arkadaslar merhaba arastırmalarım sonucu bu topigi buldum ve baya baktım okudum sizin bana burdaki daha bilgisi olan bayanların yardımına ihtiyacım var sorunum su,
esim suanda askerligini yapıyor ıspartada cavus olarak gitti ustasıda sırnak oldu baya zor alıstım ama hakkımızda hayırlısı tabi benim esim gitmeden oncede söylüyordu simdi gideli tamamen karar verdi askerde kalıp uzman cavus olmak istiyor oradayken sınava girecek ve artık kazanırsa ona gore sekillenecek sizden ogrenmek istedigim acaba cokmu zor bi meslek inanaın beynim yoruluyo tehlikesini olumsuzluklaını dusununce hele bide es goturememe gibi durumlarda oluyormus bazen kızlar ben hic istemiyorum ayrı kalmamak icin ama esim cok niyetli sizce yasadıklarınız ve gordukleriniz kadarıyla daha bu kadar biz yolun basındayken bana tavsiyeleriniz neler olur karsı cıkmakta haklımıyım yoksa yanında olup olacaklara goremi hareket etmeliyim biz daha 11 aylıkta yeni evliyiz yardımcı olup bilgilendirirseniz cok memnun olurum kafamdaki sorulara yanıt aramak icin...