Askerlikle ilgili soru işaretleri

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kızlar :)

Sizlere bi kaç sorum olacak.Burada görüyorum hepiniz asker bekleyip gün sayıyorsunuz çok güzel birşey.Bende muhtemelen bu sene sonunda asker yolu gözlemeye başlayacağım fakat sizlere sorum şu;

Asker bekleyen hemcinslerim, askerde olan erkek arkadaşınızın nişanlınızın yada sözlünüzün düşüncelerinde hareketlerinde bir değişme yaşadınız mı eskisi kadar size sadık kaldı mı yada araya mesafe girince işler değişti mi? yada tam tersi size sıkı sıkı sarıldı mı ? asker psikolojisi denen şey nedir yani
Bizde sorunlar yaşarmıyız neler yaşarız nelere dikkat etmem gerekir.

Birde asker öncesi sözlenmek sizce ne kadar doğru olur?

Fikirlerinizden ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.:72:

Hayırlı pazarlar :)

Selam kızlar :)

Sizlere bi kaç sorum olacak.Burada görüyorum hepiniz asker bekleyip gün sayıyorsunuz çok güzel birşey.Bende muhtemelen bu sene sonunda asker yolu gözlemeye başlayacağım fakat sizlere sorum şu;

Asker bekleyen hemcinslerim, askerde olan erkek arkadaşınızın nişanlınızın yada sözlünüzün düşüncelerinde hareketlerinde bir değişme yaşadınız mı eskisi kadar size sadık kaldı mı yada araya mesafe girince işler değişti mi? yada tam tersi size sıkı sıkı sarıldı mı ? asker psikolojisi denen şey nedir yani
Bizde sorunlar yaşarmıyız neler yaşarız nelere dikkat etmem gerekir.

Birde asker öncesi sözlenmek sizce ne kadar doğru olur?

Fikirlerinizden ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.:72:

Hayırlı pazarlar :)
canım öncelikle şunu söyleyeyeyim benim sevgilim gideli 3 ay oldu hala askerliğe adapte olabilmiş değil tabi ilk başlardaki gibide değil yavaş yavaş oturuyo herşey rayına ama kesinlikle sabır sabır sabır diyorum başka bişey demiyorum . Sadece tek taraflı değil tabiki sende oda sabırlı olmalısınız o sinirliyse sen alttan alıcaksın sen sinirliysen o . Ama elbette asker olan o olduğu için senin daha hoşgörülü olman gerek :) Şunu bilmelisinki çok zor şartlar altında askerlik yapıyolar. Yani mesela yemekleri yemek değil istedikleri zaman banyo yapamıyolar. Sürekli emir altındalar, nöbetti, üst devreydi derken haliyle geriliyolar e bide mesela sen ona niye aramıyosun diye trip atarsan vay haline :) İşte o zmn olmaz herşey dahada kötü olur. Sabır ve anlayış diyorum başkada bişey demiyorum :)

Back