onların mı sevgilisi senin mi sevgilin onlara neymiş arkadaşlarım yüzünden sevgilimden 3 ay boyunca ayrı kaldım sonunda ne oldu onlar mutlu mesut olan bana oldu yapayalnız kaldım hem gelemiyosa sen git
keşke ben gidebilsem( .bunu bende çok istiyorum. ama ilişkimden ailemin haberi yok .. o yüzden ne diye cıkacam evden ben nasıl gidecem (
sabah gidip akşam gelsen ya da ne biliyim arkadaşımda kalcan desen ya ama 5 ay çok uzun bir süre yılbaşı geçti bayram geçti o günlerde de mi çalışıyomuş ki
bi tek yılbasında calışmıyordu o da yarım gün yani. yılbaşı gecesi 12:00 kadar çalıştı, ertesi günde 12:00 başladı yine .. oooff oooffffffffff
ayy ne biçim bi işi varmış onunda anlamadım gitti siz hep böyle telle mi görüşceksiniz hem madem mesleği falan da iyiymiş gelsin istesin canım
hrc35: düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim =)), gecen gün bu konuyu sevgilime actım ve arkadaşlarımın onun hakkında neler söylediğinide söyledim açık açık .. bana başkalarının bizim neler yaşadığımızı bilemez, bir sen bir ben biliriz ilişkimizi diyor. aynı zamanda hep böyle mi gidecek biz hiç görüşemeyecekmiyiz dedim ona: o bana '' tabiikide böyle gitmeyecek, şu işler bir düzelsin gelicem diyor, yazın gelmem daha kolay o zaman sık sık gelebilirim '' dedi..uzun bi görüşmenin ardından ona hak verdim çünkü bana iş yerinde neler yaşadığını daha ayrıntılı bir şekilde anlattı. ona sonsuza dek güveniyorum... güvenmeseydim zaten şimdiye coktandır biterdi..
canım benim, doğru söylemiş erkek arkadaşın, her ilişkide her hayatta bir zorluk, sıkıntı var. Önemli olan bu sıkıntıları, beraberce, kıskananlara, kötü gözle bakanlara inat elele çözebilmek. Allah yardımcınız olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?