E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meltemoncul
-
kızz aklınızda bi düğün zamanı var mı pekim delikafadulden
sen askeri gelmiş biri olaraktan daha ciddi uğraşıyosun bu işlerle bizide bilgilendir olur mu şekerim :1hug:
hoşgeldin canım sağol geldiğin için :1hug:
ay neler neler aldın kızz nelerin kaldı kurbik ben meraklı bi bayanım resim isterim fikir isterim delikafadulden sırnaşık şey
bildiğin çeyiz canım
bardak çanak yemek takımı, tencere seti, nevresim takımları bornoz:jeyyar:
klozet takımları, küçük ev aletleri vs vs..küçük olan şeylerin hepsi tamam..
geri kaldı evin ana parçalarına eh o kadarını beraber halletcez gelinceneşakkıdı
ay biraz aklım karıştı :uhm:10 ekimde ne olacak aralıkta olan ne :uhm:
evet dediğine katılıyorum az alacaksın öz alacaksın iyisini alacaksın :lepi:
bende ucuz alacak kadar zengin değilim :lepi: sırnaşık şey
ben geçen sene gitmiştm fuar a hatta röportaj yapmışlardı benmle,ama bugün bitiyor zaten fuar ve aslında bakarsınz broşür alıp,hayallerinizi küçültmekten başka bi işe yaramıyor,çünkü herşey çok uçuk fiyatlarda,gidipte moral bozmaya gerek yok :))))
siz evlene durun :çok üzgünüm: biz hala bekleyelim burda
canım nişanlım aralıkta gitti ya gitmeden tuttuk yani onu dedim,hani erken tuttuk orduevi olduğu için onu demek istedim, 10 ekim de düğünümz olcak allah kısmet nasip ederse,
tabi canm gerçektende öyle az öz alcksın,bazen göryrmçok hoşuma giden bişey almak istyrm annem hemen kızıyor,evi ıvırzıvırla doldurma diyor :))) bende inanılmaz kararsızım blyrmusun,geçen ay ütü aldım ama alana kadar ürünün önünde herhalde 1 saat düşünmşmdür,büyük bişey almadan önce internetten araştırırım,tanıdıklara sorarım,şikayetleri okurum,çokk kötü aslında hiç sevmyrum kararsızlığı delikafadulden
meltemcim valla böle abarttıgıma bak bi kaç küçük bişi aldım o kadar
bizim ev henüz alınmadı aldıgım an dekorasyonunu filan kendim çizip döşicem o yüzden almıyorum gelince aşkoş ilk işimiz evi almak onun borcunu ödeyip düğün yapmak niyetimiz buda 2- 3 seneyi bulucak düğün borcu ödenirde ev borcuyla beraber sıkıntı olur die düşündük acelemizde yok...aslında bnm varda çaktırmıyorum :jeyyar:
ama geçen gün tepe home da küçük siyah kırmızı çerezlik ve yatak örtüsü aldım çok tatlı ve güzel .. hihoyyyt
bide düğün fuaru varmış tek gitmek istemedim aşkım gelene kadarda bitiyor :1no2: istanbulda olan arkadaşlara duyrulur :1closedeyes:
ya bende mobilya yabancı sitelerde falan beğendiklerimi yaptırsam mı diyorum ama göründüğü gibi olmazsa diye de korkuyorum ne bileyim yaçok iyi bi yer bulmak lazım yaptırmak için
doğru diyorsun ikisi borç üst üste fazla gelir en iyisini yapıyorsunuz yerimseniben ay kız bende aslında nası meraklıyım evlenmeye ama etraftan edindiğim tecrübelerle ne kadar evlilikten konu açarsan erkek o kadar geri çekiyor kendini gibi geldi bana bende hiç oralı değilmiş gibi davranıyorum kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım benim en büyük yatırımım geçen sene hisardan kampanyalı setler oluyor ya onlardan almıştım o sanırsam :uhm:-tatlicadiarzu-
siz evlene durun :çok üzgünüm: biz hala bekleyelim burda
valla cnm istediğimz gbi olması için yaptırmak en mantıklısı bende yaptırıcam minik eşyaları daha sonra alıcam uyum olsun die yani :1closedeyes: ayh ne bilim hoşuma gidiyo böle araştırmak bakmak yerimseniben :asigim:
canım bende işte çok karasız kaldım ütüde tefal mi philps mi sonra hadi markada karar kıldım tefal alcam dedim,bu seferde kazanlı mı kazansız normal mi alsam diye yedim kafayı :)) en sonunda tefalin kazanlı ütüsünü aldım :)) hee bu arada kesinlikle erkekler bu muhabbetleri hiçç sevmiyorlar,ya bu muhabbetler başladığı anda işi hiç fazla uzatmıycaksın zaten hemen evlenceksinn..
Benimki de geldi çok şükür mayısta hayırlısıyla düğünümüz olacak :)
demek aynı şeyler arasında kalıyoruz ben henüz tefal mi philips mi diye düşünürken kazan kısmına gelememiştim kaydirigubbakcemile3 o zaman hiç düşünmeyeyim kazanlı tefal alıcam bende :lepi: nasılsa düşününce de aynı sonuç çıkacak :lepi:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?