- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
- Konu Sahibi meltemoncul
-
slm .güzel bi topic olmuş :)) benm nişanlımda şu an askerde ve mayısta gelcek inşş.aralıkta gitmeden önce düğün tarihimizi aldık ve yerimizide tuttuk :))) allah herkesi hayırlısıyla çabucak askerlerine sağsalim kavuştursun inşşş.
ınsallah bır an once hayırlarla kavusursunuz askerlerınıze
Amiinn :Saruboceq:
bende nişanlıyım kısmetse benim ki bi sene sonra gelecek
Allah tamamına erdirsin
madem asker bekliyorsun o zaman seni de sevdiğini özleyenler topiğine bekliyoruz biz baya bi kaynatıyoruz orda :1hug:
benim askerim geldi
bakalım nişan tarihimiz belli olsun inş. en kısa zamanda yazarım:)
yaramı deştinmeltemcim ama repide hak ettin kaydirigubbakcemile5 ben nişanlıyım malum hemen hemen aynı zamanda gelcek senle askerlerimiz gelince artık evlenices :jeyyar: o zamana kadar çeyiz yapıyorum kaydirigubbakcemile2 diyetede girdim kk yı da takip etcem sayende boş kalmıcam iyi bu topic be hoş olmuş sositososito :lepi: :1hug:
nişanlım 12 ocakta geldi askerden
gitmeden önce nişanlanmıştık
askeriyeden çıktığı gün nikah günü aldık :roflol:
geçen hafta aile arası yapacağımız yemek mekanını tuttuk
şu sıralar gelinlik bakıyoruz
14 haziranda olduğu için işleri ağırdan alıyoruz henüz evle ilgili bişe yapmıyoruz
Allah tüm bekleyenlere sabır versin. çok zor bi iş asker beklemek.
göz görmeyince bi şekilde hasrete dayanılıyor ama onun orada yaşadıklarının psikolojisi sana yansıyınca dayanmak güç oluyor
:)) biliyrum canım kaynattığınızı,bir ara giriyordum.ama şu ara pek girmiyorum bu evlilik hazırlığı topiğine girmek çok daha hoşuma gidiyor çünkü :)) ben işte başladım baya bi işe beyaz eşyalarım falan alındı,nişanlım mayısta gelene kadar çeyizimi de tamamlıycam,sizde başlayın şimdiden almaya bişeyler,o kadar çok şey var ki ,zor oluyor sonra,birden yüklü paralar harcayınca yüreğine oturyor insanın :))
ayy çok güzel olmuş meltemcim ben açacaktım ama sen önce dawrandın :) işte askerim geldi nişanlandık şimdi nişanlılığın tadını çıkarırken bi yandan da çeyiz hazırlıkları war tabi RABBİM hepinize nasip etsin inşş
ay meltemcik duydum da koştum geldim valladelikafadulden
güzel topik olmuş planlarımıza burda devam ederiz artıkın:1rolleyes:
bende nişanlımcığımı bekliom onun yokluğunda çeyizimin lson parçalarını tamamlıom
şafak 128
gelsinde ev düzelim artık:jeyyar::jeyyar:
aslında hep ağustos istiyorduk,ama yetişmiycektii gtmdn önce karar değiştrdk,kendi evimiz var içini yaptırcz o yzden yaza yetişmez diye, 10 ekim cmtsi akşamı aldık,orduevi olduğu için bide aralıkta tuttuk çünkü biz gittiğimzde ekimn başı falan dolmuştu :))
canım ben şöyle yapıyrm biraz açıkçası pahalı alıyorum ama herşeyin en iyisini almya çalışyrum,vaktimde var,o yzden diyorum zaten son böyle sıkıştırnca insan istediği herşeyi alamıyor,bide bazı şeyler bir kere alınıyor,aldınmı da iyisi olsun,ayrıca çok da abartmadım zaten,herşeyim kararında,sonra onları koymaya yer de lazım,en güzeli ilk ihtiyaçları almak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?