kizlar nisanlim iki yil once bacagini(sağ femur başi) kirarak ameliyat oldu suan bacaginda çivi ve platin var.platinin çikarilma suresi doldugundan ameliyat olmak istiyor.
şuan vatani görevini kıbrıs ta yapmakta.ordaki askeri hastane hakkinda hic bi fikrimiz yok gecenlerde kontrole gitti doktor askerliginin bitmesine 45 gun kala gel demiş.
Sizce bulundugumuz sehirdeki ameliyat oldugu universite hastanesindeki doktora ameliyat olabilme sansi varmi?
Yoksa;
Acaba kibristami ameliyat ederler gataya mi gonderirler ?
bu sureç hakkinda bilgisi olan yardimci olursa çok sevinirim.
kizlar nisanlim iki yil once bacagini(sağ femur başi) kirarak ameliyat oldu suan bacaginda çivi ve platin var.platinin çikarilma suresi doldugundan ameliyat olmak istiyor.
şuan vatani görevini kıbrıs ta yapmakta.ordaki askeri hastane hakkinda hic bi fikrimiz yok gecenlerde kontrole gitti doktor askerliginin bitmesine 45 gun kala gel demiş.
Sizce bulundugumuz sehirdeki ameliyat oldugu universite hastanesindeki doktora ameliyat olabilme sansi varmi?
Yoksa;
Acaba kibristami ameliyat ederler gataya mi gonderirler ?
bu sureç hakkinda bilgisi olan yardimci olursa çok sevinirim.
çok geçmiş olsun canım benim bilgim yok malesef
Canım benim erkek arkadaşım da 347. dönem olarak gitti askere. Ocak ayında bitti askerliği. Doktorun 45 gün kala gel demesi hava değşimini aldıktan sonra tekrar askere dönmemesi için öyle söylemiştir. Benim erkek arkadaşım da önce askerliğini yaptığı yerdeki askeri hastaneye sevk edildi sonra da istanbul kasımpaşa askeri hastanede ameliyat oldu. Herhangi bir şikayeti yok. Varis ameliyatı oldu. Ayrıca yine çok yakın olan arkadaşı Kıbrısta askerliğini aynı dönemde yaptı. O da Kıbrısta hastaneye bir kaç kez gidip geldikten sonra kulak kontrolü için ankara gataya yollandı. Sonra ameliyat için gün verildi. Ameliyatını oldu. 1 ay hava değişimden sonra 6 gün askerlik yaptı gidip Kıbrıs'a. Ama benim erkek arkadaşımın gittiği doktor sormuş ne zaman askerliğin bitiyor diye. Ona göre vermiş ameliyat tarihini. Sizin doktorunuz da ona göre demiştir 45 gün kala gel diye.
Umarım sorunsuz sıkıntısız bir şekilde kavuşmak nasip olur, geçmiş olsun.
Canım bence bulunduğu şehirde ameliyat olabilir.
Rızada izinde İstanbulda ameliyat olmayı düşünüyor.Komutanıyla konuşup.
Askeri hastannelerin kötü olduğunu sanmıyrum iyidir bence.
Birde ilk hava deigişiminde istanbula sevk etmişlerdi oda konuşup bulundugu şehre sevk isteyebilir diye düşünüyorum
canim ya acaba ilk ameliyat oldugu doktora ameliyat olma sansi varmidir
geçmiş olsun canım...
mehmet aylardır menüsküs yırtığı için ameliyat olmaya çalışıyor; ama mevki hastanesi gata'ya, gata mevki hastanesi'ne atıyor topu. yırtık 3. derecede, araştırdığımız kadarıyla ancak ameliyatla düzelebilecek bir şey. devlet hastanesindeki doktor gel ben yaparım kaç kişi ameliyat oldu burda diyormuş; ama ona da bizim gönlümüz razı olmuyor. onun da pek içine sinmiyor. bir de alay komutanı izin vermedi ordaki devlet hastanesinde ameliyat olmasına. bugün bölük komutanı gidip konuşacaktı haber bekliyor şimdi. izin verilirse devlet hastanesinde olacak. askerliğinin bitmesine az bir süre kaldı, bu sürede olup geldiğinde işe güce koşturmak istiyor. en son kontrolünde doktor açıkça doğudan güneydoğudan gelen askerlerimiz var onlar dururken seni ameliyat edemem dedi. hemşirenin biri de mezuniyetini sordu önlisans dedi. yaa işte işte deyip kafa salladı. mehmet de neden sordunuz diye sordu. hiiiç bir şey için sormadım dedi. lafı ne demeye getirdi anlayamadık. doktora mezunu olsa ameliyat edecekler demek ki. her şeyden önce insan olmanın bir önemi yok.
cok tesekkur ederim bitanem askeriye cok disiplinli gibi gorunsede ben henuz hic bi disiplinli isini goremedim yani askerlik surecinde ameliyat olup geldigindede isine gucune bakmasi cok mantikli bizde oyle istiyoruz bakalim nolucak bide kibrista olmasi ailesi ve benim acimdnda kotu gitmem cok zor olur
evet, maalesef öyle canım. gidemezseniz onun için daha zor olur. yanında refakatçi asker veriyorlarmış; ama aile gibi, yar gibi olmaz. mehmet hiç araştırmadı memleketinde olup olamayacağını; ama alay komutanı orda olması noktasında bile sorun çıkardığına göre öyle bir şeye hiç izin vermez. önceleri askerlikten yırtmak için ameliyat olmak istediğini düşünüp ertelediler; ama artık öyle bir derdi olmadığını gördüler. bakalım ne diyecekler. gata'dakilere de söyledi son gün bile yapılmasına razıyım yeter ki olayım dedi; ama yok... bana burda olursam gelir misin demişti. şu an aramız kötü olduğu için gitmeyi düşünmüyorum. o gün geldiğinde ne olur bilmiyorum.
askerinin size ihtiyacı olacaktır...
canim sizede cok gecmis olsun insallah sorunsuz bi sekilde ameliyat olup sagligina kavusur insallah aranizda duzelir sende yanina olup destek olursun bide bizimki kibris iletisim sorunumuzda var aranmiyo cok pahali gidemezsem kafayi yerim heralde
bizim aramız düzeldi canım; ama alaydan ses çıkmadı hala:) annesi askeriyeyi arayıp duygu sömürüsü yapmış biraz, aileleri ciddiye alıyorlar diye. onlar da siz merak etmeyin askerimiz için en iyisini yapcaz biz demişler. Sizin durumda bir gelişme var mı canım?
canim barismanizaa cokkk sewindiminsallah hep mutlu olursunuz bizde simdilik bi gelisme yok bakalim nolucak zaman gostericek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?