- Konu Sahibi gulsahh5151
merhaba kızlar direkt konuya gireyim bundan 2.5 ay kadr önce bir iki kız arkadaşımla onların çok yakın bi erkek arkadaşının evine gitmiştik o çocuğun doğumgünü içinn tabi ortam kalabalık onunda arkadaşları var hakan die bi arkadaşıyla tanıştımm bir de ahmet vardı ikisi de aynı akşam bana yakınlaşmışlardıı ama hakan bana her yönden daha cazip geldiği için onunla zamanla bi beraberliğe başladık ama aklım biraz ahmette kalmıştı aslında
neyse hakanın ilgiiz vurdumduymaz tavırları o akşam neden ahmete daha yakın olmadım die pişmanlığa itiyordu benii.... çok kötü zoraki yürüyen bi ilşkim vardı artıkk. bi gece aynı kız arkadaşlarımla eğlenmeye çıktık akşam kız kıza ahmeti de çağırmak istediler ben de çağırın sorun değil dedim bu arada hakanla da beraberiz dıarıdan pek ilşki gibi görünmese de.... arkadaşıyla beraber olduğumu bile bile o gn yine yakın davrandı bana benm de onunla ilgili pişmanlığım olduğu için ben de yakın davrandım ama sadece bu kadar... bundan 1 hafta kadar sonra hakanla ayrıldıkk ve aynı akşam ahmetle msn de konuştuk açıldık birbirimize o benden hep çok etkilendiğini hakanla olan durumumuzdan dolayı çok yani beraber olduğumuz içn çok üzüldüğünü dile getiriodu tabi ben de öle hangisi elini çauk tuttuysa onunla birlikte oldum en büyük hatalı benim burda.... ahmet hiçkimseler bilmeden beraber olalım gizli yaşayalım ilşkimiizi dedi ben de kabul ettim 4 gün kadar sonra devam etmeyelim çünkühata yapıyoruzz seni istemiorum değil ama amanlamamız çok yanlış dedi haklıydı da........ neyse ayrıldk bu arada ben ahmetle beraberken hakan tekrar konuşmak istediği için ona gitmiştimm ne konuşmak istediğini çok merak etmiştim çünkü beni o kadar üzdükten sonra... neysee ahmet beni 1 hafta sonra etkrar aradıı özlediğini ve bana ihtiyacı olduğunu söledi yarın akşam görüşelim dei tamam dedim akşam oldu aramadıı ve o akşam pişmanlıklarına yenik düşmüş olsa gerekkk aramızda geçen tüm konuşmaları mesajları hakana okutmuşşş hakan da ben onu hiç sevgilim olarak görmemiştim zaten al ne yaparsan yap demiş tabi bütün bu olanları arkadaşımdan öğreniorum ben o şahit bunlara.. ama ben ahmeti çok özlüyorum ve hla onun da bana bişeler hisseetiğini biliorum arayacağı günü bekliyorum numaramı silmiş duyduğuma göre ama msn de falan engellememiş açıyor o da konuşmuor ben de olay bundan ibaret sizce arar mı beni i günn??????????????????
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)