'Aşkım hangi sutyenimi takayım?'ı duydum ve...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Adana’da eşini ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği aile hekimini öldüren Mehmet Neytullah Ok, ilk duruşmada kendini, “Eşim telefondaki adama ‘Hayatım, aşkım şu anda hangi külot ve sutyeni giyeyim?’ dedi. Sonra bana ‘Adam mısın? Adam olsan vurursun’ dedi” diye savundu.

Adana'da kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Semra Ok (34) ile eşinin gizli aşk yaşadığını öne sürdüğü aile hekimi Dr. Cengiz Ünal’ı (46) öldürdüğü iddia edilen Mehmet Neytullah Ok (40), 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı.

Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkan Ok, eşini ve eşinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği doktoru arka arkaya nasıl öldürdüğünü şöyle anlattı:

“Olaydan 6 ay önce eşimin yatak odasında telefon konuşmasına tanık oldum. Karşısındakine ‘Hayatım, aşkım’ gibi sözler kullanıyordu. Kapıyı açınca normal konuşmaya başladı. ‘Bu nasıl konuşma?’ deyince, ‘Arkadaşımla böyle konuşuyorum’ dedi.

‘KIYAMADIM’

Olay günü de eşim banyoya girdi. Bir erkekle konuşuyordu, ses yankı yapıyordu. Eşim, karşısındakine ‘Hayatım, aşkım şu anda hangi külodu, hangi sutyeni giyeyim?’ dedi. Yine tartıştık ve eşim bana doktorla birbirlerine âşık olduklarını söyledi. Bana ‘Adam mısın? Adam olsan vurursun’ dedi. Ben de silahımı alıp evden çıktım. sağlık ocağının önüne gittim. Doktor çıktı ve önümden geçti. 7-8 metre yürüdü. Yanına koşarak yaklaştım. Silahı ensesine dayadım. Tetiğe bastım ve 3 el ateş ettim. Eve gittim. Eşim kanepede oturuyordu. Yanına yaklaştım, ‘Sen kimseyi öldüremezsin’ deyince silahı ensesine dayayıp tetiğe bastım. Kanepenin önüne yığıldı. 2 tane daha sıktım.”

Ok, olay öncesi kızı ve küçük oğlu uyurken başlarına silah dayadığını ancak yapamadığını da söyledi.

Kaynak: (Neşet Karadağ /HABERTURK)

Son düzenleme:
off Allahtan çocuklarına kıyamamış ya

gerçi kadınla adamda öldü, söyledikleri doğru mu bilinmez,

doğru olsa bile bunu yapması gerekmezdi

off Allahtan çocuklarına kıyamamış ya

gerçi kadınla adamda öldü, söyledikleri doğru mu bilinmez,

doğru olsa bile bunu yapması gerekmezdi

kadında bayaaaa tahrik etmiş ama adam olsan vurursun falan

Bana pek inandırıcı gelmedi tahrik olayı, kadın kocasının yanında sevgilisi ile konuşup sonra da kocasına dönüp adam olsan vurursun demişmiş...

Bence adam tahrik indiriminden yırtmaya çalışıyor...

kadında bayaaaa tahrik etmiş ama adam olsan vurursun falan

doğru mu bilmiyoruz kadın ölmüş konuşma şansı yokki eğer doğruysada aklı selim davranmalıydı şeytana uymamalıydı, anne öldü, baba hapiste şimdi o çocuklar nolucak

doğru söylüyosun valla bu aklıma gelmemişti, kadın cinayeti işleyen ama bana böyle böyle dedi diye indirim alıyor daha geçen gün konusunu açmıştım boşanma davaları süren artık eski karısı diyebileceğimiz karısını bıçaklamış, tayt giymiş olması indirim sebebi olmuş

doğru mu bilmiyoruz kadın ölmüş konuşma şansı yokki eğer doğruysada aklı selim davranmalıydı şeytana uymamalıydı, anne öldü, baba hapiste şimdi o çocuklar nolucak
zaten ne oluyorsa o yavrulara oluyor

Allah bilir ama bana hiç inandırıcı gelmedi .
Kadın göz göre aldatacak , sonra adam olsan vurursun diyecek .

Tahrik indirimi diye bir şey vardı değil mi ?

Neyse taraflar öldükleri için kendilerini savunamazlar , telefon detayları incelenir , görüşmelere bakılır nasılsa .

iğrenc kadına acıyamadım nedense . adam keske elini pis kanına bulamasaymış.

sende erkek misin, sıkıyosa vur falan filan evet her erkeği şiddete yöneltebilir ama tahrik indirimi almalılar mı bence hayır, kadınlara bin beterleri söyleniyo, ağlayıp oturuyorlar sadece

o kadar çok kadın cinayeti haberi çıkıyo ki hepsi birbirine benziyo

aynen yaa böyle saçma savunma hiç inandırıcı değil....

Kadin da ayri bir manyak

iğrenc kadına acıyamadım nedense . adam keske elini pis kanına bulamasaymış.

yalan söylüyo olabilme ihtimali hiç aklınızdan geçmiyor mu?

Son düzenleme:
o kadar çok kadın cinayeti haberi çıkıyo ki hepsi birbirine benziyo

tayt giydi bıçakla, yok seni kızıma benzettim kurşunla.... bu ne yaa bahaneleri hep var.... vee ciddi tahrik indirimi alıyorlar... Allah uzak eylesin bu canileri....

Bu olay eski ya ama sanırım davası görülürken bunları söylemiş adam...Ben öyle anladım yani..

tayt giydi bıçakla, yok seni kızıma benzettim kurşunla.... bu ne yaa bahaneleri hep var.... vee ciddi tahrik indirimi alıyorlar... Allah uzak eylesin bu canileri....

haklıısın canım beğeni hakkım bitmiş beğenemedim:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…