aşkımı deliler gibi seviyorum :(((

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
aşkımı herşeyden çok seviyorum ama bütün arkadaşlarım benim ondan ayrılmamın en iyi şey olacağını söylüyor. ondan bana hayır gelmezmiş, öyle diyorlar :(( . o kadar kötü bir piskoloji icindeyımkı su an anlatamam :(. ne yapacağımı inanın bilmiyorum...
sevgilimle tel. konusunda kesinlikle bi sorun yaşamıyorum. sürekli bir iletişim içindeyiz. ama 5 aydan fazla gecti biz tanışalı ve o halla benim yanıma gelemedi işi yüzünden.aslında hep tarih veriyor bana gelicem diyor sonra bi aksillik çıkıyor yine ve gelemiyor işi yüzünden maalesef :(( . sevgilim istanbulda inşaat mühendisi ve gercekten çok yoğun calışıyor. izin günü bile olmuyor bazen, gelmesi o kadar zorki ve zaten yakın bir mesafede oturmuyoruz 12 saatlik mesafe var aramızda =(( ...
arkadaşlarım diyorki eğer seni gercekten sevseydi gelirdi diyor. vur kıçına tekmeyi artık şunun diyor arkadaşlarım sevgilim için :((( . sizce ne yapmalıyım :((( ?senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
onların mı sevgilisi senin mi sevgilin onlara neymiş arkadaşlarım yüzünden sevgilimden 3 ay boyunca ayrı kaldım sonunda ne oldu onlar mutlu mesut olan bana oldu yapayalnız kaldım hem gelemiyosa sen git

onların mı sevgilisi senin mi sevgilin onlara neymiş arkadaşlarım yüzünden sevgilimden 3 ay boyunca ayrı kaldım sonunda ne oldu onlar mutlu mesut olan bana oldu yapayalnız kaldım hem gelemiyosa sen git

keşke ben gidebilsem :(( .bunu bende çok istiyorum. ama ilişkimden ailemin haberi yok .. o yüzden ne diye cıkacam evden ben nasıl gidecem :((

keşke ben gidebilsem :(( .bunu bende çok istiyorum. ama ilişkimden ailemin haberi yok .. o yüzden ne diye cıkacam evden ben nasıl gidecem :((

sabah gidip akşam gelsen ya da ne biliyim arkadaşımda kalcan desen ya ama 5 ay çok uzun bir süre yılbaşı geçti bayram geçti o günlerde de mi çalışıyomuş ki

sabah gidip akşam gelsen ya da ne biliyim arkadaşımda kalcan desen ya ama 5 ay çok uzun bir süre yılbaşı geçti bayram geçti o günlerde de mi çalışıyomuş ki

bi tek yılbasında calışmıyordu o da yarım gün yani. yılbaşı gecesi 12:00 kadar çalıştı, ertesi günde 12:00 başladı yine .. oooff oooffffffffff :(

bi tek yılbasında calışmıyordu o da yarım gün yani. yılbaşı gecesi 12:00 kadar çalıştı, ertesi günde 12:00 başladı yine .. oooff oooffffffffff :(

ayy ne biçim bi işi varmış onunda anlamadım gitti siz hep böyle telle mi görüşceksiniz hem madem mesleği falan da iyiymiş gelsin istesin canım

ayy ne biçim bi işi varmış onunda anlamadım gitti siz hep böyle telle mi görüşceksiniz hem madem mesleği falan da iyiymiş gelsin istesin canım

o da gercekten cok üzgün gelemediği için. ama kış sezonu cok yoğun gecıyormuş onların işleri .. zaten daha önceleri ben bi kaç kez ayrılmak istedim ondan sırf gelmiyor diye.. ama ne olursa olsun ben senden ayrılmam diyor ve affettiriyor bi şekilde kendini hep..
ama yazın hep gelirim diyor, onda bi sorun cıkmaz diyor ..

napacağım ben yaaaaaaaaa :((

ya işleri bir gün beklesin cnm sabah gelsin akşam gitsin benim erkek arkadaşımda uzakta ama bir günlüğüne geliyo hep iş nereye kadar

Bu ilişkiyi yaşayan sen ve erkek arkadaşın.
Dolayısı ile ilişkide söz sahibi olan da sizsiniz.
Arkadaşların, görevleri gereği seni uyaracaklar elbette.
Yanlış gördükleri noktaları belirtecekler, seni doğru yola sürükleyecekler.
Ama sonuçta karar verecek olan sensin.
Eğer senin için ilişkiyi yürütemeyecek bir durum varsa, o zaman bitir.
Ama kimsenin sözü ile hareket etme.
Ve sakın, birinin sözüne inat davranışlarda bulunma.
Unutma, biri sana bir şey diyorsa, muhakkak bir nedeni vardır.
Kör kütük aşık olma, gözlerini her şeye açık tut.
Allah yardımcınız olsun a.s.

Erkek arkadaşınla internetten tanışdığın için arkadaşların sana böyle davranmasın(eğer tanıştıysan)
İnternetten tanışmış isen arkadaşların bu akdar tepki vermekte haklılar diyorum.

Bi insan bu akdar calışamaz. Hangi iş yeri olursa olsun hata sonu işçisini elemanını iş yerine gelip calışmasını istemez... Tatil hakkı var...

Bence erkek arkadaşının bu tür davranışında bi gariplik var...
5 aydır görüşmemek hemde cıktıgınızdan bu yana görüşmemek

arkadaşlarını dinle derim. Onalr olayın daha içindeler ve snein üzülmenide istemiolar:delphin:

hrc35: düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim =)), gecen gün bu konuyu sevgilime actım ve arkadaşlarımın onun hakkında neler söylediğinide söyledim açık açık .. bana başkalarının bizim neler yaşadığımızı bilemez, bir sen bir ben biliriz ilişkimizi diyor. aynı zamanda hep böyle mi gidecek biz hiç görüşemeyecekmiyiz dedim ona: o bana '' tabiikide böyle gitmeyecek, şu işler bir düzelsin gelicem diyor, yazın gelmem daha kolay o zaman sık sık gelebilirim '' dedi..uzun bi görüşmenin ardından ona hak verdim çünkü bana iş yerinde neler yaşadığını daha ayrıntılı bir şekilde anlattı. ona sonsuza dek güveniyorum... güvenmeseydim zaten şimdiye coktandır biterdi..

LaRisA : teşekkür ederim, ama ben internetten tanışmadım sevgilimle. çalıştığım iş yerinde tanıştım...

hrc35: düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim =)), gecen gün bu konuyu sevgilime actım ve arkadaşlarımın onun hakkında neler söylediğinide söyledim açık açık .. bana başkalarının bizim neler yaşadığımızı bilemez, bir sen bir ben biliriz ilişkimizi diyor. aynı zamanda hep böyle mi gidecek biz hiç görüşemeyecekmiyiz dedim ona: o bana '' tabiikide böyle gitmeyecek, şu işler bir düzelsin gelicem diyor, yazın gelmem daha kolay o zaman sık sık gelebilirim '' dedi..uzun bi görüşmenin ardından ona hak verdim çünkü bana iş yerinde neler yaşadığını daha ayrıntılı bir şekilde anlattı. ona sonsuza dek güveniyorum... güvenmeseydim zaten şimdiye coktandır biterdi..

canım benim, doğru söylemiş erkek arkadaşın, her ilişkide her hayatta bir zorluk, sıkıntı var. Önemli olan bu sıkıntıları, beraberce, kıskananlara, kötü gözle bakanlara inat elele çözebilmek. Allah yardımcınız olsun a.s.

canım benim, doğru söylemiş erkek arkadaşın, her ilişkide her hayatta bir zorluk, sıkıntı var. Önemli olan bu sıkıntıları, beraberce, kıskananlara, kötü gözle bakanlara inat elele çözebilmek. Allah yardımcınız olsun a.s.

çok teşekkür ederim canım benim yaa :1hug: , moral veriyorsun bana gercekten...
etrafta o kadar çok insan varki dost gibi görünüp, ama aslında hep arkamdan konuşanlar. bu olaylar sayesinde bunuda öğrendim gecenlerde. niye iki kişinin mutlu olmalarını istemezler anlamam ..
o yüzden artık onların söylediklerini pek kafama takmıyorum :)

dışarıdan tepkiiler değerlerindirilmeli eğer dikkate alınacak kişiler tarafından söyleniyorsa:)

canım benimde sevgilimle uzaktayım ayrı şehirlerdeyim eylülde 1 sene olucak beraber olmamız araya ayrılıklarda girdi girmedi değil ama neden girdi hep dış etkenlerden dolayı arkadaşlarımın sözünü dinledim hata etmişim...
Sana şunu söyleyebilirim ki kimseyi takma ilşkinde mutluluğuda sevincide sen yaşa kimseyle paylaşma anlıyorum seni insan sevince duygularını paylaşmak istiyor ama yapma bunu:olmaz:
Sen sevgiline güveniyorsan sabret elbet görüşürsünüz insanların çoğu meraklıdır başkalarının ilşkilerine karışmaya ama buna izin verme arkadaşlarını dinleme demiyorum dinle ama aklının bir köşesine koy o söylenenleri ona göre davranırsın başkalarının söyledikleriyle ilşkinizi yürütemezsiniz...
Bunu bizzat ben yaşadım olan size olur siz yıpranırsınız o yüzden canım her şeyin hayırlısı içini ferah tut...:icecream:

Son düzenleme:
Back