- Konu Sahibi meltemoncul
-
ne güzel canım bişey kalmamış baya da hızlı davranmışsınız sırnaşık şey
mesela sen tacrübe olarak baya bi ilerdesin bizde çeyiz ve hazırlıklar konusunda yerimseniben resimli ve anlatımlı olarak aldıklarını beğendiklerini ve yaşadıklarını paylaşırsan seviniriz a.s.
canım çok güzelmiş nevresim takımın Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
bi ara bende çeyizimi açıp paylaşayım sizlerle:1rolleyes:
ben çeyiz hazırlığına barıştıktan (bi dönem ayrılmıştık) sonra evlenmeye karar verince başladım
ufak tefek mutfak eşyaları aldım ilk olarak
askere gitmeden önce oda bikaç şey aldı küçük ev aletleri beyazlar gibi
o gidince ben can sıkıntısından bol bol işlemeler yaptım hem vakit çabuk geçsin hemde çeyize katkım olsun :)
buradan bakalabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kanavice-semalari/172407-tubilikin-kanaviceleri.html
onun dışında başkada bişe yapmadım
hepsinin resimlerini göstermek isterdim ama aldıklarımın hepsini depoladık ancak evim yerleşince onları oradan çıkartıp acabilrim
aslında bende onları görmeyi çok istiyorum çünkü tam olarak neyim var neyim yok bilmiyorum ve dahada kötüsü bazı aldığım şeylerin nasıl olduğunu unuttum acaba modeli nasıldı diye düşündüğüm için sinir oluyorum :)
bazı konularda hızlı davrandık çünkü sebepliydi
biz nikah tarihini 14 haziran saat 16:20 istiyorduk ocak ayının 5inde internet sitesinden bi baktık 16:20 yok :1closedeyes:
hemen nişanlımla irtibata geçtim (ben zati 17:20 istiyordum sevinmiştim ama o bu sefer daha erken saat söledi) oda bana gidip ordaki yetkililerle görüşmemi söledi
ertesi gün sabah ilk iş nikah dairesine gittim durumumuzu anlattım yapamayacaklarını söylediler :1shok: rica minnet onların karar verdiği bi saati ayırttım nişanlımın terhis gününden bigün sonrasın :)
terhisten bi hafta önce nişanlım dış göreve çıkmıştı nüfus ve rapor işlerini hallettik çıktığı günde hemen müracatımızı yaptık :)
yemek yerimizi ayarlama sebebimizde bikaç güzel yer beğendik fiyat için aradık ve o günün dolu olduğunu söylediler delikafadulden öyle bikaç yerle karşılaşınca tırstık hemen onuda ayarladık
gelinlik bakmaya başlama sebebimiz ise ben çok zor beğenen bi insanım ee gelinlik secmekte hayli zor :) anca yetişirim diye ki bazı görüştüğüm gelinlikçiler hemen gel başlayalım anca yetişiriz diyorlar şakkıdı
şuan çeyizime baktığımda kız tarafının yapması gereken tüm kumaş çeyizliklerim hazır (annem sağolsun) mutfaktaki herşeyim tamam (ocak-davlumbaz-fırın hariç) mobilyalar, halılar, perdeler vb. eve uygun olacak şeylerim eksik bunlar içinde nişanlımın iş bulmasını bekliyoruz
şu dönemde terhis olan askerlerin durumu çok zor çünkü kötü bi dönemdeyiz eğer eski çalıştıkları yerle bi bağlantıları yoksa yeni biyere girmek imkansız gibi bişey
bizim malesef öyle bi şansımız yok çünkü önceden farklı bi şehirdeydi
ayy çok yazdım. böyle işte şekercim mirmirmirmir
evet canım sen düşünme nasılsa,ben düşünüyorum yeteri kadar kaydirigubbakcemile5
arsima sana cok katılıyorum heleki askerden gelindiği zman iş cok zor benm erkek arkadsım mayıs 2008 de geldi ve daha işe yeni basladı bi geçmişide olmadıgı için ama ALLAH herkesinn yardımcısı oluyor
ay bide ütü konusunda bişey sorucam
hani bi ütü var sadece askıya asıyorsun ve buhar mı hava mı neyse onu üflüyor ve kıyafetler dümdüz oluyor o nasıl sence :uhm:
ben çeyiz hazırlığına barıştıktan (bi dönem ayrılmıştık) sonra evlenmeye karar verince başladım
ufak tefek mutfak eşyaları aldım ilk olarak
askere gitmeden önce oda bikaç şey aldı küçük ev aletleri beyazlar gibi
o gidince ben can sıkıntısından bol bol işlemeler yaptım hem vakit çabuk geçsin hemde çeyize katkım olsun :)
buradan bakalabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kanavice-semalari/172407-tubilikin-kanaviceleri.html
onun dışında başkada bişe yapmadım
hepsinin resimlerini göstermek isterdim ama aldıklarımın hepsini depoladık ancak evim yerleşince onları oradan çıkartıp acabilrim
aslında bende onları görmeyi çok istiyorum çünkü tam olarak neyim var neyim yok bilmiyorum ve dahada kötüsü bazı aldığım şeylerin nasıl olduğunu unuttum acaba modeli nasıldı diye düşündüğüm için sinir oluyorum :)
bazı konularda hızlı davrandık çünkü sebepliydi
biz nikah tarihini 14 haziran saat 16:20 istiyorduk ocak ayının 5inde internet sitesinden bi baktık 16:20 yok :1closedeyes:
hemen nişanlımla irtibata geçtim (ben zati 17:20 istiyordum sevinmiştim ama o bu sefer daha erken saat söledi) oda bana gidip ordaki yetkililerle görüşmemi söledi
ertesi gün sabah ilk iş nikah dairesine gittim durumumuzu anlattım yapamayacaklarını söylediler :1shok: rica minnet onların karar verdiği bi saati ayırttım nişanlımın terhis gününden bigün sonrasın :)
terhisten bi hafta önce nişanlım dış göreve çıkmıştı nüfus ve rapor işlerini hallettik çıktığı günde hemen müracatımızı yaptık :)
yemek yerimizi ayarlama sebebimizde bikaç güzel yer beğendik fiyat için aradık ve o günün dolu olduğunu söylediler delikafadulden öyle bikaç yerle karşılaşınca tırstık hemen onuda ayarladık
gelinlik bakmaya başlama sebebimiz ise ben çok zor beğenen bi insanım ee gelinlik secmekte hayli zor :) anca yetişirim diye ki bazı görüştüğüm gelinlikçiler hemen gel başlayalım anca yetişiriz diyorlar şakkıdı
şuan çeyizime baktığımda kız tarafının yapması gereken tüm kumaş çeyizliklerim hazır (annem sağolsun) mutfaktaki herşeyim tamam (ocak-davlumbaz-fırın hariç) mobilyalar, halılar, perdeler vb. eve uygun olacak şeylerim eksik bunlar içinde nişanlımın iş bulmasını bekliyoruz
şu dönemde terhis olan askerlerin durumu çok zor çünkü kötü bi dönemdeyiz eğer eski çalıştıkları yerle bi bağlantıları yoksa yeni biyere girmek imkansız gibi bişey
bizim malesef öyle bi şansımız yok çünkü önceden farklı bi şehirdeydi
ayy çok yazdım. böyle işte şekercim mirmirmirmir
Amin.
darısı başıma hayırlısıyla bi iş bulabilsek
şuan hiç eşya bakmıyoruz canı istemiyor işe gireyim ertesi gün bakarım ama şimdi bakamam diyor
onu öyle sıkıntılı görmek çok zor bi durum. canı sıkkın biliyorum ama elimden bişe gelmiyor Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
reklamlarda gösterilenlerden bahsediyorsan bence kandırmaca :) yani öyle dümdüz etmez
ama eğerki mağazalardaki o enteresan aletten bahsediyorsan olabilir kanımca ama evinde onu kullanan hiçbi insan görmedim eğer alırsan benim için tek olacaksın :roflol:
çok güzel paylaşmışsın şekerim çok sağol a.s.
bi kaç bişi sorcam ben ya
1) nikah saatini netten nasıl bakıyorsun
2) nikah tarihini ne kadar önceden ayırtmamızı tavsiye edersin
3) daha şimdiden ekime düğün yerleri nası dolu oluyor :1shok:
istediğin sorudan başlayabilirsin sırnaşık şey
ikimiz alışverişe çıksak ne olur çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
yanımızda 3. kişi olursa kesin baygınlık geçirir onu biliyorum sırnaşık şey
ay bide ütü konusunda bişey sorucam
hani bi ütü var sadece askıya asıyorsun ve buhar mı hava mı neyse onu üflüyor ve kıyafetler dümdüz oluyor o nasıl sence :uhm:
vallahi kesinle benimle çıkan bayılcak gibi oluyor bide ikimz çıksak ne olur bilmyrumkaydirigubbakcemile3
canm bende işte kazanlı aldım,buharlı ve bana gösterdiler orda böyle askıdaki gömleği buhar vererk düzellti kadın,bende ondan etkilendm o yzden öyle buharlı aldım.ama uzaktan tutmuyrsun hafif değdiriyrsun gömleğe öyle yaptı..
canım bu arada yerine göre değişyr tabi düğün salonlarını bilmyrum ama orduevleri 1 yıl öncesinden doluyor,bizimki yemekli olucak,ama bizim seçtiğmz orduevi çok aşırı pahalı değil,ama daha önce harbiye orduevine gittik,bak kaç ay öncesinden ki orası en pahalı olan 31 ekim cmtsiden başka yer yoktu..
ay kazanlı ütü o mu oluyorinsan bilmez de belli etmez bari
bak gördün mü bende ondan alacakmışım zaten kaydirigubbakcemile3
gerçi benimki öyle pek giymez gömlek işinde de giymeyecek bi değişiklik olmazsa
çokta dert değil şakkıdı
bu arada peki ne büyüklükte aldığın toplandığında yer kaplıyor mu çok :uhm: yada toparlanan bişey miiyice battım yaw sırnaşık şey
arsimacım nisanlın ne iş yapıyo seni çok ii anlıyorum erkek arkadasım şimdi girdi okadar zorki ve biz daha yeni baslıcaz hiç bişeymiz yok ve benm babamda bilmiyo hayırlısı artık ALLAHtan
ay kazanlı ütü o mu oluyorinsan bilmez de belli etmez bari
bak gördün mü bende ondan alacakmışım zaten kaydirigubbakcemile3
gerçi benimki öyle pek giymez gömlek işinde de giymeyecek bi değişiklik olmazsa
çokta dert değil şakkıdı
bu arada peki ne büyüklükte aldığın toplandığında yer kaplıyor mu çok :uhm: yada toparlanan bişey miiyice battım yaw sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?