belki de normal değil sizi kandırdıNasıl oldu bilmiyorum. Doktorlar tarafından konusturuldu evde soylediyi içeri girdiğimde kendi normal değilmişim gibi davrandım dedimisi belki inandılar yada bilemiyorum inanmış gibi yapıp başında mi attılar. Mahkeme bitti ona eminim. Şuan bilmek isdediyim şikayet olunursa tekrar muayine mülakat gibi süreç tekrar yasanirmi oldu bitti der kapanirmi?
Karşı taraf iftiralarla gelince sende elinde olanı ortaya dönersin. Rabbim yinede yaşatmasin ama olurda başına gelirse o zaman konuşuruz
bu kisi kim?
oyle kolay oldugunu sanmıyorum. belki bir ozru problemi vae soylemek istemedi.
benim cevremde askere gitmeyen cok fazla erkek var curuk raporu oldugu icin. birinin skolyozu var-disardan asla anlamadim. birinin gözü problemliymis (gozluk bile takmiyor), sevgilim tek bobrekli vs. bir suru neden var askere gitmemek icin. belki onunkisi toplumda onu utandiracak bir seydir paylasmak yerine salak bir bahane bulmustur
Buda ola bilirbelki de normal değil sizi kandırdı
Deli taklidi yaptım muaf oldum dedi sizde bunu yediniz mi??
Siz yabancı uyruklu musunuz?Buda ola bilir
Din ve devlet konuları demişsin. Yani sağlıkla bir ilgisi yok sanırım. Sen gidip şikayetmi etmek istiyorsun bu adamı?Peki ya nasıl oldu? Mahkeme nedeni yalnis hatirlamiyorsam Din ve Devlet konuları. Zaten askerlik yapmama nedenide o
Askerlikte muaf tutulacak kadar psikolojik problemi olan birine çocuk verilir mi? Ben olsan raporun sahteliğini ispatlamak yerine bunun üzerine giderim.Karşı taraf iftiralarla gelince sende elinde olanı ortaya dönersin. Rabbim yinede yaşatmasin ama olurda başına gelirse o zaman konuşuruz