- Konu Sahibi meltemoncul
-
peki bu ütüler kullanıslımıdır bende almayı düşünüyorum
ay bişey kalmamış şekerim :1hug: umarım bizimle de paylaşırsın beğendiklerin aldıklarını
Benim askerim 6 gün sonra geliyo hihoyyyt
İnşallah bende en kısa zamanda yazıcam burayakaydirigubbakcemile3
ALLAH kavustursun canım
tüm asker yolu bekleyenlre allah sabır versin ve en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun allahım benim nişanlımda asker veeeee 1 gün kaldı gelmesineeee çok mutluyum
Benim askerim 6 gün sonra geliyo hihoyyyt
İnşallah bende en kısa zamanda yazıcam burayakaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın iyi haftalar...
https://www.webkumbaram.com/showimage.asp?ProductID=403213
ya evet canım benm annemde delongi var çok memnun o da ,buharı çok güçlü olduğu için hemen açıyor ve annem hiç yormuyor diyor,delonginin tek kötü yanı,tekrar su koymak için suyun soğumasını beklyrsun ayrıca su koyduktan sürede beklyrsun,ben çalışıyrm sonuçta o kdar uğraşamam,benm aldığım bu ütü daha kullanışlı o açıdan,hemen beklemdn buhar veryr,su sıcakkende tekrar kendin su ilave edebilyrsun,bide kireç filtresi çok rahat temizlenyr..
Canım tabi Paylaşırım ama resimli değil hem resim eklemeyi bilmiyorum hemde pc bozuk ama aldıklarımı yazıyorum
Taç pamuklu saten uyku seti
Bornoz takımı
Tefal tencere takımı
Tefal 3 tava seti
Mehtap 3 küçük tencere seti
Tefal Çaycı
Felix fritöz
Moulinex kazanlı ütü
Moulinex Blendr
Mutfakta kullanılacak tüm plastikler(Saklama kabı,Leğen...vs)
Günlük Kullanılacak yemek takımı ve diğer eşyalar(Bardak,Baharatlık,Kavonozlar...vs)
ÇKB Tak,Yemek Tak,Elektrik süpürgesi,Rondo ve bir kaç Nevresim Tak,Yatak Örtüsü(Bu ikisini aynı yerden almayı düşünüyorum daha ucuza geldiğini söylediler ama bekliyorum çünkü mobilya bakmadık daha)Ütü Masası,Çamaşırlık alacaklarım arasında hala hem fiyat hemde model araştırıyorum malum kriz bizi vurdu
Çeyiz Dantel kısmına gelince hepsi tam onları daha önceden yaptırmıştık çünkü o kısımda eksiklerim yok.
İşte arkadaşlar aldıklarım bunlar Rabbim hepimize Hayırlı Yuvalar kurmayı nasip etsin
biraz geç oldu ama sana da iyi haftalar canım a.s.
söylediklerin gerçkten önemli ayrıntılar şekerim belli neden o kadar düşündüğün yerimseniben
en iyisi şöyle yapalım sen aldıklarını model ve markalarıyla bana söyle bende aynılarından alayım sırnaşık şey bizim beynimiz aynı tarzda çalışıyor sanırım sırnaşık şey
peki bunlarla çarşaf havlu gibi şeyler nasıl ütülenecek :uhm: sen şimdi bunu da düşünmüşsündür naniknanik
onları normal ütü masasında ütülüycen a.s perdeleri de dediğim gibi buhar vererek açabilirsin,ya zaten mesela en kırışık bi gömleği bile buharı çok kuvvetli olduğu için seni yormadan açıyor ..tamam canm ben sana söylüyüm aldıklarımı sende onlardan alırsın,ben tüm küçük ev aletlerimi aldımm.
benimde bi listem var zaten,aldıkça üstünü çiziyorum,yoksa hakikaten arada hem ne aldığını unutyrsun,hem de eksik çıkıyor sonradan,benm kuzenimde evledniğinin sabahı kahvaltı hazırlıycak bi bakmış k, tavası yok,tava almayı unutmuş :)))
peki kuzum bu listeyi ben nerde bulabilirim malum benm hiç bişeyim yok delikafadulden gerçi ben teeee 2010 haziranda düşünüyom evliliği emme baslasammı acep zaten en cok böcüğü örnek alıyom kendime
evet böcüğü örnek al :)) o maşallah herşeyini tamamlıyor,ama iyi yapıyor sonra zorlanmıycak,ben bitane internet sitesinden almıştım,şu an işteyim listem evde,dur bakıyım bende ama sende internet sitelerinden bulabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?