Söz Kesimi askerlik düştü herkese hayırlı olsun inşallah herkese

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul
asker yolu bekleyecekler polis heberlerini takip edenleeeeeeer hadi buyrun sevincimizi paylaşalımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
ne zaman ya? Bugğn mü? Hiç haber okumadım bugün.

sadece polislere düştü evet içişleri bakanı bikaçgün önce açıklama yaptı benim eşimde 6 ay maaşsız gidecekti şimdi sadece 3 hafta yapıp gelecek maaşlarda kesinti yok valla süper oldu kara kara düşünüyoduk ne yapıcaz 6 ay diye...

polise askerlik düştü arkadaşlar şu an askerliğini yapmamış 36bin polis 3 hafta temel eğitim yapacak ve askerlik yapmış sayılacak en manşet haber olduğu için polis diye belirtmedim heycandan nişanlımla 5 yıldır bekliyoruz böyle bişey ondan heycanımz mazur görün

polis heber diye belirttim aslında tam okumamışsınız galiba bende şimdi gördüm yzdığımı hatırlıyorm çünkü

Askerlik polisler için tamamen kaldırıldı. Polislerin askerlik yapmasına gerek yok zaten. Polis zaten polistir :)

çok şükür arkadaslar benimde eşim gitmemek için direniyordu bizim için çok iyi oldu ama benim bildigim tamamen muaf oluyorlar askerlikten 10 seneye kadar cagırılmayacakalr ve 10 sene sonrasında zaten otomatik olarak düşmüş olacak dedi eşim yani hiç gitmeyecekelr ve askerde olan polisler geri çağrılacak bunu bende tam duydum gecen gece eşim gece 3 kadar dinlemiş o böyle söylüyor tüm polis eş dost sevgilisine hayırlı olsun inş

Cumhurbaşkanı Gül, polise askerlik muafiyeti getiren yasayı onayladı. Hayırlı, uğurlu olsun tekrar.
Çok sevindim :)

kıslar resmi gazetede yayımlandı tasarı hadi gözümüz aydın askerde olanlarda bugün çağrılıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…