canayakxixn Bir Nefes&Düş Gibi Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2008 4.916 3 49 7 Mayıs 2009 Konu Sahibi italim #2 ınanmıyorum harika!!!!!Ancak evlilik ve aşk böyle anlatılabilirdi.Süperrrrrrr!!!!!!!!!!!!
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 7 Mayıs 2009 Konu Sahibi italim #3 canayakın .!.: İnanmıyorum harika!!!!!Ancak evlilik ve aşk böyle anlatılabilirdi.Süperrrrrrr!!!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla... harikasın cancazım
canayakın .!.: İnanmıyorum harika!!!!!Ancak evlilik ve aşk böyle anlatılabilirdi.Süperrrrrrr!!!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla... harikasın cancazım
Halikarnas DÖNDÜM Kayıtlı Üye 24 Kasım 2008 14.247 37 7 Mayıs 2009 Konu Sahibi italim #4 benim aşkıma evliliğime uymadı üçü de:çok üzgünüm: nasıl mı oldufisfisfis evrende 2 nokta şans eseri çakıştıkŞeniz o an aşık olup evlendik:asigim: arada kavgalar ayrılmalar oldu ama uzun sürmedi araya eller girmeden barıştık acaba bu mu:uhm:
benim aşkıma evliliğime uymadı üçü de:çok üzgünüm: nasıl mı oldufisfisfis evrende 2 nokta şans eseri çakıştıkŞeniz o an aşık olup evlendik:asigim: arada kavgalar ayrılmalar oldu ama uzun sürmedi araya eller girmeden barıştık acaba bu mu:uhm:
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 7 Mayıs 2009 Konu Sahibi italim #5 Sardunya_Zakkum .!.: benim aşkıma evliliğime uymadı üçü de:çok üzgünüm: nasıl mı oldufisfisfis evrende 2 nokta şans eseri çakıştıkŞeniz o an aşık olup evlendik:asigim: arada kavgalar ayrılmalar oldu ama uzun sürmedi araya eller girmeden barıştık acaba bu mu:uhm: Genişletmek için tıkla... sardunyam, yanında olan kişi için kalbin atıyorsa,onun yanında huzurlu ve mutluysan o aşk tır bana göre.Şekiller,grafikler değil duygulardır önemli olan ama bence evet bu grafik uygun senin gibi aşık bir bayana, mutluluğun daim olsun Şeniz
Sardunya_Zakkum .!.: benim aşkıma evliliğime uymadı üçü de:çok üzgünüm: nasıl mı oldufisfisfis evrende 2 nokta şans eseri çakıştıkŞeniz o an aşık olup evlendik:asigim: arada kavgalar ayrılmalar oldu ama uzun sürmedi araya eller girmeden barıştık acaba bu mu:uhm: Genişletmek için tıkla... sardunyam, yanında olan kişi için kalbin atıyorsa,onun yanında huzurlu ve mutluysan o aşk tır bana göre.Şekiller,grafikler değil duygulardır önemli olan ama bence evet bu grafik uygun senin gibi aşık bir bayana, mutluluğun daim olsun Şeniz