Askerleri Dönen Evlenecek Kızlarımız ;)

meltemoncul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
2.600
15
683
şekerler biz şu an askerlerini bekleyenler olarak bi topicteyiz ama sonuçta tertiplerimiz farklı. yeni biri gelirken bir diğeri gidiyor. askerlerimiz geldikten sonra da burda gelişmeleri, evliliğe adım adım gidişlerimizi paylaşmaya devam :lepi: ayrılmak ,dağılmak yok

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim topicten çıkan ve benim tanıdığım

nastasia & nesli'yi nişanlarından dolayı tebrik ediyorum a.s.

life_city duygucum sizin de ilk ve son ayrılığınız olmuş olur inşallah :1hug: tezkerenin hayırlı olsun a.s.

slm .güzel bi topic olmuş :)) benm nişanlımda şu an askerde ve mayısta gelcek inşş.aralıkta gitmeden önce düğün tarihimizi aldık ve yerimizide tuttuk :))) allah herkesi hayırlısıyla çabucak askerlerine sağsalim kavuştursun inşşş.

slm .güzel bi topic olmuş :)) benm nişanlımda şu an askerde ve mayısta gelcek inşş.aralıkta gitmeden önce düğün tarihimizi aldık ve yerimizide tuttuk :))) allah herkesi hayırlısıyla çabucak askerlerine sağsalim kavuştursun inşşş.

Amiinn :Saruboceq:
bende nişanlıyım kısmetse benim ki bi sene sonra gelecek
Allah tamamına erdirsin
madem asker bekliyorsun o zaman seni de sevdiğini özleyenler topiğine bekliyoruz biz baya bi kaynatıyoruz orda :1hug:

Allah kavuştursun kıslar . . . bende sevdiğini özlyenler topiğinin eskileirndenim .bneim askerimde ağustosta geldi . çok şükür bitti o günler. . . geldikten 3 ay sonrada nişnlandk . . . Rabbim kalıcı ayrılık vermesn . inşallah sağlıkla askerlerinize kavuşursunuz

yaramı deştin :delphin: meltemcim ama repide hak ettin kaydirigubbakcemile5 ben nişanlıyım malum hemen hemen aynı zamanda gelcek senle askerlerimiz gelince artık evlenices :jeyyar: o zamana kadar çeyiz yapıyorum kaydirigubbakcemile2 diyetede girdim kk yı da takip etcem sayende boş kalmıcam iyi bu topic be hoş olmuş sositososito :lepi: :1hug:

benimki 8 gün sora gelio inşallah.yazın istemeye gelirler sora nişan yaparız,2 seneye kadarda evlenmeyi düşünüoruz Allah kısmet ederse.çok istiorum evlenmeyi onla.ayy ne güzel beraber uyuyup,beraber uyancan,herşeyi birlikte yapıcan.çok güselsırnaşık şey

benımkinin askerden gelmesine 98 gün kalfı ama bizde haala tık yok:)
e ozaman çeyiz hazırlıklarınız anlatında bizde bişiler öğrenelim sizden:)

nişanlım 12 ocakta geldi askerden
gitmeden önce nişanlanmıştık
askeriyeden çıktığı gün nikah günü aldık :roflol:
geçen hafta aile arası yapacağımız yemek mekanını tuttuk
şu sıralar gelinlik bakıyoruz
14 haziranda olduğu için işleri ağırdan alıyoruz henüz evle ilgili bişe yapmıyoruz

Allah tüm bekleyenlere sabır versin. çok zor bi iş asker beklemek.
göz görmeyince bi şekilde hasrete dayanılıyor ama onun orada yaşadıklarının psikolojisi sana yansıyınca dayanmak güç oluyor

Amiinn :Saruboceq:
bende nişanlıyım kısmetse benim ki bi sene sonra gelecek
Allah tamamına erdirsin
madem asker bekliyorsun o zaman seni de sevdiğini özleyenler topiğine bekliyoruz biz baya bi kaynatıyoruz orda :1hug:

:)) biliyrum canım kaynattığınızı,bir ara giriyordum.ama şu ara pek girmiyorum bu evlilik hazırlığı topiğine girmek çok daha hoşuma gidiyor çünkü :)) ben işte başladım baya bi işe beyaz eşyalarım falan alındı,nişanlım mayısta gelene kadar çeyizimi de tamamlıycam,sizde başlayın şimdiden almaya bişeyler,o kadar çok şey var ki ,zor oluyor sonra,birden yüklü paralar harcayınca yüreğine oturyor insanın :))

ayy çok güzel olmuş meltemcim ben açacaktım ama sen önce dawrandın :) işte askerim geldi nişanlandık şimdi nişanlılığın tadını çıkarırken bi yandan da çeyiz hazırlıkları war tabi RABBİM hepinize nasip etsin inşş

ay meltemcik duydum da koştum geldim valladelikafadulden
güzel topik olmuş planlarımıza burda devam ederiz artıkın:1rolleyes:
bende nişanlımcığımı bekliom onun yokluğunda çeyizimin lson parçalarını tamamlıom
şafak 128
gelsinde ev düzelim artık:jeyyar::jeyyar:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim askerim geldi
bakalım nişan tarihimiz belli olsun inş. en kısa zamanda yazarım:)

merakla bekliyoruz canım haberlerini :1hug:

yaramı deştin :delphin: meltemcim ama repide hak ettin kaydirigubbakcemile5 ben nişanlıyım malum hemen hemen aynı zamanda gelcek senle askerlerimiz gelince artık evlenices :jeyyar: o zamana kadar çeyiz yapıyorum kaydirigubbakcemile2 diyetede girdim kk yı da takip etcem sayende boş kalmıcam iyi bu topic be hoş olmuş sositososito :lepi: :1hug:

ey beğendiğinize sevindim topiii hihoyyyt
bende ufaktan bi iki bişeye başladım çeyize ama burdan fikir alışverişi yapar modaları beraber takip ederiz dedim :1hug:

nişanlım 12 ocakta geldi askerden
gitmeden önce nişanlanmıştık
askeriyeden çıktığı gün nikah günü aldık :roflol:
geçen hafta aile arası yapacağımız yemek mekanını tuttuk
şu sıralar gelinlik bakıyoruz
14 haziranda olduğu için işleri ağırdan alıyoruz henüz evle ilgili bişe yapmıyoruz

Allah tüm bekleyenlere sabır versin. çok zor bi iş asker beklemek.
göz görmeyince bi şekilde hasrete dayanılıyor ama onun orada yaşadıklarının psikolojisi sana yansıyınca dayanmak güç oluyor

ne güzel canım bişey kalmamış baya da hızlı davranmışsınız sırnaşık şey
mesela sen tacrübe olarak baya bi ilerdesin bizde çeyiz ve hazırlıklar konusunda yerimseniben resimli ve anlatımlı olarak aldıklarını beğendiklerini ve yaşadıklarını paylaşırsan seviniriz a.s.

:)) biliyrum canım kaynattığınızı,bir ara giriyordum.ama şu ara pek girmiyorum bu evlilik hazırlığı topiğine girmek çok daha hoşuma gidiyor çünkü :)) ben işte başladım baya bi işe beyaz eşyalarım falan alındı,nişanlım mayısta gelene kadar çeyizimi de tamamlıycam,sizde başlayın şimdiden almaya bişeyler,o kadar çok şey var ki ,zor oluyor sonra,birden yüklü paralar harcayınca yüreğine oturyor insanın :))

maşallah :nazar: kısmetse evlilik ne zaman canım beyaz eşyalar falan alınmış :utangac:
doğru diyorsun geç olmadan bi yerlerden başlamak lazım a.s
çeyizde en önemli olanlar ufak ayrıntılar zaten unutulabilecek o kadar şey var ki. senin de tecrübelerin ve beğenilerinle katılmanı bekliyoruz şekerim a.s.

ayy çok güzel olmuş meltemcim ben açacaktım ama sen önce dawrandın :) işte askerim geldi nişanlandık şimdi nişanlılığın tadını çıkarırken bi yandan da çeyiz hazırlıkları war tabi RABBİM hepinize nasip etsin inşş

kızz aklınızda bi düğün zamanı var mı pekim delikafadulden
sen askeri gelmiş biri olaraktan daha ciddi uğraşıyosun bu işlerle bizide bilgilendir olur mu şekerim :1hug:

ay meltemcik duydum da koştum geldim valladelikafadulden
güzel topik olmuş planlarımıza burda devam ederiz artıkın:1rolleyes:
bende nişanlımcığımı bekliom onun yokluğunda çeyizimin lson parçalarını tamamlıom
şafak 128
gelsinde ev düzelim artık:jeyyar::jeyyar:

hoşgeldin canım sağol geldiğin için :1hug:
ay neler neler aldın kızz nelerin kaldı kurbik ben meraklı bi bayanım resim isterim fikir isterim delikafadulden sırnaşık şey

maşallah :nazar: kısmetse evlilik ne zaman canım beyaz eşyalar falan alınmış :utangac:
doğru diyorsun geç olmadan bi yerlerden başlamak lazım a.s
çeyizde en önemli olanlar ufak ayrıntılar zaten unutulabilecek o kadar şey var ki. senin de tecrübelerin ve beğenilerinle katılmanı bekliyoruz şekerim a.s.[/QUOTE]

aslında hep ağustos istiyorduk,ama yetişmiycektii gtmdn önce karar değiştrdk,kendi evimiz var içini yaptırcz o yzden yaza yetişmez diye, 10 ekim cmtsi akşamı aldık,orduevi olduğu için bide aralıkta tuttuk çünkü biz gittiğimzde ekimn başı falan dolmuştu :))
canım ben şöyle yapıyrm biraz açıkçası pahalı alıyorum ama herşeyin en iyisini almya çalışyrum,vaktimde var,o yzden diyorum zaten son böyle sıkıştırnca insan istediği herşeyi alamıyor,bide bazı şeyler bir kere alınıyor,aldınmı da iyisi olsun,ayrıca çok da abartmadım zaten,herşeyim kararında,sonra onları koymaya yer de lazım,en güzeli ilk ihtiyaçları almak..

aslında hep ağustos istiyorduk,ama yetişmiycektii gtmdn önce karar değiştrdk,kendi evimiz var içini yaptırcz o yzden yaza yetişmez diye, 10 ekim cmtsi akşamı aldık,orduevi olduğu için bide aralıkta tuttuk çünkü biz gittiğimzde ekimn başı falan dolmuştu :))
canım ben şöyle yapıyrm biraz açıkçası pahalı alıyorum ama herşeyin en iyisini almya çalışyrum,vaktimde var,o yzden diyorum zaten son böyle sıkıştırnca insan istediği herşeyi alamıyor,bide bazı şeyler bir kere alınıyor,aldınmı da iyisi olsun,ayrıca çok da abartmadım zaten,herşeyim kararında,sonra onları koymaya yer de lazım,en güzeli ilk ihtiyaçları almak..

ay biraz aklım karıştı :uhm:10 ekimde ne olacak aralıkta olan ne :uhm: :utangac:

evet dediğine katılıyorum az alacaksın öz alacaksın iyisini alacaksın :lepi:
bende ucuz alacak kadar zengin değilim :lepi: sırnaşık şey

Son düzenleme:
Back