• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerim Canımm Biriciğim...

Yarimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
32
0
36
İstanbul
Canım sevgilim şuan askerde;acemi birliği yeni bitiyor uzun yaptı acemi birliğini. Haftaya çarşamba Allahımın izniyle yanıma gelicek 9 kasımda teslim olucak,şu karışık dönemde doğuya düşmemesi için çok dua ettim ama ne yazık ki Şırnakta yapacak vatani görevini. Bunda da bir hayır vardır elbet diyerek dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. 1 yıl 1 aydan beri birlikteyiz,kısmetse geldikten sonra fazla vakit kaybetmeden nişanımızı yapmayı düşünüyoruz. Allahım bütün askerlerimizi korusun,hepsi sağ salim analarına yarlarına geri dönsün inşallah.

Sensiz zaman geçmek bilmiyor be sevgilim. Olmuyor işte sensiz olmuyor,yapamıyorum. Özlemin öyle dayanılmaz öyle ağır ki,taşıyamıyorum. Her an gözüm yaşlı,ufacık bir şeyi bahane edip ağlar oldum. Kimse bilmiyor sevgilim kimse anlamıyor beni,yapma diyorlar ağlama elbet dönecek diyolar ama ah bir de bana sorsunlar sevdiğim bir de bana.. Beklemek zor değil de bitanem,özlem,korku bunlar ağır geliyor insana. Her an haberini alma korkusuyla nasıl yaşayacağım bilmiyorum. Daha şırnaga gitmemiş olmamana rağmen gözüm kulağım hep haberlerde,oraya gittiğinde ne yapıcam nasıl başa çıkıcam bununla bilmiyorum aşkım. Sana belli etmemek için uğraşıyorum ama olmuyor sevdiğim. Seni çok özledim askerimm çookk.. Bir an önce gel,bir an önce kavuşalım yarim. Ah be sevgilim ah sensiz yapamıyorum,gelsen eskisi gibi yine dizlerinde,gögsünde huzurla uyusam. Hiç gitmesen bir daha yanımdan.. Allahım tez zamanda kavuştursun bizi sevdiğim.
Sana sarılabilmeyi,gözlerine bakıp seni ne kadar çok sevdiğimi söylemeyi,sesini,ellerini hatta kirpiklerini,her bir hücreni çok özledim. Bir an önce kavuşmak umuduyla birtanem.. Seni ÖLESİYE SEVİYORUM.. Biriciğin Elifin seni çok özledi...

Ayy kıyamam sanaa.. Allah tüm sevenleri kavuştursun inşallaah canım.. Sevdiğinde sağ salim gelsin inşallah ..

Selam canım
Benimkide suan Şırnakta askerligini yapıyor

Allah'ım sabır versin

gecende komşumuzun oğlu benimde çocukluk arkadaşımın birliği belli oldu Hakkari-Yüksekova :(

annesi nişanlısı perişan oldu kadıncağız ağlamaktan helak etti kendini

hayırlısıyla gider gelir inşallah

Allah'ım sabır versin

gecende komşumuzun oğlu benimde çocukluk arkadaşımın birliği belli oldu Hakkari-Yüksekova :(

annesi nişanlısı perişan oldu kadıncağız ağlamaktan helak etti kendini

hayırlısıyla gider gelir inşallah

Allah'ım sabır versin ailesine nişanlısına :( :(
O gidiyo ve ben durduramıyorum her günüm ağlamakla geçiyo,Allahım bir an önce tezkeresini almayı nasip etsin de kavuşalım artık :( :(

Amin inşallahh canım benim insallah çok dua ediyorum hep sevdiğim için hemde tüm askerlerimiz için :(

Oy canım içini ferah tut sen.. Sıkma canını .. Hayırlısıyla gider gelir inşallah üzülme lütfen.. dua et hepp :29:

(öteki msjm iletilmedi sandım tekrar yazdım bunu ) :)

Son düzenleme:
Back