- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 358
- 55
- Konu Sahibi gulbeseker
-
çok sevindim nisacım... Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah. bende seninkine benzer bir hadise yaşamıştım yıllar önce...eşimin dayı oğluyla biz 2 ay arayla evlenmiştik.gelinle çok iyi anlaşıyorduk.evlendiğimiz senesi ikimizde hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmıştık. ama benimki malesefki düşükle sonuçlanmış. ve ardarda takiben 2 düşük daha ... dr üzülme bak çocuğun oluyormuş.ileride yine hamile kalırsın hem de en yakın zamanda demişti ... ama aradan 5 yıl geçtikden sonra ilk oğlumu kucağıma almıştım. üstelik eşim varikosel ameliyatı oldukdan sonra.. o eltim doğum yaptığında yanına gittim ağlamamak için kendimi zor tuttum ama sonunda dayanamayıp hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. zavallı elticağızım benim yüzümden sevincini bile doğru dürüst yaşayamadı. şimdi o kız kocaman bir genç kız oldu..16 yaşına girdi haziranda...benim hikayeme başta sevinemedim ama çok şükür şimdi çok mutluyum şöyleki:
görümcem doğum yapmıştı adet tarihimden 3 gün önce.5 düşük yaşamıştım 4. hamileliğim de görümcemle aynıydı ikimizde hamile kalmıştık ama malesef o da düşükle sonuçlandı.senağlama
şimdi de onu hastanede ziyarete gidiyodum.hastanede binbir şaklabanlık gülücükler ama içim kan ağlıyarak tırnaklarımı elime öyle bi geçirmişimki hastaneden çıktıktan sonra hıçkırıklara boğulmuştum elime baktım simsiyah tırnak izleri...eşimde bana ağlama bak bu sefer hamile kalacaksın ve de bebğimizi kucağımıza alacağız deyip teselli ediyodu.3 gün sonra hastaneden evine geldi.sezeryan olduğu için beni çağırdı evini süpürmem ona yardım etmem için.tam giderayak birden sıcaklık hissettim kan gelmişti.:1shok:yine hasta oldum dedim öyle üzülmüştümki.eşimin de yüzü çökmüştü resmen.öğlen gittim akşam 8 de döndüm ordan.bu arada evi süpür yemek yap misafir ağırla bulaşık yıka ama hiç oturmadım.kimse olmayan yerde(örneğin banyoyu temizlerken gözyaşlarımı akıttım) milletin içinde ise içime akıtıyodum.seviniyodum bebişleri olduğu için çokta tatlıydı.ama kendimi öyle işe yaramaz hissediyodumki....neyse uzatmayayım eve geldim o saate kadar hiç wcye gitmedim o kanı görmek istemiyodum.evde wc ye gittim sabahki kan sadece orda hiç adet olmamışım.diğer hamileliklerimde böyle başlıyodu.hemen eşime telefon açtım bana test al dedim,belki adettir yarın sökülür ama korkuyorum dedim.hamile olmaktan değil sonrasından korkuyodum....
veee test zamanı adet tarihimde çift çizgiyi görmüştüm 6.kez...
sevinemedim oturdum son kez bir sigara yaktım vee bir dahada içmedim bebişim hala benimleeeeeegamyoncuiremsu
bu konuyu daha önce kasım anneleri bölümünde açmıştım. Ama ekim annesi olacağımı öğrendiğimde sizlerle de paylaşmak istedim....
:CüvCüv:kızlar hamile olduğunuzu öğrendiğiniz gün ne yaptınız? bunu eşinizle birlikte öğrenmediyseniz ona müjdeyi nasıl verdiniz?bir değişiklik yapalım ve hikayelerimizi paylaşalım mı?mesela ben ???acayip bir gribe yakalandım yatıyordum... kızkardeşim de öyle..ikimizde mide bulantıları halsizlik falan filan... ona hastaneye git belki bir serum falan takarlar ne bileyim iyi gelir dedim. oda beni dinledi hastaneye gitti serum taktırdı ve gerçekten de iyi geldi... bu sefer o başladı .. hadi abla kalk sende gidiyorsun.. biliyor benim feci bir iğne korkum olduğunu .. illa elleriyle götürecek ... bende ona -bacım bu ay 5 gün geciktim ne bileyim bir kuşku düştü içime falan dedim .benim derdim onu başımdan savmak nasıl olsa ben hep gecikirim ...ileri giderim... o kadar mühim değildi... ayol bu benim cüneyti eczaneye gönderip test almasın mı?biz testi yapalım veeeeee çift çizgi çıkmasın mı? o kadar unutmuşum ki testi uygulamayı... bacıma bu çift mi olacak tek mi olacaktı diyorum... bizimki sırıtır durur... ve enişte müjdemi isterim kızın geliyor... dedi ... ultrason gibi kadın dr görmeden o daha 5 haftalıkken kız dedi ve hala kız umuduyla gidiyoruz... işte bizim hikayemiz bu ... 11 yıl sonra beklenmedik bir süpriz...:CüvCüv::lepi::sm_cool::teytey::hooray:a.s.
yok be güzelim ne boşaması bu mümkün mü? ama artık ekim annesi olacağım da netleşti ya ... o yüzden ekim anneleri ile de tanışalım kaynaşalım istedimkızzzz :CüvCüv::CüvCüv: gülbeşeker cim ne işin var senin burada bizi boşadın mı yoksa?
:çok üzgünüm:
sayfalar karışmadı kızlar... ben ekim annelerine de bu konuyu başlattım . hani ekim annesi olacağım ya o yüzden... ama bu sayfaya tekrar taşıdılar . olsun . bundan böyle de yine bu sayfadan devam ederiz eskisi gibi. ne farkederki yeterki gönüller bir olsun değil mi yani?Noluyor arkadaşlar ekim-kasım birbirine karıştı, evet ama herşey olabilir benim de en geç kasımın 10u gibi bekleniyor bu ne demek ekim sonunda da gelebilir bebeğim bir anda ekim annesi olabilirim. Gülbeşekercim babası planlar yapmaya başlamıştır yazmışsın hem de ne planlar, ooo şimdi herşey onun üstüne dönüyor. Sabahları bir öpücükle beni uyandırdıktan sonra göbeğimi öprek oğlum uyan falan diye onunla muhabbetler ediyor, benim miniğimde babasının sesini duyunca çıldıracak ona tekmeler atıyor kıpırdıyor falan alıştılar birbirlerine yani yakında beni saf dışı bile bırakabilrler :CüvCüv:
öyle düşünme bacım her hikayenin kendi içinde bir romantikliği vardır ....Şeniza.s.ilk hamileliğimde gülümsedi ve sarıldı hatta biraz ayarını kaçırıp canımı bile acıtmıştı..şaşırmıştım doğrusu havalara falan uçar saçma sapan bi şeyler yapar diye bekliyodumm..sonra görümcem o gece sabaha kadar uyumadığını ve çok düşünceli olduğunu söyledii korktumu neelayhayhoy
ikincisi banada sürpriz oldu açıkçası uyuyordu test yaptım pozitif dedimm iyi dedi yorganı kafasına çekip uyuduu:çok üzgünüm:
sevinmedi diye çok üzüldüm gittim bi sigara yaktımm geldii artık içmeyeceksinn bebek geliyo dedii:teselli:
aman bunlar kestirilemiyo işte..pek romantik bi hikaye deği ama böylee..:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?