- Konu Sahibi CennetKokulum
-
gözaltlarıma ne kadar dikkatli kalem çekersem çekeyim iki saate akıyor hangi marka olursa olsun kalemi gözümde durduramıyorum. bazılarına bakıyorum sabahtan akşama kadar sürdükleri kalemle duruyorlar ben başaramadım bi türlü altına kapatıcı sürmeyi denedim yine akıyor sanki daha feci oldu altına kapatıcı sürünce bi fikri olan var mı kızlar sizler hangi marka kalemde akma sorunu yaşamadınız cevaplarsanız çok sveinirim teşekkür ederim şimdiden ayrıca bu akmayı nasıl engelleyebiliriz
gözünüze kalem çekmeden önce pamuklu kulak çöpüyle gözyaşınızı alın daha sonra kalemi çekin işinin ehli bir güzellik uzmanı arkadaşım söylemişti 1 yıldır böyle yapıyorum....
canım benım baktım ama almanca onun ıcın işime gelmedıbenneyaptımki
ben olayı cozudum aslında makyaj cok basıt ama bu makyaj beyaz ten renklı gozde daha alımlı duruyor
ya ben kuaförüme sordum.koyu çok koyu yeşil ve çok koyu siyaha yakın gri kalem sürüp hafiften fırcayla dağıtıyo ve öyle buğulu bi makyaj oluo ha bi de rimeli çok yoğun kullanıyomuş aynen böle dedi:hulya: ben hiç denemedim denicem alıp kalemleriaklinialirimsmile
canım ben hep boyle yaparım makyajımı ama kalemlerı fırcayla dagıtma bence cok zor oluyor yıpranır goz cevren elınle parmaklarınla dagıt
canım ben hep boyle yaparım makyajımı ama kalemlerı fırcayla dagıtma bence cok zor oluyor yıpranır goz cevren elınle parmaklarınla dagıt
Canım bazı göz kalemleri var (bunlara smolder deniyor) bu kalemler fırça ile çok rahat dağıtılıyor...bilakis parmakla dağıtmak daha sakıncalı bence, çünkü göz çevresi çok hassas bir doku, o yüzden yumuşak bir göz kalemini (mac in göz kalemleri gibi) kaliteli ve yumuşak kıllı bir fırça ile dağıtırsan çok güzel bir görüntü olur.... opuyorumnanaktan
öylemiii bilmiyodum demek bu konuda cahılmısım ben kullandıgım alt kalıte kalemlerı elımlde rahat dagıtıyorum mac gıbı urunlerı alamadıgım ıcın bılemıycen canımsengözlerimebaksanab
Amber canım anladım senı lakın bu dedıgın kalemın normal goz kalemınden ne farkı var tahmınımce surumu kolay sıyah kalemlerden bahsedıyosun tabır caız se yag gıbı kayan bu arada m.a.c adanada yok sanırım ınglot ta varmıdır ama ben yıne alırım yerlı malı flor mar ı ben memnunum turk mallarından hemde keseme gore
Amber canım anladım senı lakın bu dedıgın kalemın normal goz kalemınden ne farkı var tahmınımce surumu kolay sıyah kalemlerden bahsedıyosun tabır caız se yag gıbı kayan bu arada m.a.c adanada yok sanırım ınglot ta varmıdır ama ben yıne alırım yerlı malı flor mar ı ben memnunum turk mallarından hemde keseme gore
bende denedim ama beceremedm sanırım :) işte benm gözlerim ve acemi makyajımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?