Asker Sevgilime , Sevgililer Günü HEdiyem ..

missboun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
49
7
48
36
İstanbul
Kzılar herkese Merhaba :)

Askerlik görevini yapan erkek arkadaşım için sevgililer gününde değişik birşeyler yapmak , göndermek istiyorum . Bu sevgililer günümüzü ayrı geçireceğiz MEktup ve fotograflar dışında farklı ne yapabilirim. Enteresan değişik fikirlerini yorumlarınızo merak ediyorum . Yardımcı olur musunuz bana

Not : Hem sevgililer günümüz , hem de 17. ay'ımız

Evet evet bende buradan bir kaç güzel fikir çalabilirim

Alışveriş sitelerine bakabilirsin bu ara ben bugün inceledim sevgililer günü butikleri felan açılmış çok ilginç değişik hediye seçenekleri var

Ben de aynı dertten muzdaribim ne alabilirim ya da yapabilirim hiç bir fikrim yok. internetten alışveriş yapamam kredi kartım yok şöyle hem güzel hem de romantik neler yapabilirim ya da alabilirim askerdeki sevgilime diye düşünmekteyim bu aralar sizin gibi. :26:

Son düzenleme:
ozel gümüs bir kalem aldim ve uzerine kabartili tasli bicimde ikimizin adlarini yazdirdim ben:)

Son düzenleme:
Böyle bir konu açılmıştı dün gezerken görmüştüm iyi fikirler vardı.Linkini atmak için bakındım ama gözüme çarpmadı

benim nişanlım da askerde benim aklıma şey geldi hani forografların yüklenebildiği bi anahtarlık güzel olurdu istediği an bakabilir die sonuçta forograf gönderdiğinde dolabında durmak zorunda ama böyle bişey olursa sürekli yanında kalabilir yada kendi sesini kaydettiğin bi ses kaydedici güzel sözlere ihtiyaç duyduğunda dinlebilsin.....

atkı örebilirsin :)
kara kış nasolsa,ona sarınır,sıcacık :))

kendinize ait video ve fotoğrafları profosyonel olarak cd ye aktart.kendi video ve fotoğraflarınıda koydur her anını
paylaş.müzik larakta arka fonda ikinizin şarkısı çalyor olsun.izlerken seni yaşıyor olacaktır emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…