Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

ben çeyiz hazırlığına barıştıktan (bi dönem ayrılmıştık) sonra evlenmeye karar verince başladım
ufak tefek mutfak eşyaları aldım ilk olarak
askere gitmeden önce oda bikaç şey aldı küçük ev aletleri beyazlar gibi
o gidince ben can sıkıntısından bol bol işlemeler yaptım hem vakit çabuk geçsin hemde çeyize katkım olsun :)
buradan bakalabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/kanavice-semalari/172407-tubilikin-kanaviceleri.html
onun dışında başkada bişe yapmadım
hepsinin resimlerini göstermek isterdim ama aldıklarımın hepsini depoladık ancak evim yerleşince onları oradan çıkartıp acabilrim
aslında bende onları görmeyi çok istiyorum çünkü tam olarak neyim var neyim yok bilmiyorum ve dahada kötüsü bazı aldığım şeylerin nasıl olduğunu unuttum acaba modeli nasıldı diye düşündüğüm için sinir oluyorum :)
bazı konularda hızlı davrandık çünkü sebepliydi
biz nikah tarihini 14 haziran saat 16:20 istiyorduk ocak ayının 5inde internet sitesinden bi baktık 16:20 yok :1closedeyes:
hemen nişanlımla irtibata geçtim (ben zati 17:20 istiyordum sevinmiştim ama o bu sefer daha erken saat söledi) oda bana gidip ordaki yetkililerle görüşmemi söledi
ertesi gün sabah ilk iş nikah dairesine gittim durumumuzu anlattım yapamayacaklarını söylediler :1shok: rica minnet onların karar verdiği bi saati ayırttım nişanlımın terhis gününden bigün sonrasın :)
terhisten bi hafta önce nişanlım dış göreve çıkmıştı nüfus ve rapor işlerini hallettik çıktığı günde hemen müracatımızı yaptık :)

yemek yerimizi ayarlama sebebimizde bikaç güzel yer beğendik fiyat için aradık ve o günün dolu olduğunu söylediler delikafadulden öyle bikaç yerle karşılaşınca tırstık hemen onuda ayarladık

gelinlik bakmaya başlama sebebimiz ise ben çok zor beğenen bi insanım ee gelinlik secmekte hayli zor :) anca yetişirim diye ki bazı görüştüğüm gelinlikçiler hemen gel başlayalım anca yetişiriz diyorlar şakkıdı

şuan çeyizime baktığımda kız tarafının yapması gereken tüm kumaş çeyizliklerim hazır (annem sağolsun) mutfaktaki herşeyim tamam (ocak-davlumbaz-fırın hariç) mobilyalar, halılar, perdeler vb. eve uygun olacak şeylerim eksik bunlar içinde nişanlımın iş bulmasını bekliyoruz

şu dönemde terhis olan askerlerin durumu çok zor çünkü kötü bi dönemdeyiz eğer eski çalıştıkları yerle bi bağlantıları yoksa yeni biyere girmek imkansız gibi bişey
bizim malesef öyle bi şansımız yok çünkü önceden farklı bi şehirdeydi

ayy çok yazdım. böyle işte şekercim mirmirmirmir

canım çok güzelmiş nevresim takımın Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
bi ara bende çeyizimi açıp paylaşayım sizlerle:1rolleyes:

beklicez şekerim a.s.

ya ben direk böyle kendimiz çekip koymaktan yanayım fisfisfis
genelde netten bulup koyuyorlar, onları zaten ben de bulurum ama önemli olan nasıl durduğunu görmek bana göre gamyoncuiremsu
resimlerde hepsi güzel ama bazen göründüğü gibi olmuyor gerçeği

arsima sana cok katılıyorum heleki askerden gelindiği zman iş cok zor benm erkek arkadsım mayıs 2008 de geldi ve daha işe yeni basladı bi geçmişide olmadıgı için ama ALLAH herkesinn yardımcısı oluyor

evet canım sen düşünme nasılsa,ben düşünüyorum yeteri kadar kaydirigubbakcemile5

ikimiz alışverişe çıksak ne olur çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
yanımızda 3. kişi olursa kesin baygınlık geçirir onu biliyorum sırnaşık şey

ay bide ütü konusunda bişey sorucam
hani bi ütü var sadece askıya asıyorsun ve buhar mı hava mı neyse onu üflüyor ve kıyafetler dümdüz oluyor o nasıl sence :uhm:

arsima sana cok katılıyorum heleki askerden gelindiği zman iş cok zor benm erkek arkadsım mayıs 2008 de geldi ve daha işe yeni basladı bi geçmişide olmadıgı için ama ALLAH herkesinn yardımcısı oluyor

Amin.
darısı başıma hayırlısıyla bi iş bulabilsek
şuan hiç eşya bakmıyoruz canı istemiyor işe gireyim ertesi gün bakarım ama şimdi bakamam diyor
onu öyle sıkıntılı görmek çok zor bi durum. canı sıkkın biliyorum ama elimden bişe gelmiyor Allah kimseyi çaresiz bırakmasın

ay bide ütü konusunda bişey sorucam
hani bi ütü var sadece askıya asıyorsun ve buhar mı hava mı neyse onu üflüyor ve kıyafetler dümdüz oluyor o nasıl sence :uhm:

reklamlarda gösterilenlerden bahsediyorsan bence kandırmaca :) yani öyle dümdüz etmez
ama eğerki mağazalardaki o enteresan aletten bahsediyorsan olabilir kanımca ama evinde onu kullanan hiçbi insan görmedim eğer alırsan benim için tek olacaksın :roflol:

çok güzel paylaşmışsın şekerim çok sağol a.s.

bi kaç bişi sorcam ben ya
1) nikah saatini netten nasıl bakıyorsun
2) nikah tarihini ne kadar önceden ayırtmamızı tavsiye edersin
3) daha şimdiden ekime düğün yerleri nası dolu oluyor :1shok:

istediğin sorudan başlayabilirsin sırnaşık şey

Son düzenleme:

ay olabilirim valla sırnaşık şey
ben tembelliğe yatkın bi insan olaraktan kolay olan herbişeyi tercih edebilirim kaydirigubbakcemile3
evet dediğim tv de reklamları dönen şeydi ama bu tarz ürünleri mağazada satan bi kaç yer var oraya gidip bakmak lazım sanırsam

rica ederim her zaman elimden geldiğince yardımcı olmak isterim ben

her soru kaç puan kaydirigubbakcemile3

1) ben kadıköy evlendirme dairesinden gün aldım. web sitesine girince orada gösteriyor hangi gün hangi saatler boş diye

2) zati şöle bi durum var kalkıp ağustosu şimdiden ayırtamazsın çünkü evrakların geçerlilik süresi 6ay benim tavsiyem 6 ay kaldığı zamandır :)
3) ekimi bilmem ben haziranı tanırım :) uygun vede güzel olan düğün yerleri hemen doluyor delikafadulden pahalılar boş ama onada cep yetmiyor şakkıdı kıytırıklarda boş ama onlarda içine sinmiyor kaydirigubbakcemile

evet mağazaya git bak onların göstermesi ile değil sen kendinde uygula

bide büyük mağazalarda altı 3ayaklı üstü ince bi boru bi alet var o uzun ince borudan bişe alıosun böle (elektrik süpürgesini düşün onun ağzı gibi) elbiseye tutuon o bi buhar verio elbise dümdüz :)
tabi o elbiseyi öyle yapıo nevresimi fln öle yaparmı bilmem
sen bi mağazaları kolacan et :)

arsimacım nisanlın ne iş yapıyo seni çok ii anlıyorum erkek arkadasım şimdi girdi okadar zorki ve biz daha yeni baslıcaz hiç bişeymiz yok ve benm babamda bilmiyo hayırlısı artık ALLAHtan

vallahi kesinle benimle çıkan bayılcak gibi oluyor bide ikimz çıksak ne olur bilmyrumkaydirigubbakcemile3

canm bende işte kazanlı aldım,buharlı ve bana gösterdiler orda böyle askıdaki gömleği buhar vererk düzellti kadın,bende ondan etkilendm o yzden öyle buharlı aldım.ama uzaktan tutmuyrsun hafif değdiriyrsun gömleğe öyle yaptı..

canım bu arada yerine göre değişyr tabi düğün salonlarını bilmyrum ama orduevleri 1 yıl öncesinden doluyor,bizimki yemekli olucak,ama bizim seçtiğmz orduevi çok aşırı pahalı değil,ama daha önce harbiye orduevine gittik,bak kaç ay öncesinden ki orası en pahalı olan 31 ekim cmtsiden başka yer yoktu..

ay kazanlı ütü o mu oluyor insan bilmez de belli etmez bari
bak gördün mü bende ondan alacakmışım zaten kaydirigubbakcemile3
gerçi benimki öyle pek giymez gömlek işinde de giymeyecek bi değişiklik olmazsa
çokta dert değil şakkıdı
bu arada peki ne büyüklükte aldığın toplandığında yer kaplıyor mu çok :uhm: yada toparlanan bişey mi iyice battım yawsırnaşık şey

canım öyle çok büyük değil ama tabi küçük de değil,ben bir odama koycam onu yanınada ütü masamı,zaten o yerde durucak kablosu baya uzun,o şekilde kullancam,yani hiç yerini seğiştrmycem sabit olduğu yerde kullancamm..

Günaydın kk nın güzel gelin adayları haftanızın güzel gecmesi dileğiyle bol kazanclı haftalar

arsimacım nisanlın ne iş yapıyo seni çok ii anlıyorum erkek arkadasım şimdi girdi okadar zorki ve biz daha yeni baslıcaz hiç bişeymiz yok ve benm babamda bilmiyo hayırlısı artık ALLAHtan

mobilyacı canım ama diploması elektronik
onun için herhangi bi şekilde iş bulması zor tanıdık lazım ki önersin

bak canım eğer konuştuğunuz buysa böyle bişe

gülpembe sanada iyi haftalar mutlu ol şekercim

canımcım cok tesekürler ALLAH yardım eder hiç üzme tatlı canını bu ay değilse bi taki ay elbette acıcak bize bi kısmet kapısı hakkımızda hayırlısı

benm aldığım ütü bunun aynısı,yalnız tek farkı benimkinin böyle tutma yeri yok..
bu arada farkındayım resim göstermedi, başka resim eklemeye çalışıyorum :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…