• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkımızın meyvesi oğluma kavuştum!!!!

firdevs2006

KIZIM OLACAK!!!!
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
1.754
3
316
İzmir
10 şubat gecesiydi sancılarım hafif hafif başlamıştı şime şaka olsun diye ben yarın doğururum dedim dediğim gibi oldu gece yattım sancılarım vardı ama şiddetlenince gel demişti dr. sabah 8.05te tuvalete gittim geldim geri yattım aradan 5 dk geçti gene tuvaletim gene tuvaletin kapısına gittim suyum geldi bir anda nasıl olduğumu anlamadım eşime seslendim o benden daha panik oldu. hemen çantayı al dedim eşime o arabayı almaya gitti bende üstümü değiştirdim suyum hala gelmeye devam ediyordu. hastaneye acile girdim dr doğu başlamı dedi ama 2cm ile gittiğim için bana biraz zor olacak dedi açılması acilden doğumhaneye yatışım verildi içeri girdiğimde saat 10.36 ydı. geceliğimi giydim yattım. ilk başta hafifti sancılarım saatler geçiyor ama sadece 4cm olmuş. yanıma 3 kişi geldi ben yatarken biri korktu kaçtı ben normal doğum yapamayacağım dedi. öteki 7 cm açıklıkla gelmiş doğum yaptı gitti içimden dedim ki gelen gidiyor ben doğuramıyacağım galiba dedim. en son yanıma gelen rabia'nın ikinci doğumu olduğu için çok faydası oldu onun bana söylediklerinin. sancılarım gittikçe sıklaşıyor saatler geciyor saat 3 oldu 4 oldu 5 oldu 6 oldu 7 oldu ama oğlum hala gelmeye çabalıyordu. saat 7.20 geçe açıklığım 9 cm oldu en son ıkındığımda bir farklı hissettim kendimi meğer oğlumun başı çıkmaya başlamış hemn beni çengele aldılar bana bütün gücünle ıkın dediler ıkındım derin derin nefes aldım en sonunda oğlumun kafası çıktı o an rahatladım arrkasından oğlum kucağımdaydı onu görünce ağlamaya başladım o kadar güzeldiki anlatamam saat 7.40 olmuştu oğlum 3300gr 49 cm boyundaydı. arkasından oğlumu temizlediler giydirdiler ben eşi düşürdüm dikişlerim atıldı derken akşam saat 8.30 oğlumu kucağıma verdiler ve odamıza gitmek için ameliyathaneden çıktık eşim kapıda oğlumla beni bekiliyodu onu görünce daha da duygulaandım odaya çıktık oğlumu ilk defa emzirdiğimde o kadar farklı hisssettim ki işte kızlar oğlumu kucağıma alış öyküm bu Allah isteyen herkese evlat versin bu duyguyu yaşatsın.

canım benim tebrik ederim almışsın aslanını kucağına rabbim analı babalı büyütsün teyzesinden kocaman bir maşallah erkekime:))

canım benim tebrikler allah analı babalı büyütsün bizde işallah buraya böyle yazarız doğum hikayemizi

ay ben zaten sulu gözüm. hemen kızımı doğurduğum gün aklıma geldi. Allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat olur inş...

firdevs canım gözün aydın çok duygulandım canım zaman ne çabuk geciyor senin hamile olduğunu duymustum bende ağlıyodum hamile kalamıyorum diye şimdi sen çocuğuna kavustun çok şükür bende hamileyim rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatır inşallah.

İnanınki gözlerim doldu sankii o anı kendimmiş gibi yaşadım,gözümün önünde canlandırdım..bende şu an 16 haftalık hamileyim..allahım inşallah bizlerede kolay doğumlar ve sağlıklı sıhhatli olarak bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip etsinn..canım yaşadıklarını bizlerle paylaştığın için çok saoll..allahım yavrunu sağlıkla büyütmeni nasip etsinn..darısı bizlerin de başına olsun inşallahhh...:Saruboceq:

maşallah oğluşumuza.
annesinin kuzusu hoşgeldi.
sağlıkla mutlu huzurlu büyüsün.
:nazar::nazar::nazar:

fırdevs sana ve mıllete hayırlı bır evlat olsun ınsallah ben sunu sormak ıstıyorum
1- dıkıs atılırken acıdımı
2- dogumdan hemen sora yuruyebılıdınmı
3-dogumdan sora dıkıs agrın oldumu olduysada agrı kesıcı alınca gectımı
kac dıkıs atıldı
bılgılendırırsen sevınırım

Back