- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi meltemoncul
-
kızlar birtane liste buldum yine int.te ama çok fazlalık olan şeyler var,düzenlym biraz ben onu.
evlenmicem diyene bak sırnaşık şey
gelişimlerini adım adım beklicez ona göre :mymeka:
https://www.webkumbaram.com/showimage.asp?ProductID=403213
ya evet canım benm annemde delongi var çok memnun o da ,buharı çok güçlü olduğu için hemen açıyor ve annem hiç yormuyor diyor,delonginin tek kötü yanı,tekrar su koymak için suyun soğumasını beklyrsun ayrıca su koyduktan sürede beklyrsun,ben çalışıyrm sonuçta o kdar uğraşamam,benm aldığım bu ütü daha kullanışlı o açıdan,hemen beklemdn buhar veryr,su sıcakkende tekrar kendin su ilave edebilyrsun,bide kireç filtresi çok rahat temizlenyr..
Lem sen beni mi takip ediyon :mymeka:
Bana kalsa evlenmicem amaaa herif istiyo netces :dilcikar:
:1rolleyes:
ediyorum tabi noolmuş naniknanik
hadi ordan istemem yan cebime koy yemem kızım ben bunları sositososito
Yediririz Annaaammm :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
Amaan yok ben senle baş edemem bacım ister evlen ister evlenme şakkıdı
düğün tarihiniz belli mi :uhm: nerde olacak yer ayırttın mı :uhm: :roflol:
Bismillah herif daha 5 gün sonra geliyo.. Anca seneye evleniriz biz :lepi:
kızz aklınızda bi düğün zamanı var mı pekim delikafadulden
sen askeri gelmiş biri olaraktan daha ciddi uğraşıyosun bu işlerle bizide bilgilendir olur mu şekerim :1hug:
ewet canım düğün zamanımız temmuz ama tarih olarak kararlaştırmadık 20sinden önce olur galiba hayırlısı bakaılımm ciddi bi uğraşımız işte yawaş yawaş eşyalrımızı tamamlıyom küçük olanları işte annem bişiler örüp duruyoo düğünden öncede ewin büyük eşyalarını alıp düzenledik mi tamamdır deyme keyfime ozmansırnaşık şey
kızlar liste böyle,en kısaltmış hali böyle üzgünüm(( hatta gözden kaçırdığım dahi olabilir,
biliyos herhald kafa buluyos şakkıdı
şaka bi yana bu konuda hep makara geçiyoruz da hayırlısı olsunn inşallah a.s.
ewet canım düğün zamanımız temmuz ama tarih olarak kararlaştırmadık 20sinden önce olur galiba hayırlısı bakaılımm ciddi bi uğraşımız işte yawaş yawaş eşyalrımızı tamamlıyom küçük olanları işte annem bişiler örüp duruyoo düğünden öncede ewin büyük eşyalarını alıp düzenledik mi tamamdır deyme keyfime ozmansırnaşık şey
kızlar liste böyle,en kısaltmış hali böyle üzgünüm(( hatta gözden kaçırdığım dahi olabilir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?