• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yaralı polise siper oldu..

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
23
Bölücü terör örgütü PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Özel Harekat Polisi yaralandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü PKK üyeleriyle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada tankın üzerinde bulunan Özel Harekat Polisi yaralandı. Polisin yaralandığını gören asker ise yaralı polisin üzerine yatarak siper oldu.

Amatör kamera görüntülerine yansıyan olayda görüntüyü çeken askerler komutanlarına yaralı polisin durumunu soruyor. Komutan ise; iyi, capcanlı. Maşallah. cevabını veriyor.

http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1720824

Helal olsun size ya
Rabbim gücünüze güç versin
İzlerken tüylerim diken diken
Gurur bu galiba
Biz oturduğumuz yerden ancak dualarla yanınızdayız
Rahat olun , sizde bu koca yürek , karşınızdaki köpeklerde ise etek giyip kaçan ödleklik
Az kaldı sona
Binlerce kez hakkımız helal olsun size

Terörist öldürüldüğü filan yok.
Boşa hayale dalmayın .
Kolluk güçleri ile sade vatandaşlar rahmetli oluyor.
Kurban olduğum Atam.Kubilay Menemen'de şehit edildi diye kaç yüz tanesinin kellesini uçurup askerimizin intikamını almıştı.
Şehitlere kelle diyenlerden medet ummayın.

Boşa hayale dalmayın .
Kurban olduğum Atam.Kubilay Menemen'de şehit edildi diye kaç yüz tanesinin kellesini uçurup askerimizin intikamını almıştı.
Terörist öldürülmediğinide nereden çıkardın?

Boşa hayale dalmayın .

Şehitlere kelle diyenler mi orada savaşıyor şuan ???

Asker poker partisi mi çeviriyor doğuda ???

Az saygı lütfen , şu videoyu izleyip hiç mi helal olsun size demek geçmez akıldan , inanılır gibi değil .

O yaralı Özel Harekat polisi de sade vatandaşlar vurdu herhalde ???

Yok yok orada bunların hiç biri olmuyor , bunlar call of duty den bir sahne size göre ?

Terörist öldürülmediğinide nereden çıkardın?

Şehitlere kelle diyenler mi orada savaşıyor şuan ???

Asker poker partisi mi çeviriyor doğuda ???

Az saygı lütfen , şu videoyu izleyip hiç mi helal olsun size demek geçmez akıldan , inanılır gibi değil .

O yaralı Özel Harekat polisi de sade vatandaşlar vurdu herhalde ???

Yok yok orada bunların hiç biri olmuyor , bunlar call of duty den bir sahne size göre ?
A atlantistengelenkadin
Sanırım istedikleri şu; hani bir site var terör yandaşlarına ait
Her şehidin videosunu fotoğrafını koyuyorlar övüne övüne
Aynısını devletdemi yapmalı inanmanız için?
siz devleti pkk ile aynı seviyedemi sandınız onlar yapıyor diye bizde yapalım..
İlk olarak onlar gibi tv lerde gösterip zaten sempati duyanları iyice pkk nın kucağına itmek olur bu
İkinci olarak bu görüntüler ilerde ve dış basında iç basında şurda burda aleyhimize propaganda diye kullanılır
Üçüncü olarak devlet kellehesabı yapmaz leş var burda bu kadar leş aldık diye...
Dördüncü olarak çatışmadan sonra ele geçirilenleri kim niye toplayıp görüntüye alsın ...dağ başında elinde kamera ilemi dolaşacak asker? ki bu yönde istek yapan medya mensuplarına pamukoğlu paşanın bir sözü var..zamanında manşet olmuştu..demişti ki:BEN ASKERLERE LEŞ TOPLATMAM....türk askeri leş toplamaz..görüntüye alıpta havada atmaz...işini yapar sadece...daha çok leş bırakır kurda kuşa...
Babalarımız orada tatil yapmıyor...

A atlantistengelenkadin
Sanırım istedikleri şu; hani bir site var terör yandaşlarına ait
Her şehidin videosunu fotoğrafını koyuyorlar övüne övüne
Aynısını devletdemi yapmalı inanmanız için?
siz devleti pkk ile aynı seviyedemi sandınız onlar yapıyor diye bizde yapalım..
İlk olarak onlar gibi tv lerde gösterip zaten sempati duyanları iyice pkk nın kucağına itmek olur bu
İkinci olarak bu görüntüler ilerde ve dış basında iç basında şurda burda aleyhimize propaganda diye kullanılır
Üçüncü olarak devlet kellehesabı yapmaz leş var burda bu kadar leş aldık diye...
Dördüncü olarak çatışmadan sonra ele geçirilenleri kim niye toplayıp görüntüye alsın ...dağ başında elinde kamera ilemi dolaşacak asker? ki bu yönde istek yapan medya mensuplarına pamukoğlu paşanın bir sözü var..zamanında manşet olmuştu..demişti ki:BEN ASKERLERE LEŞ TOPLATMAM....türk askeri leş toplamaz..görüntüye alıpta havada atmaz...işini yapar sadece...daha çok leş bırakır kurda kuşa...
Babalarımız orada tatil yapmıyor...
orada masa başında planlanan kirli bir savaş var.
Olan zavallı kolluk güçlerimiz ile halka oluyor.
Pkklıların tükendiğini görmüyoruz nedense.
Koskoca Türk ordusu 3 5 pislikle nasıl başedemez .
Benim aklım mantığım almıyor.

3 5 değiller malesef görmediğiniz koca bir kitle var
Azımsanacak kadar değiller
Sana şöyle anlatayım
Doğu'da kaldığımız zaman istenmeyen bizdik
Askerler asker aileleri kendilerine ait bi vatanmışta ellerinden almaya gelmiştik
Taşlanan bizdik
Ve son olarak sana bugün görevdeki askerimizden gelen mesajı söyleyeyim
'Görevin süresi yok
Arayamıyorum, cuma namazınıda kılamadık , bana dua edin içinizde rahat tutun.'
Yorum yaparken biraz dikkat lütfen..

3 5 değiller malesef görmediğiniz koca bir kitle var
Azımsanacak kadar değiller
Sana şöyle anlatayım
Doğu'da kaldığımız zaman istenmeyen bizdik
Askerler asker aileleri kendilerine ait bi vatanmışta ellerinden almaya gelmiştik
Taşlanan bizdik
Ve son olarak sana bugün görevdeki askerimizden gelen mesajı söyleyeyim
'Görevin süresi yok
Arayamıyorum, cuma namazınıda kılamadık , bana dua edin içinizde rahat tutun.'
Yorum yaparken biraz dikkat lütfen..
2,5 ay kadar önce KAyseri'den bir şehit vardı.
Adını vermeyeyim.
Akşam evde sakince oturup haber izlerken yakın arkadaşım olan eşini mezar başında gördüm.
1 hafta kendime gelemedim.
Ben emin olun bir çok insandan daha duyarlıyım ,daha vicdanlıyım .
Türk ordusu hafife alınacak bir ordu değil.
Hele ki o zibidilerle kıyaslarsak.
Ama aklım almıyorrrrrrrrrrrrrrr .İstenirse bitirilir bu pisliğin kökü kazınır .
Bilmediğimiz çok şey var bence.

Adını vermeyeyim.
Akşam evde sakince oturup haber izlerken yakın arkadaşım olan eşini mezar başında gördüm.
Duygularını anlayabiliyorum her şehit haberinde adını söyleyene kadar can çekişiyoruz
Sonra evine ateş düşen insanlarla ağlıyoruz sabır diliyoruz
Var evet akla hayale gelmeyecek kadar çok destekleri var malesef
Ne silahları tükeniyor ne hendekleri
Artık belediyeler verıyor kepçeleri
Halk kurtuluş olarak görüyor kanıyorlar
Ne zaman herkez gözünü açar terör örgütlerinin esas derdinin kürt'ler olmadığını anlar o zaman tam anlamıyla biter
Asker şimdi saldırılara karşılık veriyor
Temizlemeye çalışıyor
Ama bitmiyorlar yerine hemen yenisi geliyor

Adını vermeyeyim.

Bilmediğimiz bir şey yok .

Bu savaş mert bir savaş değil sadece .

Düşman ben düşmanım diye karşında bitmiyor .

Ödlek o zibidi dediklerin , arkalarında destek veren güçler var .

Ve en önemlisi halkın bir kısmı (tehditle ya da seve seve ) koruyor bu itleri , onlarla bir olup ; evinden ateş açıyor askere.

Ha hal böyle olunca , bir avuç pislik nasıl kökleri kazınmıyor ki demekle olmuyor .

Çünkü yardım ve yataklık eden o bir kısım halk için dünyayı ayağı kaldırıyor birileri !

Türkiye de faşizm var , masum kürt halkı öldürülüyor , sokaklar savaş alanı , asker evlerimizi bombalıyor diye seni etiketliyorlar .

Adice savaşıyorlar işin özeti .Kadını , yaşlıyı , çoluğu çocuğu yanlarına çekip ...

Öyle er meydanı yok orda , gir savaşa tozu dumana kat .

Çığırtkanlar öyle çok ki , ermeni soykırımı iddialarından sonra kürt soykırımı yapılıyor diye tellal verecek olan . Öyle Türk ordusu güçlüdür , nasıl bir avuç itin işini bitiremiyor demekle olmuyor .

Bilmediğimiz bir şey yok .

Bu savaş mert bir savaş değil sadece .

Düşman ben düşmanım diye karşında bitmiyor .

Ödlek o zibidi dediklerin , arkalarında destek veren güçler var .

Ve en önemlisi halkın bir kısmı (tehditle ya da seve seve ) koruyor bu itleri , onlarla bir olup ; evinden ateş açıyor askere.

Ha hal böyle olunca , bir avuç pislik nasıl kökleri kazınmıyor ki demekle olmuyor .

Çünkü yardım ve yataklık eden o bir kısım halk için dünyayı ayağı kaldırıyor birileri !

Türkiye de faşizm var , masum kürt halkı öldürülüyor , sokaklar savaş alanı , asker evlerimizi bombalıyor diye seni etiketliyorlar .

Adice savaşıyorlar işin özeti .Kadını , yaşlıyı , çoluğu çocuğu yanlarına çekip ...

Öyle er meydanı yok orda , gir savaşa tozu dumana kat .

Çığırtkanlar öyle çok ki , ermeni soykırımı iddialarından sonra kürt soykırımı yapılıyor diye tellal verecek olan . Öyle Türk ordusu güçlüdür , nasıl bir avuç itin işini bitiremiyor demekle olmuyor .
Ausencia Ausencia bana çok iyi geliyorsun yorumları okurken tam :mad: bu hale geliyorum sen yazıyorsun:KK71: modum değişiyor
:KK52:

Boşa hayale dalmayın .
Kolluk güçlerine sade vatandaş mı saldırıyor? o_O

Arkadaşlar yorum yaparken biraz daha duyarlı olalım bu konular çok hassas istemeden birbirimizi kırmayalım.

Meseleye gelince doğuda yaşananları anlatmak öyle batıda oturduğun yerden bilgisayara rahat rahat yazı yazmaya benzemez.

Siz hiç evinizde diken üstünde oturdunuz mu. Dışarıdaki eylemlerden silah seslerinden çocuğum etkilenmesin diye televizyonun sesini son ses açtınız mı
Yada çocuğunuz okuldan eve gelene kadar kafanızda binbir türlü seneryolar yazdınız mi

Eşiniz işe giderken hergün helallestiniz mi
Telefonun her çalışın da Eyvah kocama bişiy mi oldu dediniz mi

Lütfen biraz daha duyarlı
Asker polis eşi olmak zor.

Hani arkadaş diyor ya 3-5 kişi öldürme diler. Buz dağının görünmeyen yüzünü unutmayın onları destekleyen o kadar çok insan varken bunlar bitmez..

O 3-5 pisliğin arkasında koca koca devletler var, ellerinde roket var, uçaksavar var. Bunları maxi etek giyerek kullanıyorlar. Biliyorlar çünkü askerin sivillere zarar vermediğini.
Bir de asker her zaman hukuka uygun davranır. Şu zamana kadar karşı taraf ilk ateşi açmadan bizimkiler ateş edemiyordu. Ya nöbet bekleyen askerin önünden ağır silahlarını taşıyıp götürüyorlardı da daha bi de el sallıyorlardı. Oradaki asker hele bir karşılık versin hukuka uymadın diye hemen silivriyi boylardı. Pkklılar gizli tanık oldu da subaylarımız senelerce hapis yattı. O kadar zor bir iş yapıyor ki bu ordu. Gerçekten şunları yazarken gözlerim doldu.
Bir taraftan da psikolojik saldırılar. Yok soykırım yapıyorlarmış, sivil öldürüyorlarmış bilmem ne. Bir taraftan da aman hiçbir iş yapabildikleri yok ( sen o amaçla söylemiyorsun biliyorum) pkk süper savaşçı hiçbiri ölmüyor bizimkiler anca sivil ölsürüyor diyen de var.
Ya daha neler yazmak isterim de ancak bu kadar dökebildim içimi. O da denizde bir damla sadece.

kirli oyunun döndüğü apaçık meydanda ne yazıkki.
kaç yıldır var bu terör. istense bitirilirdi, çıkarı olan kişi ne yazıkki çok.
Allah ordaki halka asker ve polise sabır versin.. onları korusun

Back