Askeriyle kavuşan mutlu ve fedakar bayanlar buyrun

ayy sen gercekten sanslıymıssın sen ama ayrılıgın adı ayrılık ıste Rabbım bıda ayırmasın ınsallah hep musmutlu olun

bende tesekkur ederım canım benım. ınsallah 65 gun sonra sende anlatırsın bıze o anı. bazen gerçekten dayanılmaz oluyo ama başka çare yok kendini kandırıp beklemeye devam

ayy işte en çok istediğim dönem.. askerlik bitmiş düğün hazırlıkları telaşı başlamış Rabbım bızede nasıp etsın ınsallah. hepımızın son ayrılıgı olsun. buarada kesınlıkle kısa donem sonucta gecer aman nolcak 5 ay dıyenlerı tokatlayasım buda gecer dıyesım gelıyooo

ayy hem guldum hem cok duygulandım ınsallah bızede nasıp olur ben sımdıden dusunuyorum o gun hangı esarbımı taksam ne gıysem ne renk olsa cantam yoksa gecmıyor zaman.. çok ıyı gelıyo bunları okumak gercekten

Ama bu çok güzelmiş :*):*) darısı başımıza inşallah...:85::85: kötü oldum ben.................

Son düzenleme:

evet düğün telaşı başladı hem çooook güzel hem çoook yorucu amin canım herkesin son ayrılığı olur inşallah.. rabbim sizleride kavuştursun

91/2 lerdendik bizde.. Günlük tutmuştum gittiği günden geldiği güne dek şimdi okuyunca o defteri sanki 15 ay ayrı kalan biz değilmişiz gibi geliyo Şafak tablosu yapmıştım o hala dolabımda yapışık durur onu görme imkanım olmuştu çok şükür sıkıntılarla da olsa hatta herkesten gizli almaya giderken burda yola çıkacağım saatleri sayıyodum. Aylardan,haftalardan ,günlerden sonra saatleri saymak anlatılamaz tabi..Onu almamız da ayrı bir olaydı Tekirdağda askerdi sevgilim. Gece çıktık yola planlarımıza göre çıkmasına 2 saat kala çoktan birliğin önünde olucaz bile neyse binbir heyecanla gidiyoruz ben uyumuşum. uyanınca sordum nerdeyiz geldik mi gibisinden edirne demez mi arabayı kullanan ben şok sanıyorum şaka yapıyo o da sanmış ben şaka yapıyorum haydee yoldan geri döndük tabi sevgilimin zamanı geldiğinden birlikten çıkmış gitmiş bir arkadaşıyla kahve gibi biyerde bizi bekliyo erkenden gidicez derken birde 2-3 saat sonra gidebildik o kadar da hayal kurup kafamda canlandırmıştım birlikten çıkarken koşup sarılcaktım falan herkese süpriz yapalım derken asıl süpriz bize oldu yani ama geçiyo bayanlar hatta geldikleri bir kaç ayı iyi değerlendirin çünkü sonra iş güç derdine düşüyolar ve o ilgiyi göremiyosunuz malesef

Sizede olacak kuzum, bu heyecanı bi istemeye geldiklerinde bide o gün yaşamıştım. Elim su gibi falan
Ben eşarp taktım ama yanımda şal götürmüştüm habire düzeltmekle uğraşmamak için Şimdiden düşünme bunları tatlım, o gün gelmeden 1 hafta önce herşeyini çıkartıyorsunuz yatağın yanına zaten

Ama bu çok güzelmiş :*):*) darısı başımıza inşallah...:85::85: kötü oldum ben.................

Kötü olmak yok, bunları anlatalım ki sizinde umutlarınız canlansın tatlım

ayy gercekten tam suprız olsun kavustunuz ya gerısı bos. benımkı de tekırdag hyraboluda

ayy gercekten tam suprız olsun kavustunuz ya gerısı bos. benımkı de tekırdag hyraboluda

ayyyy planlar tutmamışş

benimki de Tekirdağda şu an, ondan dikkatimi çekti

Gececekmi bugunler bitecekmi bu ozlem kavusacakmiyiz bizdeee birgunn .(
Coook ozluylrum cooookkkkk

Geçen sene tam da bugünlerde O askerdeydi. 349 kısa dönem. Doğunun zor bir ilçesindeydi. Çoğu şey bize şanssızlık gibi gözüküyordu. İçimi dökmek için O gelene kadar günlük tuttum. Şunu biliyordum ki ne yaşarsak yaşayalım, kavuştuğumuz anda o acıları hiç yaşamamış gibi olacağız. Beklemek hayattaki en zor şeydi. Gidememek, görememek. Acemiliğinden usta birliğine geçmesi arasındaki 2 günde görüştüğümüzde onu hiç geri göndermek istememiştim ama yine ellerimle bırakmıştım havaalanına.
Ayrılığın ilk günleri zordu. Plakalara indiğimizde içimizde bir umut vardı, sanki zaman daha hızlı geçiyordu. Dün gibi hatırlarım mart ayını hiç yaşamamış gibi hızlı geçmişti. Sonra geleceği günler yaklaşmış, mayıs gelmişti. Havalar ısındığına, denizin esintileri, baharın eşsiz güzelliği ortaya çıktığında yanımda olmaması çok üzücüydü. İnsan çok yalnız hissediyor, ailesi yanında olsa da.
Şunu söyleyebilirim benim için en zoru son 10 gündü, resmen geçmek bilmedi. artık iyice sabırsızlanıyordum. Hayatımızın normal seyrine dönmesine çok az kalmıştı ve 16 Mayısta bu defa onu almaya gittim havaalanına. İşte bu kadardı, bitmişti, elimde şafak attırırken boyadığım Türkiye haritası vardı :) O'na verdim ve son gün Adana'yı da o boyadı

Şunu söyleyebilirim, asker psikolojisini dikkate alarak onları alttan almaya çalışın. yemeği yemek, tuvaleti tuvalet olmayan, sıkıntılı, bir sürü adamla yaşamak zorunda kalan, bize anlatamadıkları bir sürü sıkıntı çeken askerlerinizi anlamaya çalışın, onlara sadece sevgili değil, anne de olmaya çalışın, ihtiyaçları var...

Suan nasıl moral oldu anlatamam. İnşallah bizde kavusuruz çabucak gecer vakit. Ama temmuza daha çok var ve dakikalar yil gibi geçiyor

İnsanın sewdıgını beklemesı hem o kadar zor hem de o kadar guzel ki anlatamam. Bizim su an safak 38 ( baska yook :) ) ilk zamanlar aradıgında acardım aglamamak için kendımı sıkmaktan konusamazdım. Ama biliyorum moral wermem lazım guclu olmamız lazım benden guc alıyor cunku. Biz zaten guwen we ask uzerıne bi ilişki kurmustuk 4 yıldır birlikteyiz ama askerlık daha da bi bag olusturdu. Güweni böyle güzel hissetmek kadar güzel bişey yok. Şimdi nişan dugun hayalleri kuruyoruz birlikte cook guzelll :) yuzunu bi saniye görmek için deli olmaktır beklemek,sesini duymak için telefonun basında öyle beklemektır, mesajlarda sewgi sözcugunu gördugunde tebessüm etmektır. Bir de dogumgununde ben bi kol saati gönderdim kendim yazdıgım notlarla birlikte bu sati hiç cıkarma gecen her saniye bizim ömrumüze yaklastıgını gör demiştim cok mutlu oldu hedıyeye :) bir de kucuk bi defter tutuyorum sıkıldıkca yazıyorum ama guzel seyler :) gelince werıcem :) anlatmakla bitmez bizim yasadıklarımız sewgımız biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar. Allah hepimizi sag salim kawusmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…