• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki esim mobil hesap sifresini sonunda verdi

cllna

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2024
147
-3
13
Selam kusura bakmayın gec dönüyorum🙏 esim askerdeydi ve burada parasiz kalmama ragmen hesap sifresini vermiyordu cok merak etmissiniz son durumu bende anlatmaya geldim ☺️
Günlerce kavga dövüş sonrasinda zorlada olsa aldim minik minik iddia oynamis en fazla 1.000 tl oynamis bazilaridan haberim vardi bazilarindan yoktu bunlar sorun degil oynayabilir cogu erkek oynuyor diye dusunup onu sorun etmedim ben bu kadar korkusuna ragmen daha da buyük seyler gorecegimden korkmustum. Ama hala esimle konusmuyorum beni uzdugunu bile bile o sifreyi vermedi bisey cikmamis olmasi asla bunu degistirmicek. Param olmadigi halde 4 gun para bekledim baskasindan atacak diye. Yani bunlari unutmicam tavrimi da koydum birkac gundue evimdeyim ariyor ulasamiyor sinirleniyor yani intikamimi aliyorum merak etmeyin a dostlar 😄

Sen evde 5 parasız bekliyorsun. Adam orda 1000 tl iddia oynuyor. Sen de minik minik , her erkek oynuyor diyip normalleştiriyorsun öyle mi ? Hayır normal değil. Beni parasız bırakıp, 1 tl dahi iddia oynasa hesabını sorarım. Bana verecek parası yok ama iddiaya verecek parası var… yok öyle bir dünya. Sen de otur. Cezalandırıyorum zannet kendince. Bu ne bir ceza. Ne de “altında bir şey çıkmadı” durumu. Altında cok sey çıkmış lakin sen anlayamamışsın

Valla karısı orada aç mı tok mu düşünmeden 10 tl bile harcıyorsa adam demem ona ben kimse kusura bakmasın erkekse yemeyecek yedirecek erkeğiz diye geziyorlar ya biraz çekecekler.

Kaldı ki sizinki iddiaya vermiş bugün 1000 tl yi gülerek anlatırsınız yarın 600 bin yapar size ödetir güvenmeyin.Ben olsam bütün birikimimi saklarım ondan .

Adam bedelli askerlik yapmasına rağmen germiyim, üzmiyim dediniz. Gerçek manasıyla üç kuruşa ihtiyaç duydunuz ama cepheden cepheye koşan eşiniz para yollayamasa da iddia oynayabilmiş o durumda. Belki askerdeyken oynamamıştır yanlış anlıyor olabilirim ama öncesinde de eve alışveriş yapar ama bana para vermez demiştiniz. Sizden esirgediği minnakları iddiaya basmış işte. Normalleştirmeyin lütfen.

İddia oynamanın bu kadar normalleşmesi, çoğu erkeğin de oynadığın düşünülmesi, enteresan
Sizin zaten evliliğinizin temelinde yanlış düşünceler var. Öyle iki triple eşinizin zihniyetini de düzeltemezsiniz. İntikam diye kendinizi avutuyorsunuz sadece. İyi oyalanmalar.

İddia oynamanın bu kadar normalleşmesi, çoğu erkeğin de oynadığını düşünülmesi, enteresan
Sizin zaten evliliğiniz temelinde yanlış düşünceler var. Öyle iki triple eşinizin zihniyetini de düzeltemezsiniz. İntikam diye kendinizi avutuyorsunuz sadece. İyi oyalanmalar.
İntikam: sevişmeden önce naz yapmak

Yani pek sevinecek bir şey bulamadım maalesef siz evde parasız kaldım dediğinizde ben burdan bile çok üzülmüştüm. Evde karısı parasızken iddiaya para yatıran erkeğe ne denir bilmiyorum.. çocuğunuz yoksa acele etmeyin derim. Karısını parasız bırakan çocuğunu da bırakır.

Bu durum düzelmeyecek bu mutlu haber değil dönüp gelince asıl film başlayacak sizin için üzgünüm ben.Minik bir zafer bile değil bu geçecek hayatınızın küçük bir kesiti.Sizin eşiniz bu sorumluluğa hiç hazır değilmiş.Simdi genç ve cazipsiniz bu etkiniz kaybolacak umdugunuzdan hızlı.Ve zaten çektiğiniz kadar gider bu evlilik

Selam kusura bakmayın gec dönüyorum🙏 esim askerdeydi ve burada parasiz kalmama ragmen hesap sifresini vermiyordu cok merak etmissiniz son durumu bende anlatmaya geldim ☺️
Günlerce kavga dövüş sonrasinda zorlada olsa aldim minik minik iddia oynamis en fazla 1.000 tl oynamis bazilaridan haberim vardi bazilarindan yoktu bunlar sorun degil oynayabilir cogu erkek oynuyor diye dusunup onu sorun etmedim ben bu kadar korkusuna ragmen daha da buyük seyler gorecegimden korkmustum. Ama hala esimle konusmuyorum beni uzdugunu bile bile o sifreyi vermedi bisey cikmamis olmasi asla bunu degistirmicek. Param olmadigi halde 4 gun para bekledim baskasindan atacak diye. Yani bunlari unutmicam tavrimi da koydum birkac gundue evimdeyim ariyor ulasamiyor sinirleniyor yani intikamimi aliyorum merak etmeyin a dostlar 😄
yoo çoğu erkek oynamıyor, genelde eşinin parasız kalmasına kayıtsız kalacak kadar rahat ve sorumsuz erkekler oynuyor derseniz daha doğru olur, bu arada neye bu kadar sevindiniz anlamadım ben ahahahah kışın ortasında iki güneş görünce çiçek açan ağaçlar geldi aklıma nedense

yoo çoğu erkek oynamıyor, genelde eşinin parasız kalmasına kayıtsız kalacak kadar rahat ve sorumsuz erkekler oynuyor derseniz daha doğru olur, bu arada neye bu kadar sevindiniz anlamadım ben ahahahah
Daha fazla kumar oynamamis olmasina sevindim ve simdi kendinin yaptigini bende ona yapiyorum buna seviniyorum

Yani pek sevinecek bir şey bulamadım maalesef siz evde parasız kaldım dediğinizde ben burdan bile çok üzülmüştüm. Evde karısı parasızken iddiaya para yatıran erkeğe ne denir bilmiyorum.. çocuğunuz yoksa acele etmeyin derim. Karısını parasız bırakan çocuğunu da bırakır.
Askerde oynamamis askere gitmeden oynamis ayda 2 kere en fazla onda da bazilarinda haberim oluyordu 1.000 tl oynadigindan haberim yoktu sadece. Askerdeki harcamalarina da baktim cay kahve almis sadece

Beş kuruşsuz dört gün boyunca harçlık beklemişsiniz, o da idda oynamış sizde gülerek bize mi haber veriyorsunuz aferin.
Hayir o sirada oynamamis askere gitmeden once oynamis askerdeyken cay kahve almis sadece hesap hareketlerinden baktim

Kumarın büyüğü küçüğü yoktur, öyle öyle bağımlı olup batıyorlar sonradan ...

Back