu duyguyu hepınıze yasatsın tsk ederım yorumlarınız ıcın kızlar...

Back